Şimdi Ara

Frozen Mallet ve Warmog's Armor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
0
Favori
1.256
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    +700 Hp
    +30 Ad
    1.5 saniye boyunca yavaşlatma
    3300 G

Warmog
    +1000 hp
    +Canın %1.5'i hp regen
    2830 G

Eğer FM yerine Warmog alınırsa +430 G +300 Hp +Canın %1.5'i hp regen -30 ad -1.5 saniye slow
    1000 G olan Giant's Belt 380hp veriyor. 875 G olan Pickaxe 25 Ad veriyor. 180 G olan Rejuvenation Bead +5hp regen veriyor. Warmog kendinden 15hp regen veriyor. Ortalama bir şampiyonun seviye 18'de 1500 hp'si var dersek 22.5 de buradan. 37.5 hp regen için 7x180 yapmalıyız=1260 tek item olsaydı daha ucuz olurdu desek 900 gold olarak kabul edelim.

Yani FM yerine Warmog alınırsa
    +430 G +1000G -80 Hp +900G -875 G -5ad -1.5 saniye slow altınları toplayalım.
    +1375 Gold -80 Hp -5ad -1.5saniye slow.

Şansımıza bunların üçünü birden bulunduran itemimiz var. "Phage"
    -1465 G +200 HP +20Ad +%25 şans ile 2 saniye slow

Fm yerine Warmog + Phage almak = -90 G +120 Hp +15 Ad +%25 şans ile 2 saniye slow -%100 şans ile 1.5saniye slow -1 item slotu
    Sadece 90 altın ile.
    FM sadece illa da slow lazımsa alınsın. Onun yerine Warmog + Phage alın ve late gamede phageyi satın 1 slot kazanmak için hiç mi cc olmayacak takımda.

Hesaplar ortada. Konu yoruma açık.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Perklorat -- 15 Şubat 2013; 17:01:38 >

• tl;dr
  • quote:

Orijinalden alıntı: mavister

Frozen Mallet
    +700 Hp
    +30 Ad
    3300 G

Warmog
    +1000 hp
    +Canın %1.5'i hp regen
    2830 G

Eğer FM yerine Warmog alınırsa +430 G +300 Hp +Canın %1.5'i hp regen -30 ad -1.5 saniye slow
    1000 G olan Giant's Belt 380hp veriyor. 875 G olan Pickaxe 25 Ad veriyor. 180 G olan Rejuvenation Bead +5hp regen veriyor. Warmog kendinden 15hp regen veriyor. Ortalama bir şampiyonun seviye 18'de 1500 hp'si var dersek 22.5 de buradan. 37.5 hp regen için 7x180 yapmalıyız=1260 tek item olsaydı daha ucuz olurdu desek 900 gold olarak kabul edelim.

Fm yerine Warmog + Phage almak = -90 G +120 Hp +15 Ad +%25 şans ile 2 saniye slow -%100 şans ile 1.5saniye slow -1 item slotu
    Sadece 90 altın ile.
    FM sadece illa da slow lazımsa alınsın. Onun yerine Warmog + Phage alın ve late gamede phageyi satın 1 slot kazanmak için hiç mi cc olmayacak takımda.

Güzel düşünmüşsünüz ki warmog almayan champ kalmadı adcsinden apcsine kadar herkez warmog alıyor eskisi kadar mallet görmüyorum açıkcası.

• quote:

Orijinalden alıntı: ozieekus

quote:

Orijinalden alıntı: mavister

Frozen Mallet
    +700 Hp
    +30 Ad
    3300 G

Warmog
    +1000 hp
    +Canın %1.5'i hp regen
    2830 G

Sadece 90 altın ile.

Güzel düşünmüşsünüz ki warmog almayan champ kalmadı adcsinden apcsine kadar herkez warmog alıyor eskisi kadar mallet görmüyorum açıkcası.
    mallet devri tarihe karıştı zaten. Eskiden ölümcül slow oluyor diye ezreal'e TF alırdık şimdi al bi yumruk gg wp .

• quote:

Orijinalden alıntı: Watchmaan

mallet devri tarihe karıştı zaten. Eskiden ölümcül slow oluyor diye ezreal'e TF alırdık şimdi al bi yumruk gg wp .

Doğru artık Iceborn Gauntlet denen bir item var.Warmog'un da daha mantıklı olması ile Frozen Mallet devri tamamen kapanır artık.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Perklorat -- 15 Şubat 2013; 17:18:03 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Perklorat

quote:

Doğru artık Iceborn Gauntlet denen bir item var.Warmog'un da daha mantıklı olması ile Frozen Mallet devri tamamen kapanır artık.

Alıntıları Göster
    bazı hero larda frozen mallet bence gerekli
  • quote:

Orijinalden alıntı: Perklorat

quote:

Alıntıları Göster
    Ben ikisini de alıyorum, problem?
  • quote:

Orijinalden alıntı: khanjui

Bronze II talks.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Phreak LoL

quote:

Orijinalden alıntı: khanjui

Bronze II talks.

Challenger talks.
  • Corki sivir gibi ccsiz champlere mutlaka fm alınmalı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: zxcv321

Corki sivir gibi ccsiz champlere mutlaka fm alınmalı.
    Vi Xin Zhao Jarvan IV Riven Darius Lee Sin vb.

Bu karakterler için hala core item ikisini birden alsan ne fark eder?
  • quote:

Orijinalden alıntı: iDNZCLK

Vi Xin Zhao Jarvan IV Riven Darius Lee Sin vb.

Bu karakterler için hala core item ikisini birden alsan ne fark eder?

Alıntıları Göster
    Frozen bende hastalık yaptı her heroya almaya başladım artık almazsam bi eksiklik hissediyorum
  • Kapitalizm kardeş hep fm yi sattırmaya çalışıyorlar
  • quote:

Orijinalden alıntı: lalala25

Kapitalizm kardeş hep fm yi sattırmaya çalışıyorlar
    Güzel hesap ty bro.
  • lee,xin,darius disinda fm i almiyorum pek.Xin ve lee ye daha uygun bence.ADC ye warmog almak varken.
  • quote:

Orijinalden alıntı: illfeel

lee,xin,darius disinda fm i almiyorum pek.Xin ve lee ye daha uygun bence.ADC ye warmog almak varken.
    E=Mc2
  • quote:

lee,xin,darius disinda fm i almiyorum pek.Xin ve lee ye daha uygun bence.ADC ye warmog almak varken.

Slowları var , xin ve lee ye warmog rushluyorlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Royster

quote:

Slowları var , xin ve lee ye warmog rushluyorlar.

Alıntıları Göster
    Güzel bir analiz. Arkadaşların dediği gibi artık pek kullanılmıyor alınsada genelde darius kullanıcılarının aldığını görüyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Silkroad Misafiri

sen oyunu bırakmadın mı her geldiğimde bıraktım diyon sonra hala konuşuyon
  • quote:

Orijinalden alıntı: HerTOntK

quote:

Orijinalden alıntı: Silkroad Misafiri

sen oyunu bırakmadın mı her geldiğimde bıraktım diyon sonra hala konuşuyon

sana mı sorucam
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.