Şimdi Ara

Frozen (2013) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
71
Cevap
1
Favori
4.867
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Karlar Ülkesi, Açlık Oyunları'nı Geçecek mi?

Yeni Disney animasyonunun ABD'de Şükran Günü tatili sırasında Açlık Oyunları'nın gişesini geçmesi beklenmiyor.

Yeni Açlık Oyunları (The Hunger Games) filmi Açlık Oyunları: Ateşi Yakalamak (The Hunger Games - Catching Fire), aralarında ABD de olmak üzere dünyanın hemen hemen bütün ülkelerinde gişe başarısına devam ediyor. ABD'de yaklaşan Şükran Günü tatiline hazırlanan Disney, yeni animasyon filmi Karlar Ülkesi (Frozen)'nin aile seyircisi tarafından başarılı olmasını bekliyor fakat gişe analistleri Açlık Oyunları'nı geçmesini beklemiyor.

Analistlere göre Karlar Ülkesi, Açlık Oyunları'na yaklaşamayacağına rağmen yine de Şükran Günü döneminde gayet başarılı olacak. Filmin bu dönem boyunca yaklaşık 64 milyon dolar kazanması bekleniyor. Diğer yandan Açlık Oyunları'nın 91 milyon dolar kazanarak başarısına devam etmesi bekleniyor.

• Disney'in 'Frozen' Filmi Rekorları Altüst Etti!

Frozen (2013)

Disney tarihinin en iyi açılışını yapan Karlar Ülkesi animasyon filmi çok yakında ülkemizde de vizyona giriyor.

Daha önce Tarzan, Oyunbozan Ralph (Wreck-It Ralph) ve Neşeli Dalgalar (Surf's Up) gibi animasyon filmleri ile bizleri selamlayan Chris Buck ve Jennifer Lee'nin yönetmenliğini yaptığı Disney animasyon filmi Karlar Ülkesi (Frozen), vizyona girdiği Amerika'da rekorları altüst etti.

Walt Disney Animation Studios'un şimdiye kadarki en büyük açılış rekorunu kıran Karlar Ülkesi, üç günlük hafta sonunda 67.2 milyon dolarlık, beş günlük hafta sonunda ise 93.5 milyon dolarlık gişe rakamları ile, 1999 yılında Oyuncak Hikayesi 2 (Toy Story 2)'nin kırdığı Şükran Günü açılış başarısının önüne geçti! Animasyon filmi aynı zamanda daha önceki açılış rekortmeni Karmakarışık'ın da başarısını egale etmiş oldu.

Masalları ile ünlü Hans Christian Andersen'in “Kar Kraliçesi” adlı masalından uyarlanmış olan Karlar Ülkesi, A+ CinemaScore veren Amerikalı sinemaseverlerden de oldukça pozitif yorumlar aldı. Bu animasyon filminden önce sadece 9 tane animasyon aynı başarıyı göstermişti.

17 Ocak 2014'te ülkemizde vizyona girecek olan Karlar Ülkesi animasyon filminin aldığı bazı olumlu eleştiriler şu şekilde;

"Bu, Walt Disney Animation Studios’un bu nesildeki en iyi filmi" – Den of Geek

"Bu film en soğuk kalbi bile eritir"– The Guardian

"Harika bir 3 boyutlu animasyonun, şarkıların, maceranın ve masum bir komedinin birleşimi olan bu film Noel’de mutlaka izlenmeli" – Sunday Mirror

“Disney filmi ‘Karlar Ülkesi’ büyüleyici bir 3 boyutlu karlar diyarı." – LA Times

"Disney’in ‘Güzel ve Çirkin’ den sonraki En İyi Animasyon Müzikali." – The Wrap

"Sıcacık, heyecan verici ve büyüleyici bir animasyon efsanesi" – USA Today

"Disney’in özüne döndüğünü ve yenilendiğini görmek harika" – Time Magazine

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MERT* -- 6 Aralık 2013; 17:38:53 >

•  Frozen (2013)
  • Animasyonda şu ana kadar izlediğim en iyi film kuşkusuz Ice Age. Her yaşa hitap ediyor şahsen... Onun gibi bir film bir daha geleceğini zannetmiyorum ancak bu da büyük bir izleyici kitlesi barındıracaktır eminim ki.
  • Bana Fındıkkıran'ı hatırlattı görseller Ama güzele benziyor.Animasyonlara hep ayrı bir sempati duymuşumdur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: joker-38

ben animasyonlari ikiye ayiriyorum. tamamen kendimce
    cocuksu animasyonlar ve buyuklerede giden animasyonlar diye.

cocuksu animasyona ornek : Horton , şirinler , Toy Story

buyuklere giden animasyon : Fantastic Mr. Fox , Wall-E , Tim Burton's 9

bence Frozen de cocuksu animasyonlarina bir ornek olucak

Toy Story çocuksu mu yapmayın etmeyin.
  • Karlar Ülkesi Filmi, Açlık Oyunları: Ateşi Yakalamak Filmini Tahtından İndirdi

Disney tarihinin en başarılı animasyon filmlerinden biri haline gelen Karlar Ülkesi, gişenin liderini alaşağı etmeyi başardı.

Frozen (2013)

Haftalardır hem Amerika Birleşik Devletleri'nde hem de ülkemizde en çok izlenen filmler listesinin başında yer alan Açlık Oyunları: Ateşi Yakalamak (The Hunger Games - Catching Fire) filmi beklenmedik bir isim tarafından tahtından indirildi. Disney'in şimdiye kadar en iyi açılışlarından birini yapan animasyon filmi Karlar Ülkesi (Frozen) kazandığı başarıyla birlikte Açlık Oyunları'nı ikinci sıraya geriletti. Karlar Ülkesi geçtiğimiz hafta sonunda 31.6 milyon dolar gişe geliri elde ederken, Ateşi Yakalamak filmi üç günde 27 milyon dolar kazandı.

Listenin başına geçen Karlar Ülkesi'nin dünya çapındaki toplam geliri ise 190.2 milyon dolar ve Amerika gişesi de 134.3 milyon dolar olarak duyuruldu. Açlık Oyunları: Ateşi Yakalamak filmi dünya çapında 675 milyon, Amerika Birleşik Devletleri'nde ise 336.7 milyon dolar gişe geliri elde etti. Karlar Ülkesi adlı başarılı Disney animasyonu 17 Ocak 2014 tarihinde ülkemizde vizyona girecek.

• Frozen Filmi Rekora Doymuyor

Frozen (2013)

Disney'in tüm zamanların en başarılı yapımları arasına girmeyi başaran animasyon filmi Karlar Ülkesi (Frozen), Türkiye'de de rekor kırıyor. Cuma günü vizyona giren ve ilk üç günde 177 bin kişi tarafından izlenip, 2.157.000 TL hasılat elde eden Altın Küre Ödüllü yapım, tüm zamanların en iyi ikinci animasyon açılışı, Disney – Pixar ve Disney animasyonları arasında tüm zamanların en iyi açılışını ve Karayip Korsanları: Gizemli Denizlerde (Pirates of the Caribbean: On Stranger Tides) ve Iron Man 3'ün ardından tüm Disney yapımları içinde en iyi üçüncü açılışı yapan film oldu. Tüm bu başarılar yanında Karlar Ülkesi animasyon filminin öncesinde gösterilen Atla Gel (Get a Horse) kısa animasyon filmi bu sene En İyi Kısa Animasyon dalında Oscar'a aday oldu.

Sadece küçük izleyicilerin değil, yetişkinlerin de büyük beğeni ile izleyebileceği Karlar Ülkesi'nin konusu ise şu şekilde; Korkusuz ve iyimser bir insan olan Anna, buzlu güçleri Arendelle krallığını sonsuz kışa mahkum eden kız kardeşi Elsa'yı bulmak üzere, dayanıklı dağ adamı Kristoff ve onun ren geyiği Sven ile unutulmaz bir maceraya çıkar. Gizemli yaratıklarla ve komik bir kardan adam olan Olaf ile karşılaşan ikili, krallığı kurtarmak için çabalar.

• HD olarak nete düşünce haber verirsiniz
  • Yılın animasyon filmi deniliyor her yerde.ROttentomatoes puanı oldukça yüksek.Bu sene Despcable Me 2 dışında hiç kaliteli animasyon göremedik umarım bu iyi olur.
  • Dün akşam ailecek izlediydik online olarak part part Bunlara rağmen çok beğendim. Ancak ilk başta kız çocuklarına yönelik dandik bir animasyon falan sandım inş böyle değildir derken baktım sarmaya başladı. Yani ilk 5-10 dakikasını görüp amaaan deyip kapatmayın diye yazıyorum.

Olaf karakterine -hani şu kardan adam var ya- bayıldım çok aptal, saf ve komik Why? Demesi koparttı.

Bunu HD olarak izlemek şart. Sağlam bir sunumu çıksın tekrardan izleyeceğim.

• Ben hiç beğenmedim bu filmi. Filmin zaten yarısı şarkı ile geçiyor ve zevk aldığım anların sayısı o kadar az ki. Bu filmi niçin beğendiğinizi bana anlatabilir misiniz? Bence animasyon ruhu ölmüş. Nerede o eski Pixar filmleri.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Küçük kardeşlerle falan izlenir, fena görünmüyor. Listeye aldım.
  • Karlar Ülkesi Tüm Zamanların En Çok Kazandıran Orijinal Animasyon Yapımı Oldu

Frozen (2013)

Disney’in Altın Küre ödüllü Karlar Ülkesi (Frozen) animasyon filmi övgüler almaya devam ederken, hasılat rekorlarını da alt üst ediyor.

Karlar Ülkesi son hasılat bilgilerine göre en çok kazandıran orijinal animasyon yapımı oldu. Orijinalden kasıt ise herhangi bir animasyonun devamı niteliğinde olmaması.

Bu ünvan daha önce Finding Nemo yapımındaydı. Animasyon ABD’de 339.7 milyon dolar hasılat elde etmişti. Karlar Ülkesi ise şimdiden ABD’de 347.8 milyon dolar hasılata ulaştı.

Global olarak ise bu rakam 810 milyon dolar. Animasyonun yakında yeni rekorlar kırabileceği konuşuluyor. Zira Çin ve Japonya’da henüz gösterime girdi ve farklı bir versiyonu ABD’de gösterime girmek üzere. Karlar Ülkesi ülkemizde de 17 Ocak itibariyle vizyona girmişti ve şimdiden 450 bin seyirciye ulaştı.

•  Frozen (2013)
  • Açıkcası filmin başlarında bu kadar çok müzik duyunca sıkıldım. Hatta filmi bitiremeyeceğimi bile düşündüm. Fakat sonra ben mi değiştim müzikler mi bilmiyorum çok hoş gelmeye başladılar. Özellikle Let it go şarkısını defalarca dinledim filmin ardından. Biraz daha az müzik olsa çok daha güzel olurdu fakat yinede çok beğendiğim bi animasyon oldu. özellikle sonlara doğru üst üste gelen terse yatırmalar çok hoştu. beklemediğim olaylar gerçekleşti. turkçesini izlemedim ama umarım özellikle let it go yu batırmamışlardır.
  • ''güzel filmdi'' şimdi izledim
  • düşmedi mi la nete daha
  • Frozen 2013 720p WEBRip h264 AAC
     Frozen (2013)
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.