quote:Orijinalden alıntı: Royster quote:Orijinalden alıntı: illfeel lee,xin,darius disinda fm i almiyorum pek.Xin ve lee ye daha uygun bence.ADC ye warmog almak varken. Slowları var , xin ve lee ye warmog rushluyorlar. +1
quote:Orijinalden alıntı: khanjui quote:Orijinalden alıntı: Phreak LoL quote:Orijinalden alıntı: khanjui Ben ikisini de alıyorum, problem? Bronze II talks. Challenger talks. Tr server's player talks.
quote:Orijinalden alıntı: khanjui quote:Orijinalden alıntı: Phreak LoL quote:Orijinalden alıntı: khanjui Ben ikisini de alıyorum, problem? Bronze II talks. Challenger talks. useless talks
quote:Orijinalden alıntı: AndacHan quote:Orijinalden alıntı: khanjui quote:Orijinalden alıntı: Phreak LoL quote:Orijinalden alıntı: khanjui Ben ikisini de alıyorum, problem? Bronze II talks. Challenger talks. useless talks 300 ELO TALKS XD
quote:Orijinalden alıntı: Silkroad Misafiri quote:Orijinalden alıntı: HerTOntK quote:Orijinalden alıntı: Silkroad Misafiri Corki sivir gibi ccsiz champlere mutlaka fm alınmalı. sen oyunu bırakmadın mı her geldiğimde bıraktım diyon sonra hala konuşuyon sana mı sorucam yalancı olduğunu kabul ediyon yani sürekli bırakıyom oyunu forumu deyip deyip forumu işgal ediyon konularınla
Amatör bir oyuncu olarak fm almamın tek sebebi %5 can ile kaçmaya çalışan olmasındır ben böyle görüyorum.