Şimdi Ara

Fsm Köprüsünde 52 günlük çalışma.(Çalışma 28 Temmuzda bitti) (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
62
Cevap
0
Favori
3.968
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Kasto_37

İşim itibariyle kanallardan haberleri pek takip edemiyordum. Internetden gazete bakıyorum. Çoğunlukla Hürriyet,Milliyet ve Sözcü okuyorum. Okadar takip etmeme rağmen bi tane haber göremedim ve burada da konu açılmadı. Eminim ki Istanbulluların %90 bu çalışmadan haberi yoktur. Daha iyi şekilde çalışmalar bilgilendirilse idi bu kadar çile çekilmezdi. Dun annem avrupa yakasına geçemedi. Mecburen bu sabah erken saate kalkan otobüsle gitmek zorunda kaldı.
    Yanlış anlamayın benim siyasetle işim olmaz. Kim işini düzgün yapıyorsa onun yanındayım.
    Gözdende kaçırmış olabilirsiniz ben mynetinden cnntürke kadar bir çok haber uygulamarını sürekli takip ederim gereğindende fazla gördim sürekli takiple alakalı birşey.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• cnv_58 kullanıcısına yanıt
    Şansımıza denk gelemedik başka sitelerde.
    Bi önceki asfaltlama çalışmasıda 65 gün sürmüş. 2012 yılında yapılmış.
    www.cumhuriyet.com.tr
    FSM'deki çalışma bayramın son günü bitiyor
    http://www.cumhuriyet.com.tr/haber/364634/FSM_deki_calisma_bayramin_son_gunu_bitiyor.html

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-AAF6D4207

mühendis yetiştirmek muhalefetin değil hükümetin işidir. etrafa doldurduğunuz imamhatiplerde yetiştirinde görelim mühendislerinizi. ama gerçi size organik hoşaf yeterli oluyor

Alıntıları Göster
    Hükümetin işinden daha çok kendimize bakmalıyız. veli ister koleje gönderir ister imamhatipe isterse fene birazda ögrencinin kendi başarısıyla alakalı ve nereyi istemesi önemli. şuan çok fazla üniversite var fakat ögrencilerin bir çoğu işin gırgırında şamatasında . Şu mesajınla bile bazı kesime kin nefret kusuyorsun kücük görüyorsun alay etmeye çalışıyorsun yazık tek akıllı sensin . Kendini geliştir böyle küçük beyninle böyle düşüneceğine büyük beynini çalıştır kin nefret ayrımcılığını bırak herkesin senin görüşünden olmasını bekleme senin görüşünden olmayan bir insanada düşüncesinede saygı gösterki akıl akıldan üstündür birleşince belki o istediğimiz mühendisleri hep beraber yetiştirelim

• quote:

Orijinalden alıntı: Kasto_37

Şansımıza denk gelemedik başka sitelerde.
    Bi önceki asfaltlama çalışmasıda 65 gün sürmüş. 2012 yılında yapılmış.
    http://www.cumhuriyet.com.tr/haber/364634/FSM_deki_calisma_bayramin_son_gunu_bitiyor.html
    Güzel bir detay verdiniz bu çalışma 10 gün daha kısaltışmış inşallah gelecek teknoloji ve mühendislikle gönül isterki 15/20 güne kısalsın

• Çalışma olacağı trt dahil her kanalda bağıra bağıra söylendi. Sözcü duyarı kasmayalım hiç. İkincisi 8er saatten 3 vardiya olmak üzere sürekli çalışılıyor. yani 7/24ten hızlı ne olabilir ki başka. orada sırasıyla yapılacak o kadar iş var ki saysak dinlerken yorulursunuz.

Çalışmanın yapılması için en uygun zamandı çünkü okul dönemi yapılamazdı. istanbul her zaman kalabalık evet yazın turistler geliyor ama sene içiyle kıyaslanmaz. Bu çalışma bir gün yapılmak zorundaydı. Bu bir köprü ve çeşitli bakımlara ihtiyacı var yoksa öyle bi facia olur ki Allah korusun.
  • cnv_58 kullanıcısına yanıt
    Öncelikle beynimin ölçüsünü alacak kadar beynin gelişmemiştir.
    İkincisi kimseyi küçük gördüğüm yok. O kesim insanlari gelistirmeme uzerine çalışıyor.
    Üçüncüsü okula gondermek veliye kalmiyor maalesef. Cogu okulu imamhatipe cevirirsen gönderecek okul kalmaz. Ha paran varsa gonderirsin özel okullara.
    Dördüncüsü feto feto diyip okullara yurtlara el koydunuz. Sonra onun yerine kendi TÜRGEV yurtlarini koydunuz. Nerden bilecem ordan militan cikmayacagi.
    Tubitak in eledigi ogrenciler yurtdisinda derece aliyor sonra diyor önyargılı davraniyorsun.
    Biraz kendinize bakin baskasini suclamak yerine.

Unutma hicbir sey olmasa bile mutlaka birseyler olmus olabilir😂

• Numenorian Man kullanıcısına yanıt
    Bakım olmazsa olmazdır, en iyi zaman dilimide bu vakitlerdir. Heleki yapılacak bakım köprü bakımı ise durum çok daha önemlidir. Gazetelerimiz işine geldiği gibi haber yapıyor. Lehine durum varsa hiç bir şekilde haber yapmıyorlar, karşı tarafta ellerinden ne gelirse yazar. Neyse boşverelim.
    Az önce bi pdf dosyası buldum 2012 yılında yapılan köprü çalışmayla ilgili. Bu sayfayı herkesin okumasinda faydası olacağını düşünüyorum.

Fsm Köprüsünde 52 günlük çalışma.(Çalışma 28 Temmuzda bitti)

• quote:

Orijinalden alıntı: cnv_58

Güzel bir detay verdiniz bu çalışma 10 gün daha kısaltışmış inşallah gelecek teknoloji ve mühendislikle gönül isterki 15/20 güne kısalsın

Alıntıları Göster
    o çalışmada her iki yönde 2 şerit kapatılarak gerçekleştirildi
    bu çalışmada bir yön tamamen kapatılıyor
    bu intikam almaktır
  • senersongur kullanıcısına yanıt
    Bomboş mu? 2 gün önce maslağa gittim, büyükdere caddesi leventde 1 km yolu tam 25 dakikada gittim.
  • Son durumlar nasıl istanbuldakiler?

• UML kullanıcısına yanıt
    Dunkune oranla daha az trafik var. Marmarayı daha yoğun gördüm.

• Çok üzülüyorum İstanbul 'lu arkadaşlara.Bazı arkadaşların hayatlarının en az 1 senesi trafikte geçiyor.Allah kolaylık versin.

• Valla o kadar şey yaşadık ki insanın aklına seçimi kaybettikleri için mi böyle yapıyorlar sorusu geliyor.Herşeye muhalefetsiniz diyen tuzukurular ne derse desin.Bunlardan ben herşeyi beklerim.
  • Bir cok asma koprunun yapilirken tabliyelerini yerine yerlestirmek 52 gun surmuyor.

İstanbullu mustehak diyorlar.

• www.milliyet.com.tr
    FSM köprüsünde çalışmaları hangi gün bitecek? 2019 FSM çalışmaları bitiş tarihi - Gündem Haberleri
    http://www.milliyet.com.tr/amp/gundem/fsm-koprusunde-calismalari-hangi-gun-bitecek-2019-fsm-calismalari-bitis-tarihi-2905732

Bu hızla Temmuz sonu Agustos başı çalışmalar biter.
    Ne kadar erken biterse o kadar iyi olur.

• benzin 7,15 tl - mazot 6,5 tl olmuş iken bu çalışma bence bitmez...
  • Fatih Sultan Mehmet Köprüsü'nde 27 Haziran'da başlayan çalışmalar sona erdi. Köprüdeki tüm şeritler saat 18.00'den ulaşıma açıldı. Çok şükür erkenden bitirdiler

• sonunda bitti boğaziçindeki trafikten yorulmuştuk artış iş çıkışlarında
  • aaa ne çabuk

• quote:

Orijinalden alıntı: cnv_58

Alıntıları Göster
    sizce öyle bir teknoloji şu an yokmu.

teknoloji hep seçim zamanları çıkan arızaların trafoya giren kedilere olan halimi.

yada dinleme odalarının aleyhinize çevrildiği halimi..

yolsuzluk telefon detaylarının servis edilmesi..

yukarda üyeye veryansın etmişsiniz yanlı vs yazmışsınız diye..

olayın büyükşehir belediyesi içinde olduğu ve süreci ne kadar uzatırlarsa belediyedeki yöneticilere ne kadatr zarar verip

halkı isyan ve başkana karşı tavır alabileceği gerçeğinden uzakta

yaşayın bakalım

objektif bakmak istemeyen sizin düşünce yapınız,ya büyük resmi görmüyor

yada görmek istemiyorsunuz

bakış açınızı değiştirin

bende kağıthanede oturuyorum oranın alayı aynı görüşün daha koyu hali.

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.