Şimdi Ara

FSX de Gps kullanmadan VOR to VOR uçuş

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
1.732
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar merhaba benim sorum fsx de gps i olmayan bir uçakla uçarken(gps kullanmak istemiyorum) VOR vasıtası ile havada nasıl yolumuzu tayin edebiliriz. Lessons kısmındaki VOR ile ilgili olan bölümü okudum inceledim detaylıca ancak uçarken yön bulamıyorum. Bana en yakın VOR istasyonunun frekansını nav1 e giriyorum sonra mors kodları gönderiyor bana ve doğru olup olmadığını tayin ediyorum. daha sonra navlog kısmında bana yolculuğumda kullanacağım frekans,yükseklik,hız gibi bilgilerin olduğu yerdeki HDG kısmındaki heading i VOR için ayarlıyorum ama bu VOR indicator denen ibre bir sağa yatıyor bir sola yatıyor kafam allak bullak oluyo sağamı dönecem sola mı dönecem kestiremiyorum sonuç olarak ta kaybolup istedğimi yere ulaşamamış oluyorum. Örnek olarak atatürk havalimanından sabiha gökçene uçacağım VOR to VOR u işaretledikten sonra navlog kısmındaki bilgileri eklediğim resimde gösterdim. bu VOR ile rota tayini hakkında daha detaylı bilgi verebilecek olan varmı yada bir kaynak önerebilecek olan ? teşekkür ederim
     FSX de Gps kullanmadan VOR to VOR uçuş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bgra05 -- 9 Ağustos 2013; 18:25:01 >

• buyur hocam bu vor eğitimini takip edebilirsinhttp://www.youtube.com/watch?v=SEMQUBo2fYc
  • teşekkür ederim
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.