Merhaba Frozen Throne oyunu yüklü cafemizde tek kişi oynarken herhangi bir sorun yok ancak LAN ' da oynarken şöyle bir hata veriyor ve oynanmıyor. "Unable to join specified game. Please try again, or select a different game." Bu hatanın neden kaynaklandığını bilen ve çözümünü bilen varsa lütfen yardımcı olsun. Teşekkürler.
Bazen bizim oynadığımız cafede de oluyor ipx/spx bağlantısıyla ilgili sanırım ama bizim çözümümüz başkası açıyor oyunu ona girebiliyoruz.
quote:Orjinalden alıntı: Gökberk IP numaranızda sıkıntı var statik IP alın. Zaten IP ' ler statik alınıyor cafede.
quote:Orjinalden alıntı: fifo Bazen bizim oynadığımız cafede de oluyor ipx/spx bağlantısıyla ilgili sanırım ama bizim çözümümüz başkası açıyor oyunu ona girebiliyoruz. Nasıl başkası kuruyor oyunu tam anlayamadım, biraz daha açıklar mısınız lütfen ?
Çözümü buldum, ilerde aynı sorunu yaşayabilecekler için nasıl çözdüğümü anlatacam. Başlat > Ayarlar > Denetim Masası > Windows Güvenlik Duvarı > Özel Durumlar > Bağlantı Noktası Ekle' ye tıklıyoruz açılan pencerede Ad: Battle.net Bağ. Nok. No: 6112 Alttaki TCP işaretli yer aynen kalıyor. Tamam, tamam diyip çıkıyoruz. Umarım yardımcı olabilmişimdir.