Şimdi Ara

FS 2004-FSX YARDIM BAŞLIĞI-TÜM SORULAR BURAYA (Başka konu açmayın) (7. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1.397
Cevap
11
Favori
106.219
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • hocam ,çok abartmadan gerçekçilik katsın istiyorum, hava alanındaki tek uçak olmak istemiyorum, veya taksi yaparken önümde başka uçaklar olsun , pist başı için beklerken başka bir uçağın inmesini bekliyeyim falan öyle şeyler.
  • quote:

Orjinalden alıntı: GUERRA

hocam ,çok abartmadan gerçekçilik katsın istiyorum, hava alanındaki tek uçak olmak istemiyorum, veya taksi yaparken önümde başka uçaklar olsun , pist başı için beklerken başka bir uçağın inmesini bekliyeyim falan öyle şeyler.

FSx kullanıyorsanız Fs Traffic X eklentisini kullanabilirsiniz.
  • hayır fs9 kullanıyorum
  • quote:

Orjinalden alıntı: GUERRA

hayır fs9 kullanıyorum

FSX için Traffic eklentisi var ama FS9 için de benzeri bir eklenti hatırlıyorum.

Şöyle birşey buldum araştırırken:

http://www.youtube.com/watch?v=VzREAYfd5lo
  • TRAI 2007 Sürüm 1,3 Fs2004 (R a p i d S h a r e Link)
    http://r a p i d s h a r e .com/files/75177378/trai_2007_fs2004_summer.zip

AI trafiklerle ilgili bilgiler...
    http://www.sanalpilot.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=8865

Nasıl hazırlanır mantıgı nedir...

http://www.sanalpilot.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=7277

Not: Rapid linkleri yasaldır, dosyalar freeware dir..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KARACANNN -- 20 Temmuz 2009; 3:08:46 >

• cengaverler bunu fs 2004 ü vistada çalıştırabilen var mı?bende bu 2004 ün bir sürü eklentisi vb var ama ,fs 2004 ün install dosyasına bastığımda bir dos penceresi açılıp kapanıyor yükleme başlamıyor.mecburen fs X oynuyoruz ama ben 2004 oynamak istiyorum.

kısacası bu meretin vistada çalışması için ne yapmalı..????

Teşekkürler.......
  • arkadaslar benım fs 2004 passengerla ılıgılı bir sorunum var yardımcı olursanız cok sevinirim.kapıyı acıyorum start flight-load airplane diyorum sonra yolcuları ucaga cagırıyorum bagay ayarlamalırını yapıorum set destination ı ayarlıyorum sonra aynı pencerede solda altta load real time ve load immedietely secenekleri var hangısıne basarsam basayım bı pncere acılıyor ve orda ne kadar anlamasamda benı sıteye yonlendırıyor ve benden 38 dolar cıvarı bı para talep edıyor passengerehttp://fspassengers.com/ sitesinden indirdim ve demo diyor bu sorunla demo oldugu ıcın mı karsılasıyorum eger bunun ucretsız ve full olanı varsa yardımcı olabılır mısınız sımdıden tesekkur ettim herkese.iyi ucuslar.
  • FS2004 için;
    Arkadaşlar, bir sorum olacaktı. Yeni bi dizüstü aldım ve merakla hemen fs'yi kurdum. Oyun açılıyo fakat oynamıyor. Joystick ile gaz veriyorum, ses geliyor yani uçağa gaz veriliyor ama görüntü donuyor ve öylece kalıyor. Klavyeden de olmuyor. Diğer bakış açıları da tower view, spot view hiçbirisi çalışmıyor. Mesela uçağa dışarıdan bakıldığı görüntüyü açıyorum S'ye basarak ya da Joystickten, dışarı sesi geliyor ama görüntü donuyor. İlk defa böyle bişey oldu. Masaüstünde daha önce hiç karşılaşmamıştım. Acaba bilmediğim bişey mi var? Lütfen arkadaşlar bilen varsa cevap bekliyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: aguler1

FS2004 için;
    Arkadaşlar, bir sorum olacaktı. Yeni bi dizüstü aldım ve merakla hemen fs'yi kurdum. Oyun açılıyo fakat oynamıyor. Joystick ile gaz veriyorum, ses geliyor yani uçağa gaz veriliyor ama görüntü donuyor ve öylece kalıyor. Klavyeden de olmuyor. Diğer bakış açıları da tower view, spot view hiçbirisi çalışmıyor. Mesela uçağa dışarıdan bakıldığı görüntüyü açıyorum S'ye basarak ya da Joystickten, dışarı sesi geliyor ama görüntü donuyor. İlk defa böyle bişey oldu. Masaüstünde daha önce hiç karşılaşmamıştım. Acaba bilmediğim bişey mi var? Lütfen arkadaşlar bilen varsa cevap bekliyorum.

pc kaldırmamıs olabılır mı acaba.bide dusuk ayarlarda oynamayı dene
  • Yok yok, sistemi daha dün aldım sırf fs için. Sorun Vistadaymış. Öğrendim.
  • ne sorunu varmıs yakında bende laptop alacam fs oynayamayacakmıyım yani??
  • beyler benim fsx hiçbir eklenti yi doğru dürüst çalıştırmıyor payware olsun freeware olsun ya kokpit araçları gözükmüyor veya tamamen beyaz oluyor bazılarının kokpit çalışıyor fakat skin yok işletim sistemim vista sp2 fsx deluxe + accleration orj. eklentileri doğru bir şekilde yüklüyorum acaba sorunun kaynağı ne olabilir
  • merhaba arkadaşlar ben bu oyunu kurdum ama vistada çalıştırmıyor mu acaba bilgisi olan var mı ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: blackman26

merhaba arkadaşlar ben bu oyunu kurdum ama vistada çalıştırmıyor mu acaba bilgisi olan var mı ?

Vista da hem fsx hemde fs9 çalışmakta.

quote:

beyler benim fsx hiçbir eklenti yi doğru dürüst çalıştırmıyor payware olsun freeware olsun ya kokpit araçları gözükmüyor veya tamamen beyaz oluyor bazılarının kokpit çalışıyor fakat skin yok işletim sistemim vista sp2 fsx deluxe + accleration orj. eklentileri doğru bir şekilde yüklüyorum acaba sorunun kaynağı ne olabilir

Bendeki o sorun vistadaki uac olayını iptal edince düzelmişti belki sizde de olur.
  • Arkadaşlar ben FSX deluxe ve acceleration ek paketini ardı ardına yükledim ve ondan sonra da REX i kurdum.Acaba SP1 ve SP2 yi kurmama gerek var mı yoksa ek paket ile onlar da geliyor mu?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TheMechanic -- 19 Eylül 2009; 0:06:24 >
  • FSX aldım bugün ve şu anda yüklüyorum
    elimde birde analog toplu bir gamepad var uyumlu olur mu?
    Şimdiden Teşekkür Ederim.
  • Merhabalar,

İnternetten edindiğim 2 DVD'lik bu oyunu kurdum. DirectX vs. herşey tamamlandı. Ancak açıldığında scenery dosyalarını yükledikten sonra oyunu açmıyor. Sadece 5-10 saniyelik bir splash screen ile birlikte gelip kayboluyor?

Atladığım bir kısım mı var acaba?
  • ARKADASLAR BEN FSX KULLANIYORUM!!FSX ACCELERAİTON VE JUST FLİGHT TRAFFİC X PAKETINI YUKLEDIM AMA MALESEF FSXTE ARTIK 1 TANE BİLE TRAFİK KALMADİ YARIMLARINIZI BEKLİYORUM!!!BİR DE SDK İLE BİRSEYLER BULDUM ONU DA YUKLEDIM..LUTFEN YARDIM EDIN TESEKKURLER
  • arkadaslar kımsee yardım etmıcek herhalde!!!!!!
  • Selam arkadaşlar bende fsx hastasıyım. Yaklaşık 6 aydır oynuyorum. Öncelikle oyunun tam sürümünü almanızı tavsiye ediyorum. Korsana hayır, neden diyecek olursanız; bu ve bunun gibi diğer oyunlarda Türkiye'nin büyük bir sıkıntısı var. Şöyle açıklayayım; Malesef ülkemiz kaçaklar ve korsanlar ülkesi. Fsx'in orjinal ürünü Dünya çapında Türkiyede satılan miktarını biliyormusunuz? Bilmeyenler için söyleyeyim sadece "8". Yanlış okumadınız sadece "8". Bu yüzden oyunu yapan firmalar orjinal satılmayan ülkeler için ambargo uygulayarak dil seçiminde o Ülkelere yer vermiyorlar. Yani Ülkemizde gördüğüm kadarıyla bu oyunun hastası çok, fakat yüzde 99u korsan. Sizde istemezmiydiniz Bu ürünün Türkçe dil seçimi olmasını? Eğitim bölümünün Türkçe olması eminim bu oyunu oynayanların işini çok daha kolaylaştırırdı.

Neyse gelelim sadede; Söylediğim gibi bu oyunun hastasıyım. Bazı gerçeklere değineceğim. Amacım kimseyi incitmek değil. Her zaman işin kolayına kaçan bir millet olduğumuzdan dolayı hiç (Learning Center) eğitim kısmına bakmıyoruz. Aslında orada hazine yatıyor. Öncelikle oradan herkesin iyi kötü ingilizcesi vardır yok olanlar için ise online çeviri siteleri var. Ben Learning Center kısmından 800 sayfa döküman çıkartıp üşenmeden elimden geldiğince Türkçeye çevirdim ve okudum. Hiç kimseye soru sormadan ILS inişi çözdüm. Taxi, Take off, Landing vs. hiç sıkıntım yok. Ustası değilim elbet ama bütün görevleri bitirdim. (Planör görevleri hariç hepsini) planörü hiç sevmedim çok boş geldi bana bi faydası yok. Herneyse sorularınızı cevaplayabilirim elimden geldiğince. Fakat o kadar çok düğme ve prosedür var ki sadecee basitleştirilmiş olarak anlatabilirim. Gerisini sizin merakınız ve araştırma içgüdünüz çözecek. MSN irtibatı ile daha akıcı ve hızlı bilgi aktarımı yapabileceğime inanıyorum. İnşallah yöneticilerin buna bir itirazı olmaz. MSN adresim : elwin_13@hotmail.com şimdi benim bi sorum olacak ki bunları hiç bir yerde yazılı olarak bulamadım.

Landing den sonra Taxi prosedürleri ile apronda kapıya yanaştık kapıları ve kargo kapılarını açtık. körüğü çektirdik buraya kadar sorun yok. yolcuların inip bindiğini nerden bileceğim? Tekrar havalanmak için gerekli uçuş planını verdik. fakat Uçağı Throtle daki rezerve güçle mi geri manevra yaptıracağız? Karşımızda duran Taxi aracı ne işe yarıyor? Bunu nasıl kullanabiliriz. bu ve bunun gibi yer hizmetlerinin kısa yollarını bilen bi arkadaş yazarsa eminim bir çok kişinin işine yarayacaktır. (Benim gibi uçağı her türlü kullanabilen ama yerdeki işleri bilmeyenlerde vardır mutlaka bilmemek değil öğrenmemek ayıp. :P).

Cevaplayacak arkadaşlara şimdiden çok teşekkür ederim. İyi uçuşlar....

• 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.