Şimdi Ara

Frostpunk Türkçe Yama - RESMİ TR DESTEĞİ GELDİ (15. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
525
Cevap
24
Favori
65.904
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
63 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Başka yere yükleyebilecek var mı?
  • Teşekkürler Emeklerinize Sağlık
  • arkadaşlar kömür kaynakları bitti kömür santrali kurdum işcide koydum ama kömür üretilmiyor ? jenaratör kapandı millet hasta oldu
  • quote:

Orijinalden alıntı: FunSociety

Arkadaşlar isteyen olursa oyunun 3D objelerini ve seslerini verebilirim.
    Bi bakabilir miyim nedir ne değildir ?
  • Vay be ne kadar çabuk ilerlemiş şaşırtıcı elinize sağlık merakla bekliyorum şahsen oyunu aldım duruyor öle
  • okinkurt kullanıcısına yanıt
    yamanın çıktığından haberin yok mu yoksa dalga mı geçiyon ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: HaLoPlgr

yamanın çıktığından haberin yok mu yoksa dalga mı geçiyon ?
    %99 deyince çıkmadı zannettim şimdi gördüm niye dalga geçeyim emek veren insanlar ile .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi okinkurt -- 8 Mayıs 2018; 23:41:20 >
  • Bende yeni başlayacaktım v1.2 yi beklemek daha iyi olacak sanırım. Ellerinize sağlık. Kimine göre iyi kimine göre kötü. Ortada karşılıksız yapılmış bir iş var. Bunun ötesi yok ellerinize yüreğinize sağlı. Çok teşekkürler
  • Kurulum için video göremedim çekeyim dedim bazı arkadaşlar yapamıyabiliyor basit olsada belki işe yarar :) yama için tekrar teşekkürler...

https://www.youtube.com/watch?v=7UfQq82_YX8&feature=youtu.be

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi okinkurt -- 9 Mayıs 2018; 3:20:8 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: okinkurt

Kurulum için video göremedim çekeyim dedim bazı arkadaşlar yapamıyabiliyor basit olsada belki işe yarar :) yama için tekrar teşekkürler...

https://www.youtube.com/watch?v=7UfQq82_YX8&feature=youtu.be
    Hocam çok teşekkür ederim. Video konuya eklendi.

Arkadaşlar, yeni başlayacak kişiler yamayı indirmesinler. v1.2'de bir çok hata ve eksik kalan yerler çevrilip atılacak.
  • Hocam sırf teşekkür etmek için üye oldum. Bu tarz oyunlarda dil olmadan gerçekten olmuyor. Çat pat İngilizcem ile bir yere kadar oyunu götürebiliyordum. Firma, Türkçe dil desteği getirecek falan diyorlar ama o zamana kadar senin çalışman ile keyifli oyun oynayabileceğim. Eline sağlık.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi grande21 -- 9 Mayıs 2018; 15:45:47 >
  • Elinize emeğinize sağlık.
  • Güzel çalışma. Elinize kolunuza sağlık.
  • Oyunda bazı önemli kararlar çevrilmeyen % de kalmış %100 olana kadar beklemenizi tavsiye ederim.
  • şu konuyu baltalayan arkadaşları anlamakta güçlük çekiyorum. Ortada ciddi bir emek var. İnsanların hevesini kırmakta üstünüze yok çok biliyorsanız sizleri de görelim
  • v1.2 Konuya eklendi arkadaşlar. Kalan bildirimleri ve görevleri çevirdim. Gözden kaçan yerler için kusura bakmayın. Gördükçe bana bildirirseniz sevinirim.

v1.2 YAMA NOTLARI:

1. Senaryo zorluğunu özelleştirme butonu "Özel Senaryo" yazısından "Senaryo Seçenekleri" yazısına değiştirildi.
    2. Yükleme ekranı cümlelerinde kelime hataları giderildi.
    3. Jeneratörle ilgili cümlelerden bir tanesinde kelime hatası düzeltildi.
    4. Kayıp Keşif bölgesindeki görevlerden birinde cümle hatası giderildi.
    5. "Buharlı Kömür Tesisi" yerine, düzeltilerek "Buharlı Kömür Madeni Tesisi" yazıldı.
    6. "Buharlı Kömür rESİSİ" yazısı "Buharlı Kömür Madeni Tesisi" olarak düzeltildi.
    7. Buharlı Kömür Madeni Tesisi açıklaması düzeltildi.
    8. "İzcilerin Başka Bir Şehre Rehberlik Ediyor" çok uzun olduğu için sığmıyordu "İzcilerin Rehberliği" olarak değiştirildi.
    9. "İzcilerin Rehberliği" bildiriminde harf,kelime ve imla hatası düzeltildi.
    10. Hidrolik Buharlı Kömür Tesisi açıklaması çeviri hatası düzeltildi.
    11. Winterhome köprüsü bildiriminde kelime hataları düzeltildi.
    12. Altyazılardan bir tanesi düzeltildi.
    13. Kaynak Deposunda "Depolanmış Kaynak" yerine "Depolanan Kaynak" şekilde düzeltildi.
    14. Otomaton kazası bildiriminde kelime hatası düzeltildi.
    15. Avcı Hangarı açıklaması kelime hatası düzeltildi.
    16. Çocuk Barınağı bildirimi "ÇOCUKLAR İÇİN BAKIM" yerine "ÇOCUKLAR İÇİN BARINAK" yapılarak açıklaması düzeltildi.
    17. "YENİ BİR EV" senaryosunda şehre gelen grup bildirimindeki kelime hatası düzeldi.
    18. Son Keşif adlı bildirimde kelime ve çeviri hatası düzeltildi.
    19. [ÖNEMLİ]Mülteciler senaryosunda, "LORD" kelimesi "SOYLU" olarak çevirildi.(Olması gereken.)
    20. Mülteciler senaryosunda Renk kodlarıyla ilgili sıkıntılar giderildi.
    21. Fide Depoları senaryosunda Başkaldırı ile ilgili etmenlerden birisi türkçeye çevrildi.
    22. Muhafızlarla ilgili bir alt yazıda çeviri hatası giderildi.
    23. Oyunun başlarınaki "GIDA GÜVENLİĞİ" "GIDA GÜVENCESİ" olarak güncellendi.

23:00 v1.2'yi tekrar indirin arkadaşlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FunSociety -- 9 Mayıs 2018; 23:40:50 >

• Denedim oyunu 1.2 ilede çalışmada bir sıkıntı yok gibi tekrardan elinize sağlık

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi okinkurt -- 9 Mayıs 2018; 23:16:57 >
  • Arkadaşlar emeği geçen herkese çok teşekkürler, tek isteğim var oda tropico 6 çıkınca çevirmeniz :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: okinkurt

Denedim oyunu 1.2 ilede çalışmada bir sıkıntı yok gibi tekrardan elinize sağlık
    Hocam tekrar indirip kurun v1.2'yi.
  • 
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.