Şimdi Ara

FSB'ye Göre Ram??Yardım Lütfen !!! (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
0
Favori
890
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • aptal %88 oc yapmışım işlemci e6300 anakartım ep35 ds3r 2000 mhzide 3.5 ghzde gördü daha ne konuşuyosun sen kimsin ben yalan sölücem burda ne çarpanı ne yanması ne konuşuyosun sen ya , boşboş kelimeler yazma , adamın asabınıda bozma burda , 3 yılı geçiyor nerdeyse dh üyeliğim senelerdir bu işin içindeyim sen atari oynarken ben p2lere kurşun kalemle oc yapıyordum , dünkü çırak gelmiş bana martaval okuyor burda 2000 mhz hikaye yalan ırt zırt , ev adresimi vereyim izmirde delikanlıysan gelir bakarsın pcye ama yüzün olurmu bilmem oc bölümüne yaptığım ocnin kanıtıyla resminyle ssiyle atmışım ben sen kimsin burda bana konuşuyosun ya ,
  • quote:

Orjinalden alıntı: SMTRSLN

aptal %88 oc yapmışım işlemci e6300 anakartım ep35 ds3r 2000 mhzide 3.5 ghzde gördü daha ne konuşuyosun sen kimsin ben yalan sölücem burda ne çarpanı ne yanması ne konuşuyosun sen ya , boşboş kelimeler yazma , adamın asabınıda bozma burda , 3 yılı geçiyor nerdeyse dh üyeliğim senelerdir bu işin içindeyim sen atari oynarken ben p2lere kurşun kalemle oc yapıyordum , dünkü çırak gelmiş bana martaval okuyor burda 2000 mhz hikaye yalan ırt zırt , ev adresimi vereyim izmirde delikanlıysan gelir bakarsın pcye ama yüzün olurmu bilmem oc bölümüne yaptığım ocnin kanıtıyla resminyle ssiyle atmışım ben sen kimsin burda bana konuşuyosun ya ,

aptal sensin akıllı konuşmayı öğrenin ikinizde ilk önce tamam arkadaş siz yaparsınız ya ben inandım gerçekten beni bile inandırdınız siz valla helal olsun size siz ikiniz varya 800 mhz bir işlemciyi bile 3000 mhz de çalıştırabilirsiniz ben buna inanıyorum artık gerçekten benim size bir önerim var siz bence türkiye ye çok gelirsiniz gidin bi hız aşırtması yarışmaları var oralara girin belki ünlü olursunuz çünkü ben bu işte kendime o kadar güvenmiyorum siz baya birşeyler yapmışsınız.baksana biri sen de kasayı açamzken ben ekran kartı devresi çiziyordum sen kimsin ne zannediyon kendini sen kimsin bana konuşuyon olamayacak şeylere amin demem arkadaşım ben seni yaptığın şeye hayatta inanmam tamam bende oc işi uğraşıyom tamam 13 yıldırda teknik servis elemanıyım sen daha sega da oyun oynarken ben internete bağlandım ok mı.akıllı ol tamam mı bilmiyorsan öğren git ozaman bu konuyu açan adamada bi yardım et bakalım o yüksek fikirlerinle oc yap bakalım şu anakrtta en fazla ne kadar ram çalıştırabilecen.

• smtrsln ve arınç arkadaşlar madem siz bu oc işinden baya anlıyorsunuz bu konuyu açan arkadaşınn anakrtına ne kadar ram takacak söyleyinde adamın işi hallolsun he ne dersiniz.yoksa siz onuda mı oc yapacaksınız ne bilieyim bi bakarsın ddr2 1333 mhz ram çalıştırısınız demi siz bu anakrtta bi yapında görelim be benim bi müşteridede var bunda eğer yaprsanız bende getitirim size benimkinide halledersiniz demi.ya bırakın allah aşkına güldürmeyin beni ya.birinizde adama kalkıp konuyla ilgili birşey söylemedi burda bi takım saçma sapan şeyler yazarak insanları aşağılamak bence o duruma siz düştünüz.
  • utanıyorum böyle seviyesiz tartışmalar girdiğim için , amacım bilmeyene bişeyler anlatıp ufuk açabilmek , bibk bildiğini sananla aşık atmak değil , zaten seviye farklı
  • quote:

Orjinalden alıntı: SMTRSLN

utanıyorum böyle seviyesiz tartışmalar girdiğim için , amacım bilmeyene bişeyler anlatıp ufuk açabilmek , bibk bildiğini sananla aşık atmak değil , zaten seviye farklı

kıvırmada iki dakika delikanlı ol adama bi çözüm yolu yazxın dedim hani ikinizdede hiçbir şey yok ne oldu sizin bilginize tükendimi yoksa ay yazık ya birde seviyeden bahsediyo şuraya yazmaya başladığındasn beri konuyla ilgili ne söylediniz hiçbir şey işte sizin bilginiz bu bilgisyarınızın fişi çıksa ay bozuldu tamirciye götüreyim dersiniz sizin seviyenize inmek istemiyorum çünkü bayağı bi aşapıda kusra bakmayın arkadaşlar.
  • konuyu açan arkadaşa son birşey söylemek istiyorum ve konuyu kapatmak istiyorum arkadaşı sen böyle insanalra burda yazdıklarına bakıpta sakın gidip 800 luk103 yada 3 lük ram alma bende sana söylemesi ben 13yıldır bilgisayar kullanıyorum onlar ekranlı diye o zmaanlar tv izliyorlardı ve teknik serviste çalışıyorum benden sana söylemesi böyle boş insanlara inanıpta gidip paranı harcama.sana kolay gelsin.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.