Şimdi Ara

frostwhisper PVP

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
566
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Frostwhisperda PVP nasıl eskiden arkadaşın char ile kasmıştım geçen girdim eziliyordu alliance. Mükemmel bir server bi account kassam en baştan kesinlikle frostwhisper olurdu. I love Frostwhisper

• Allianceler son 2 aydır inanılmaz kötü BG lerde Hordeler süper oynuyor yeminen helal olsun

Ama ama ama şöyle birşey var iyi oynayan Premadeler girdiğim BG lerde %100 bizim galibiyet fakat karşı adamlarda bir anlaşma varmış premadeler BG lere GM warrior cagırıyor Guild ce onun için ona gold ödüyorlar ve s
    bu sürekli oluyor adamlar manyak ya bg kasılmıyor onlar yüzünden zaten random um ama pre ye girince çoşuyorum arkadaş

Dinjohh diye bir GM Rogue arkadaş var Geçen gün girdiğim Solid guild indeydi nasıl olduysa o bg den birinci çıkmıştım druid + priest Rulzz heal konusunda
  • Kralın olduğu hiç bi bg kaybedilmesi mümkün mü?
  • abi gold verirseniz bende Bruallan ile gelirim:-) Şaka bi yana eskiden ezerdik eh gidi günler

katil, him, her, blesser, brad, naruto, tamar, kissmenow, dornamir, bigmage .... oynadığım en iiler bunlar hatırladığım kadarıyla

eskiden acayip ally üstünlüğü vardı. Muzcu vardı Playboys:-) onunda süper raidi vardı takım gibi oynuyorlardı. 1 high rank yeniliyorlardı bizde öçlerini alıyorduk:-) Ben bruallan ile çok oynadım ev arkadaşım beraber kastık geçen girdim acayip vuruyordum ama arkadaşım artık AQ serverında arkadaşlar ile kasıo.
  • Hordelara helal derim zaten allyların başka sansı yok tur
  • allianceların üstün olduğu ender yerlerden frostwhisper da gitmiş. Üzüldüm valla ne diyceğimi bilmiyom eh gidi eski günler çinlileri yeniorduk daha ne olsun. Elimde eski screenshotlar var mı bi bakiyim varsa hordelar görsün

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi seyyartechh -- 4 Temmuz 2006; 18:17:40 >
  • seyyar sen burningcisin ne yapıcan başka serverı boşver seni arıyoruz
  • quote:

Orjinalden alıntı: FatalERROR!

seyyar sen burningcisin ne yapıcan başka serverı boşver seni arıyoruz

Benim ilk göz ağrım Frostwhisper. Efsane hunter Bruallan. Abi alsam charı gelcem estircem ama yok bakalım pekte umutlu deilim
  • hahah Bruallan ı şu an ben kendi guild ime aldım ama tabi AQ da adam sevgilisyle kasıyor girermi hiç bu charla

Bu arada Gazul u unuttunuz ayıp yaw

+Tamar Field Marshal oldu Dornamir de öyle bir türlü GM olamadılar üzülmüştüm....

Coorn Of Cookies

Tabi şimdi O guildde dağıldı hadi bakalım hayırlısı
  • horde'ların ally'leri BGlerde 60-70% yenmesinin sebebi SHAMAN.. paladin kesinlikle ezik kalıyor shaman'ın yanında, adam bi chain lightning atıyor 2-3 kişinin canı bi anda yarıya iniyor, crit'lerde gıdım can kalıyor onu da instant büyüsüyle bitiriyor .. paladin'in öyle bi imkanı yok!

nerf shammy plx

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Basar -- 6 Temmuz 2006; 20:38:43 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: DeVil_BoZZo

hahah Bruallan ı şu an ben kendi guild ime aldım ama tabi AQ da adam sevgilisyle kasıyor girermi hiç bu charla

Bu arada Gazul u unuttunuz ayıp yaw

+Tamar Field Marshal oldu Dornamir de öyle bir türlü GM olamadılar üzülmüştüm....

Coorn Of Cookies

Tabi şimdi O guildde dağıldı hadi bakalım hayırlısı

abi ben onun zamanını bilmiyom ama kraldır gazul duel yapmışlığım vardır:-)
    Abi arkadaş mal ben ona dedim gir biraz kas die ii bracer belt yüzük felan al dedim. Valla eskiden eziyorduk hordeları brad en kral druidlerdendir en iyi premadelari yeniyorduk.Tomruk yagamis women... vardı o zamanlar ama eziyorduk. Bende o arkadaşlarla kascaktım aq de ama huntera ağırlık verdim PVE o yalan oldu. Ben arada giriyorum bruallan ile belki yine girerim HK yapmaya giriyom zaten keyfine. Ama çok ii oyuncular vardı o zamanlar

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.