FS arkadaşLar Charınızdan Memnun Musunuz yani eskiden atak sorunu vardı. Yeni gelen pacht ile bu sorun kalktımı yoksa halen daha az mı damage vuruyorsunuz ben wa charımı fs ile takas etmeyi düşünüyorumda bana biraz fs hakkında bilgi verirseniz sevinirim takas etmemin en büyük etkeni wa'dan sıkılışım ve fs nin sword skilleri çok hoşuma gidiyor xD yardımlarınızı bekLiyorum iyi oyunLar..
quote:
Orjinalden alıntı: thecrim3
FS arkadaşLar Charınızdan Memnun Musunuz yani eskiden atak sorunu vardı. Yeni gelen pacht ile bu sorun kalktımı yoksa halen daha az mı damage vuruyorsunuz ben wa charımı fs ile takas etmeyi düşünüyorumda bana biraz fs hakkında bilgi verirseniz sevinirim takas etmemin en büyük etkeni wa'dan sıkılışım ve fs nin sword skilleri çok hoşuma gidiyor xD yardımlarınızı bekLiyorum iyi oyunLar..
sana söyle söliyim fs herzaman rahat bi char dır cünkü defans cok fazla attack az dır ama skiller le hallediosn o attac olaynı ben rahatım sahsen skill kasmak dısında xD cok ise yario =)
Evet evet mukkemmel bir char soyle diyeyim ben 91 trans im adam 105 trans bende kalan HP 1200/2350 ADAM oldu :P ve bundan oncede 73 compken 93 FS beni yine kesemedi sakın ama sakın Fs ler herzaman cok kotudur yada bana hep APP ler denk geldi
BOL ŞANZZZ
Evet gercekten baya bi skill kasmısın A.Expert :D TAKAS ŞART