Şimdi Ara

multi'ler cine5 zıkxxl ler gitti..ÇÖZDÜM

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
6.826
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • dun tvyı açtıgımda bı baktım tum ızledıgım kanallar açılmıyo ohaa oldum biliyosunuz yenı aldım uyduyu focus8500cı bu kenı guncellemiyormuydu..şimdi ne yapcam emu mu yuklucem nasıl yuklucem bilgisi olan varmı dıye dormucam var bılıyorum bı anlatırsanız sevınırım..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pcnet -- 11 Mayıs 2005, 16:53:13 >

• ewt bazı şifreler gitti.. focus ana sayfasına git (www.satcom.gen.tr)kendi cihazına uygun yazılımı ve yazılım yükleme prog. al ve yükle .. bir kere yaptınmı çok kolay.. şey gibi
  • evet dostum benım hiç ama hiç bir bilgim yok nasıl yapılacagı konusunda..önce bu dedıgın sıteden programı pc ye ındırcez sonrada onu receıvere atıcaz anlaşılan
    bana bunu adım adaım anlatacak arkadaş varmı acaba..
    receıver evde pc işyerımde
  • Şu an için MULTIVISONLAR ve ABSAT (xxl) açık.
    Sadece CINE5 key değişti.Güncel keyle açılıyor yazılıma gerek yok.

Yazılım atmak içinse:
    Receiver ve PC beraber olmalı.
    Benim önerim
    ilk olarak öğrenmek ve anlamak için aldığınız yerden yazılımı yükletin ve detaylarını öğrenin.
    Yanlış bir işlem receiverın flashbelleğinin yanmasına neden olur.
  • spıce platıum da gitmiş
  • bu emu yuklemeyı şemalı göruntulu anlatan bir site varmı oncelikle focus için ama sanırım genelde aynı yontem kullanılıyodur...
  • http://www.ozmena.com/forumdisplay.php?s=a36dbfc4182c613d7c127575178587c5&f=165 adresinde yenş baslayan arkadaslara yardımcı olacak dokumanlar var burdan kolaylıkla bilgi alabilirsin
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • ya artık gına geldi şu keylerden... Türkler şu işe kesin bi çözüm bulamadılar hala

isteseler yaparlar adım gibi biliyorum.. mesela bendeki receiver 2010 yılına kadar full x leri çözecekmiş.. nitekimde öyle oluyo. 6 ay kadar oldu .. halan açık kanallar.. neden bunu diğer kanallar içinde yapmıyorlar
  • neyse arkadaşlar ılk yuklemeyı aldıgım yerde yukleme yapacaklar hemde ogretecekler ....
  • quote:

Orjinalden alıntı: ByMeto

ya artık gına geldi şu keylerden... Türkler şu işe kesin bi çözüm bulamadılar hala

isteseler yaparlar adım gibi biliyorum.. mesela bendeki receiver 2010 yılına kadar full x leri çözecekmiş.. nitekimde öyle oluyo. 6 ay kadar oldu .. halan açık kanallar.. neden bunu diğer kanallar içinde yapmıyorlar

Anlaşmalı onlar kaçak bir yönü yok.

• quote:

Orjinalden alıntı: Şimdi Forumlu Olduk

quote:

ya artık gına geldi şu keylerden... Türkler şu işe kesin bi çözüm bulamadılar hala

e fenamı işte hepsi ile yapsınlar anlaşmasını..bi cihaz alıyosun 2 kanal açıyo.. başka bi cihaz 3 kanal açıyo.
    Şunların hepsini bi yerde toplasalar fenamı olur.. demek istediğim buydu.

Peki emu ile çözülen yayınlar kaçak değilmi.. elbette kaçak.. Peki onları yapanlara neden bir yaptırım uygulanmıyor.. Konunun burası çok saçma zaten..

• ben en son saar 15.00 da denedim takır takır çalışıyor
  • quote:

quote:

Orjinalden alıntı: Şimdi Forumlu Olduk

quote:

e fenamı işte hepsi ile yapsınlar anlaşmasını..bi cihaz alıyosun 2 kanal açıyo.. başka bi cihaz 3 kanal açıyo.
    Şunların hepsini bi yerde toplasalar fenamı olur.. demek istediğim buydu.

Peki emu ile çözülen yayınlar kaçak değilmi.. elbette kaçak.. Peki onları yapanlara neden bir yaptırım uygulanmıyor.. Konunun burası çok saçma zaten..

İyi de adult yayınlar haricinde yayın kuruluşları neden receiver üreticileri ile anlaşma yapsınki?
    O zaman abonelik olmaz satış olur.Adult yayınlar satış üzerine olduğu için modül ve receiver üreticileri ile anlaşıyorlar.

• cine 5 yok sadece oda yeni keylerle tamam
  • hepsini çözdüm arkadaşlar yani zıkxxl cıne5 multıler falan
  • SPICE PLATIUMUDA HEHEHE UYDUDAN GUNCELLEDIM SANIRM...
  • Spice zaten açılıyordu son yazılımlarla
  • bende 2 gun once gıtmişti..yukarakı tum kanallar....
  • iyide arkadaşım yazılım nerden bulacağızs aceleeeee
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.