Şimdi Ara

FSX EĞİTİM SERVER (3. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
134
Cevap
2
Favori
7.377
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ataberk dediklerinize katılıyorum bizimde bu konuyu başlatma amacımız buydu çoğumuz az buçuk uçak kullanıyoruz fakat app aç vor loc kapadan ibaret sorularınız olursa sorun demişsiniz bizim de aradığımız buydu bir kaç arkadaş daha gelse arada bir bize katlansa odalarda yazışsak bu olay sadece internette araştırmakla çok zor oluyor hem online oynamanın zevkini yaşasak hem de bu büyük dünyayı öğrenmeye çalışsak daha iyi olmaz mı konunun başında yazmıştık küçük uçaklarla başlamanın önemini bu konuda size gerçekten katılıyoruum konuda bu işte en deneyimli kişi sizsiniz lütfen sorularımızı cevaplamaya çalışın iyi forumlar iyi uçuşlar
  • Birkaç yıl kadar önce bu işi iyi bilen vastim ve ivao'da uçuş yapan birçok kişi multi ile aramıza katılıyor birsürü konuda yardımcı oluyordu. Bırakın şimdi işi bilenleri amatörleri bile görmek oldukça zor. Offline olarak yaptığım 400-500 saatlik uçuş yada bu konu üzerinde araştırdığım kaynakların hiçbiri birebir uçmak kadar verimli olmadı. Karşılaştığım zorluklardan en kötüsüde işi bilmeyen arkadaşların kafa karıştırması. Bunun yerine bilgili olmadıklarını itiraf ederek beraber öğrenmeyi önermeleri beni daha çok mutlu ederdi. Sözüm mecliste dışarı bilgisinin olup olmadığından emin olmadığınız hiçbir kişinin anlattıklarına itibar etmeyin yada farklı kaynaklardan teyit ederek kendinizi geliştirin. Size bir başka tavsiyemde işlere direk uçmak yerine en baştan ver tertemiz olarak başlamanız. Yanlış anlaşılmasın çok bilgili olduğumdan değil sadece düştüğüm hatalara düşmemeniz için öneride bulunuyorum. Örneğin bir uçak nasıl uçardan başlayarak birçok başlangıç seviyesi konuda kendinizi geliştrebilirsiniz. Bu konu umarım herkez için verimli olur ve devamlılığını yitirmez. Uçmayı seven herkeze selam olsun hayırlı akşamlar...

• quote:

Orijinalden alıntı: sseerrddaarr

quote:

Orijinalden alıntı: Strongiron

http://www.delikanlilar-airlines.com/ Arkadaşlar bi inceleyin isterseniz

ben bi baktım özellikle eğitim için gerçekten güzel bir siteymiş paylaşımınız için gerçekten çok teşekkür ederim

Bu sitenin sahibi babam :) sağlam bir takımı teamspeak server ı fln var baya bir ilgili eğitimde veriyor katılmak isterseniz birlikte uçuşlarda yapıyorlar bilginiz olsun

• merhaba bende fsx kullanıyorum yanlız Eğitim Server a nasıl katılacağımı bilemedim yardımcı olurmusunuz lütfen
    haluk@halukozyigit.com
    msn: halukozyigit@hotmail.com
  • Arkadaşlar ben pek teamspeak konusuna giremem ama yazışırız bi msn grubu kurun ne istediğiniz varsa sorun bildiklerim ölçüsünde cevaplayayım. Ozan'a katılıyorum bu işin en kritik tarafı işi bilmeyenlerin -sert olacak ama affola- bir yerlerinden sallaması , yanlış öğrenirseniz asla düzeltemezsiniz. Siz sorun ben bekliyorum :) Bunun eğitimini vermek bana düşmez ama siz araştırın kafanıza takılanları sorun. Bekliyorum arkadaşlar , Have a nice flight !!!
  • Eğer görüşmek için bir ortam arıyorsanız bu konuda size yardımcı olabilirim. Hem ts gibi sesli hem de msn kadar rahat yazısabilieceginiz güzel bir sunucu kurmak 5 dakikamı almaz. Tabi katılım olmak şartıyla...
  • quote:

Orijinalden alıntı: ozan18

Eğer görüşmek için bir ortam arıyorsanız bu konuda size yardımcı olabilirim. Hem ts gibi sesli hem de msn kadar rahat yazısabilieceginiz güzel bir sunucu kurmak 5 dakikamı almaz. Tabi katılım olmak şartıyla...

Tamam o zaman sen kur katılım olur büyük ihtimal olmazsa yapmayız. Emin ol zaten çoğu kişi çok bilgi öğreneceklerini anlayınca kaçacaklar 2. günden umarım olmaz ama.
  • süper bir haber... ben varım
  • Arkadaşlar sunucuyu açtım. Kullanacağımız programı daha önceden kullanmamış olabilirsiniz. Bu yüzden resimler ile kurulumu ve giriş işlemini anlattım.

Programı : İNDİRİN

FSX EĞİTİM SERVER
     FSX EĞİTİM SERVER
     FSX EĞİTİM SERVER
     FSX EĞİTİM SERVER
     FSX EĞİTİM SERVER
     FSX EĞİTİM SERVER
     FSX EĞİTİM SERVER
     FSX EĞİTİM SERVER
     FSX EĞİTİM SERVER
     FSX EĞİTİM SERVER
     FSX EĞİTİM SERVER
     FSX EĞİTİM SERVER
     FSX EĞİTİM SERVER

Server'a giriş yaptınız. Bu programdada ts de olduğu gibi misafir olarak giriş yapabilirsiniz. Üyelik için register ile tam üyeliğinizi benim vermem gerekiyor. Bu yüzden ben olabildiğince aktif olmaya çalışıcam. Bu forumu açan serdar ve erkalcan arakdaşlarada yetkilerini vericem. Umarım emeklerimi boşa çıkarmazsınız. Şimdiden teşekkürler. Girdiğinizde görüşmek üzere hayırlı akşamlar.

Edit : Resim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ozan18 -- 2 Eylül 2011; 0:08:11 >

• Bende şifreyi alabilirmiyim.3 gündür yaklaşık 20 saat felan oynadım oyunu ils yi yapamıyorum bide uçagı pistte taxi :D onun dısında herşeyi çözdüm sayılır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Maksim1

Bende şifreyi alabilirmiyim.3 gündür yaklaşık 20 saat felan oynadım oyunu ils yi yapamıyorum bide uçagı pistte taxi :D onun dısında herşeyi çözdüm sayılır.

tabiki sen raidcall u kur orda görüselim sesli olarak bir düzenimiz olsun
  • slm iyi bi konu açmışınız arkadaşlar eksiklerimin olduğunu düşünüyorum bunları gidermek istiyorum özellikle ıls inişler bu konuda bi yerde bi yanlış yapıyorum ama bulamadım herşey yolunda gidiyor inilecek piste 21 nm kala felan sinyali alıyorum gps den navigasyona geçiyorum ucak olmadık bi yöne devam ediyoo bunu eminim bi yerde bi yanlış yapıyom ama bulamadım sabırla ve sabırla dinlemeye hazırım :(GEREKİRSE SABAHA KADAR) inşallah bu sabırlı öğrenciye sabırlı bide eğitimci çıkar ...SON Bİ NOT: uçuş sırasında inicem pist tam karşıma yani bana dik gelirse genelde inebiliyorum ama yan veya paralel gelirse ucağa pisti karşılatamıyorum tşkler şimdiden thy112...
  • Arkadaşlar ben kanaldayım merak ettiklerinizi sorabilirsiniz.
  • ataberk kanal derken kendi aranızda bi ağ programımı var varsa nasıl katılabiliriz tşkler
  • quote:

Orijinalden alıntı: thy112

ataberk kanal derken kendi aranızda bi ağ programımı var varsa nasıl katılabiliriz tşkler

üstteki 2-3 mesaja bak
  • Arkadaşlar eğitim devam ediyor. İlgilenenlere duyrulur....

TR.02AN
    ERKALCAN
    SERDAR0
    AYT111
    THY112
    Suleyman
  • arkadaşlar gelen herkese kapımız açıktır bekliyoruz
  • beraber yaptıklarımızı yüklersek sevinirim

FSX EĞİTİM SERVER

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sseerrddaarr -- 5 Ocak 2012; 22:48:48 >
  • Harika bir konu yakında katılmayı düşünüyorum. İyi uçuşlar :)
  • ben katılmak istiyorum
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.