arkadaşlar bende bu simulayyona merak sardım...herşey iyi güzel yavaştan öğreniyorum, yanlız uçağın kontrolunü bir türlü sağlayamıyorum. tuşlar geç tepki veriyor. mesela sola dönücem basıyorum tuşa ama 4-5 saniye sonra dönüş başlıyor bu sefer toparlayamıyorda, yere çalışıyorum genelde... bana önereceğiniz bir şey var mı? sizde de aynı sorun oluyor mu? bu arada benim oyun italyanca, bu oyunun ingilizce yamasını bilende yardımcı olabilir mi? şimdiden teşekkürler...
joistikle oynaman lazm yoksa çoz zor.
Joystick al bir tane onla kullan.Eğer alamam diyorsan tavsiyem vc kokpitten oyna ve sen yön tuşlarına bastığında lövyenin hareketini gör ve ona göre davran.
anladım yani bu o zaman sadece bana özel bir durum değil...tamam ben bir joistik alayım...cvplar için teşekkürler...
JOYSTICK ALINCA BÜTÜN KUMANDA DÜĞMELERİNİ ORDAN KULLANABİLİYORMUYUZ YOKSA JOYSTICK+KLAVYEMİ KULLANIYORUZ..
hocam klavyede belki de 100 e yakın kombinasyon var eğer paran varsa kendine kokpit kurarsın hepsini klavye kullanmadan yaparsın
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme