Şimdi Ara

Frozen (2013) (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
71
Cevap
1
Favori
4.867
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Hikâye güzel ama biraz kısa kalmış, daha fazla olay olsaydı daha iyi olurdu. Çevre ve karakter tasarımlarını çok beğendim
    Beklentilerimin altında kaldı ama iyiydi. 8/10

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kotaless -- 27 Şubat 2014; 23:44:08 >
  • olağan_şüpheli kullanıcısına yanıt
    1080p bluray sparks düştü indiriyorum şuan :)
  • ortalamanı üstünde güzel bir film olmuş.
  • Bu türü sevmiyorum pek
  • Disney eski havasın8 yakalamış gerek müzikleri gerek konusuyla mükemmeldi film. Tavsiye ederim en sevdiğim animasyon listeme de ekledim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Not Today! kullanıcısına yanıt
    Sinemada izledim, çok güzeldi, ben müzikal bölümlerini hiç sevmesemde eminim ki küçük izleyiciler çok seviyordur.

Bu arada 1080P Dual'ini bekliyorum.. Ne zaman düşer?
  • Üstte de yazıldığı gibi film kısa ve olaylar az idi. Bence bu kadar abartılmasının sebebi Let it Go adlı soundtrack'inden dolayıdır. Soundtrack internette tutunca bedava reklam sağlandı ve film de tuttu.
  • Bu arada En iyi Animasyon oscar'ını almış...
  • Kef14 kullanıcısına yanıt
    Valla hiç bilmiyorum dual indirmişliğim yoktur.

Filmi dün gece izledik gerçekten başarılıydı.Müzikale bağladığı yerler pek hoşuma gitmesede zevkle izledik.Ayrıca Sparks ripide çok başarılı kaliteli rip arayanlara tavsiyedir.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tangled kadar iyi değildi, müzikali çok sevmem ama çok iyi yapmışlar sıkmadı ama çoktu.
  • Animasyon sever olarak Nemo inanılmaz aile oyuncak hikayesi vsvs

bunuda sevdim klasik prenses prens hikayesi tarzından birşey bekliyordum ama yanıldım özellikle kardan adamımız çok iyidi

ben hiç müzikal sevmem başta baydı hatta ama filmin ilerleyen vakitlerinde azaldı ve özellikle ''Let It Go'' çok güzel bir şarkı Oscar'ıda aldı zaten, genel olarak

çok çok iyi mükkemmel bir yapım olmasada bir Pixar kalitesinde olmasada Disney'den beklenmeyecek derece iyi

10/8
  • listemde izleyeceğim
  • Dün gece 1080P olarak indirip izledim. Şahsen ben sevdim, bu animasyonda Disney yeni bir yorum getiriyor, her şey aşk değildir. Bizi sevenler sadece aşk ile sınırlı değil diyor. Çocuklar için güzel bir mesaj.
  • DTS Tr sesli Dual sürüm çıktı, dalın

General           : Frozen.2013.BluRay.1080p.DTS.DUAL.x264.CHD-HDA.mkv 
    Format : Matroska at 12.6 Mbps
    Length : 8.98 GiB for 1s 42dk 13s 46ms

Video #0 : AVC at 9 588 Kbps
    Aspect : 1920 x 856 (2.243) at 23.976 fps

Audio #0 : DTS at 1 510 Kbps
    Infos : 6 kanal, 48.0 KHz
    Language : tr

Audio #1 : DTS at 1 510 Kbps
    Infos : 6 kanal, 48.0 KHz
    Language : en
  • Arkadaşlar bu bir incredibles, bir kung fu panda, bir how i train my dragon gibi formata sahip değil.

her 8 dakikada bir karakterlerden biri şarkı söylemeye başlıyor, kimi yerde kızlı erkekli de dandik şarkılar söyleyebiliyorlar. Disney tarzı işte. Önüne gelen diyaloğu geçip şarkı söylemeye başlıyor

4x hızda izleyip kapattım. 0-7 yaş iseniz izleyin derim.

Tabi bu da benim görüşüm.
  • Frozen Tarihin En Çok Kazanan Animasyon Filmi Oldu

Frozen (2013)

2014 Oscar Ödül Töreni’nde “En İyi Animasyon” dalında ödül alan Frozen, Disney’den gelen açıklamaya göre bugüne kadar en çok kazanan animasyon filmi olmayı başardı.

Listenin ilk sırasında daha önce yine bir Disney-Pixar ortak yapımı olan Toy Story 3 yer alıyordu. Frozen, dünya çapında 1 milyar 72 milyon $ gelir elde ederek Toy Story 3′ü geride bırakmayı başardı.

Frozen ayrıca bu başarıyla birlikte gelmiş geçmiş en çok kazandıran filmler listesinde de ilk 10 sırada kendine yer bulmuş oldu. Hatırlarsanız yapım 16 hafta boyunca gösterildiği Amerika Birleşik Devletleri’nde, 10 hafta boyunca en çok izlenen film olmayı başarmıştı. Bu da 2002 yılından bu yana kırılamayan bir rekordu.

Son olarak Frozen’ın Disney açısından tarihte ilk kez 1 milyar $ barajını aşmayı başaran film olduğunu da hatırlatalım. Frozen’ın DVD ve Blu-ray olarak geçtiğimiz günlerde ABD’de satışa sunulduğunu ve dünya çapında elde ettiği gelire bir de fiziksel medya gelirlerini ekleyeceğinin de altını çizelim.

Kaynak: superkarga

• Vay be.Çok büyük başarı elde etmiş.Bakabilirim.
  • 9gag'da gezerken gördüm, cidden harika ve ilginç bir tespit olmuş.Sonra tekrar açtım, cidden o sahnede Rapunzel geçiyor.

Frozen (2013)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fingolfin. -- 31 Mart 2014; 21:18:56 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nicktheir

Dün gece 1080P olarak indirip izledim. Şahsen ben sevdim, bu animasyonda Disney yeni bir yorum getiriyor, her şey aşk değildir. Bizi sevenler sadece aşk ile sınırlı değil diyor. Çocuklar için güzel bir mesaj.

Bence kizlar arasinda da ask olabilirden lezbiyenlige baglamis disney

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: darknesss45

quote:

Orijinalden alıntı: Nicktheir

Dün gece 1080P olarak indirip izledim. Şahsen ben sevdim, bu animasyonda Disney yeni bir yorum getiriyor, her şey aşk değildir. Bizi sevenler sadece aşk ile sınırlı değil diyor. Çocuklar için güzel bir mesaj.

Bence kizlar arasinda da ask olabilirden lezbiyenlige baglamis disney

bu seviyede düşünce tarzı buraya yakışmamış.

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.