Şimdi Ara

FS 2004-FSX YARDIM BAŞLIĞI-TÜM SORULAR BURAYA (Başka konu açmayın) (5. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.397
Cevap
11
Favori
106.206
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Hocam indirdiğin uçağın FSX için olduğuna eminsin değil mi?
    Hatta uçak ücretsizse ki öyle görünüyor buraya da bir linkini koy. Ben bir indirip deniyeyim.

uyumlu hocam.evet indirdiğim uçak ücretsiz link;
    http://flyawaysimulation.com/downloads-file-2145-details.html Turkish Airlines Boeing 737-8F2

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Murat Alper -- 13 Mayıs 2009; 0:22:25 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: muratalper1987
    uyumlu hocam.evet indirdiğim uçak ücretsiz link;
    http://flyawaysimulation.com/downloads-file-2145-details.html Turkish Airlines Boeing 737-8F2

Benden üyelik istedi indiremedim. İstersen uçağı rapid e yükle ve bana özelden linkini at ilgileneyim.
    Olmazsa ben burdan ücretsiz THY uçaklarını ve boyamalarını paylaşırım ordan indirirsiniz.
    Ama bunlar ancak yarın olur bugün geç oldu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jedi_master -- 13 Mayıs 2009; 0:31:51 >

• @muratalper1987 hocam. Uçağı indirdim. Uçak listede görünüyor. Uçakla uçmadım ama motorlarını falan da çalıştırdım, bir sorunu yok, mükemmel çalışıyor. Fakat bu uçaklarda Sanal kokpit olmaz onu da söylüyeyim. Bence en güzeli deafult 737-800 için THY kaplamarını indirmek.
    Bak aşağıya bir resim ekliyorum. Sen uçağı doğru yere koyduğundan emin ol. Rar'dan çıkardığın "Turkish Airlines B737-8F2 TC-JGO" klasörünü resimde görünen dizine atman gerekiyor.

FS 2004-FSX YARDIM BAŞLIĞI-TÜM SORULAR BURAYA (Başka konu açmayın)

• Flight Similator 2004'te Piper j-3 cup hastasıyım.Fakat sagda Carb Heat başlıklı bir kol var oyun başlarken kapalı açık tutayımmı.Yada ne işe yarar bu
  • quote:

Orjinalden alıntı: unforgiv3n

Flight Similator 2004'te Piper j-3 cup hastasıyım.Fakat sagda Carb Heat başlıklı bir kol var oyun başlarken kapalı açık tutayımmı.Yada ne işe yarar bu

Sanırım karbiratör ısıtıcısı. Soğuk havalarda uçarken açman gerekebilir. Ama şu havalarda gerekeceğini sanmıyorum.
  • Arkadaşlar Level D 767 ile istanbul antalya uçtum antalya yaklaşma ILS NAv frekanslarını FMC kendi giriyor ama yanlış frekans ne yaklaşma nede iniş doğru olmuyor ben el ile giriyorum onuda kabul etmiyor sizce sorun nedir?daha önce nasıldı hatırlamıyorum ama en son AIRAC 905 yükledim uzun süredir Level D ile uçmamıştım.fikri olan var mı?teşekkür ederim.
  • quote:

Orjinalden alıntı: velociraptor

Arkadaşlar Level D 767 ile istanbul antalya uçtum antalya yaklaşma ILS NAv frekanslarını FMC kendi giriyor ama yanlış frekans ne yaklaşma nede iniş doğru olmuyor ben el ile giriyorum onuda kabul etmiyor sizce sorun nedir?daha önce nasıldı hatırlamıyorum ama en son AIRAC 905 yükledim uzun süredir Level D ile uçmamıştım.fikri olan var mı?teşekkür ederim.

İLS frekansları farklı olabilir. frekansı elle girmek zorundasınız. örnek istanbul 36r pisti için 111,30 ils sinyal frekansı 354 course verilir. Boing fmc sinde navrad kısmına ils bölümüne şöyle yazın 111,30/354 ils sinyalini ekliyebilceksiniz. Bir diğeride orta konsolda ils için özel ils frekans ve course paneli vardır. Ordan giriceksiniz. nav 1 veya nav 2 ye yazmayın.

• @Kapitän_zur_See hocam merhaba...

Sonunda izinize burada rastladım... Yaklaşık 6 aydır FS2004 ve FSX ile uğraşıyorum.. Şu kadarını söyleyebilirim ki bu işi FSX içerisindeki tüm dersleri tamamlayıp en son Airliners Pilot setfifikası (çok bir anlamı olmadığını bilsem de) alacak kadar önemsiyorum...

Sizin bir çok mesajınıza ise gerek burada gerek blog'unuzda gerekse de ivao'da rastladım... Ve benim gibi bir Airbus fanatiği olduğunuzu biliyorum....

Bu kadar teşrifattan sonra gelelim sadede...

Bir aydır WİLCO Vol1 ile boğuşuyorum... Belirli birFlight Plan dahilinde gereken uçuşu yapabiliyorum ama bazı konular hala kadamda net değil... Yardımcı olursanız sevinirim....

1. İleride bir şekilde online olacağım ama zamanının daha olduğunu hissediyorum. Bu nedenle sormak istediğim şu : FMGC ile online uçuyorsunuz bir anda ATC size sağa dön veya sola dön gibi Flight Plan haricinde bir takım komutlar verdi... Bu durumda uçağı kendiniz kontrol etmeye başladınız.... peki tekrar FMGC ile mevcut plana göre uçabilmek ne derece mümkün? Ya da diyelim ki herhangi bir havaalanından belirli bir SID planı ile departure yapacaksınız.. Hoooppp ATC size "SID'i boşver runway heading git" dedi... Bundan sonra tekrar FMGC kaldığı yerden devam edebilir mi? Ya da böyle durumşlarda online'da neler yapıyorsunuz?

2. WILCO Airbus için hiç holding pattern uçuşuna dair bir tutorial flight var mı? Yoksa, FMGC içerisindeki bu bölümü nasıl kullanabiliriz?

3. 2. soruya benzer şekilde WILCO AIRBUS'ta Missed Approach prosedürünü FMGC'e yaptırabilir miyiz? Yoksa manuel mi yapmak gerekir??

İlginiz için şimdidden teşekkürler...

• Mcdu DIR butonunu kullan . istediğin legi seç. Uçak hdg de olsa bile ,isteddiğin bacaktan uçuşuna devam eder.
  • Arkadaşlar ben fsx oynuyorum.Ben create flight tan uçuyorum genellikle.Sorunum şu.Ben oyunun motorlar falan herşey kapalı bir şekilde başlamasını istiyorum.Ama ne yaptıysam uçak hep motorlar açık bir şekilde başlıyor
  • quote:

Orjinalden alıntı: Kapitän_zur_See

Mcdu DIR butonunu kullan . istediğin legi seç. Uçak hdg de olsa bile ,isteddiğin bacaktan uçuşuna devam eder.

1. ILS yaklaşması sırasında bu bölümü FMGC'den acrivate mi yapmak gerekiyor?

2. Peki Missed Approach Prosedürü'nü FMGC'den uygulayabiliyor muyuz?
  • arkadaşlar merhaba,

fsx de f16 kullanan varmı acaba? varsa "hud" u nasıl aktif hale getirebiliyoruz anlatabilirmi.
    bu arada fsx de f16 ve f14 ü şiddetle tavsiye ederim.

saygılar.
  • f16 aersoftun f16 sı ise f16 nın kokpitinde alt tuşuna bas üst tarafta bi çubuk çıkacak çubukta flight,aircraft,world gibi yazılar olacak ordan views e tıklayıp Instrument viewse tıklayacaksın orda engine state orda karşına iki farklı resim çıkacak sen sağdakini seçeçeksin ve hud aktif olacak
  • quote:

Orjinalden alıntı: newtonmeter

arkadaşlar merhaba,

fsx de f16 kullanan varmı acaba? varsa "hud" u nasıl aktif hale getirebiliyoruz anlatabilirmi.
    bu arada fsx de f16 ve f14 ü şiddetle tavsiye ederim.

saygılar.

Ben aerosoft un f16 sını kullanıyorum.Mükemmel yapmışlar.Bu arada hud u numaraların bulunduğu bölümde 4 tane tekerlek var.Onlarda soldan üst olanını çevir.Açılır
  • beyler çok teşekkür ederim.

gözümün önünde duruyomuş :)

saygılar.
  • quote:

Orjinalden alıntı: asdfg_1453

Arkadaşlar ben fsx oynuyorum.Ben create flight tan uçuyorum genellikle.Sorunum şu.Ben oyunun motorlar falan herşey kapalı bir şekilde başlamasını istiyorum.Ama ne yaptıysam uçak hep motorlar açık bir şekilde başlıyor

Basit bit küçük uçak alıp(cessna tercihimizdir) motorları, avionicleri,fuel pumpları kapatıp aircraft kısmından istediğiniz uçağı seçtiğinizde karanlık ve motoru soğuk şekilde gelir..

Eğer pmdg 747 kullanıyorsanız üstteki menü sekmelerinde pmdg menüsü altında bir bölümde panel seçme olayı var.Cold and Dark ı seçerseniz uçağınız kapalı konumda gelir.

• quote:

Orjinalden alıntı: TheBaroN!

quote:

Orjinalden alıntı: asdfg_1453

Arkadaşlar ben fsx oynuyorum.Ben create flight tan uçuyorum genellikle.Sorunum şu.Ben oyunun motorlar falan herşey kapalı bir şekilde başlamasını istiyorum.Ama ne yaptıysam uçak hep motorlar açık bir şekilde başlıyor

Basit bit küçük uçak alıp(cessna tercihimizdir) motorları, avionicleri,fuel pumpları kapatıp aircraft kısmından istediğiniz uçağı seçtiğinizde karanlık ve motoru soğuk şekilde gelir..

Eğer pmdg 747 kullanıyorsanız üstteki menü sekmelerinde pmdg menüsü altında bir bölümde panel seçme olayı var.Cold and Dark ı seçerseniz uçağınız kapalı konumda gelir.

teşekküer ederim dostum

• Merhaba,

WILCO ile ilgili bir sorum var...

Bu uçakla FMGC uçuşunda sıkıntı yok... Peki FMGC harici olarak A/P ile uçuşta VOR frekansını ve Course değerini RAD NAV sayfasına yazıyoruz değil mi? RAD NAV'a yazdığımız bir course ve VOR'a göre uçarken heading'in managed modunda olması gerekiyor değil mi?
  • Selamlar, FSX için A 380 uçağı arıyorum! Birkaç tane buldum ama hiçbirinde Virtual Cockpit yok. Diğer uçakların Virtual Cockpitlerinden yararlanarak nasıl bu işi halledebiliriz? Mesela default olarak FSX'te bulunan A 321'in V.Cockpit'ini kullansak? Yada A380 Virtual Cockpitli halde nereden indirebilirim (PM).

Şimdiden teşekkürler.
  • quote:

Orjinalden alıntı: seboist64

Selamlar, FSX için A 380 uçağı arıyorum! Birkaç tane buldum ama hiçbirinde Virtual Cockpit yok. Diğer uçakların Virtual Cockpitlerinden yararlanarak nasıl bu işi halledebiliriz? Mesela default olarak FSX'te bulunan A 321'in V.Cockpit'ini kullansak? Yada A380 Virtual Cockpitli halde nereden indirebilirim (PM).

Şimdiden teşekkürler.

Hocam bu topic ölü...

PM'den ulaş...
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.