Şimdi Ara

FSX EĞİTİM SERVER (7. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
134
Cevap
2
Favori
7.377
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Bende dahil olmak istiyorum, acemi değilim...
  • quote:

Orijinalden alıntı: cemal1982

Bende dahil olmak istiyorum, acemi değilim...

pm attım
  • FSX'i ben de severim, geçen sene başlamıştım uçuşlara, iyi de gidiyordu... Taa ki pc bozulana kadar :D Artık düzgün bir bilgisayarım var ama gamepad ya da joystick lazım uçmak için.. klavyeden oldukça zor.. :/ bi süre daha uçamıycam, offfff :(
  • quote:

Orijinalden alıntı: kırmızımercimek

FSX'i ben de severim, geçen sene başlamıştım uçuşlara, iyi de gidiyordu... Taa ki pc bozulana kadar :D Artık düzgün bir bilgisayarım var ama gamepad ya da joystick lazım uçmak için.. klavyeden oldukça zor.. :/ bi süre daha uçamıycam, offfff :(

Mause yoke yi denedinmi ctrl+y ya da sağ tık mause yoke
  • Arkadaşlar uzun bir süre single oynadım bu oyunu.Eğer yardımcı olmaya hala devam ediyorsanız katılmak isterim.
  • bende katılmak istiyorum. başlangıç seviyesinde bilgim var. sadece ils iniş yapabiliyorum
  • http://forum.yildizairva.com/index.php

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sseerrddaarr -- 6 Şubat 2013; 17:19:35 >
  • Fsx'de pmdg 737-800 uçak ekledim.
    fakat app, n1 gibi tuşlar çalışmıyor. ışıkları bazen yanıyor, bazen yanmıyor.
    2d görüntüde siyah ekran çıkıyor. 3d görüntüde çalışmıyor.
    fmc'yi programladığım zaman bu tuşlar çalışmadığı için uçak tepki vermiyor.
    Sorun ne olabilir. bir çok kez yeniden yükledim.
    1 tane crack bulmuştum onu uyguladam başka crack bulamadım. sorun burdan kaynaklanabilir mi? Paylaş:
  • arkadaşlar bu similatörü nereden yükleyebilirim bende öğrenmek istiyorum
  • Kardeşim hala server açıkmı acaba bende orjinal oyunda var joystik de var ama azda olsa ağitime ihtiyacım var açıksa haberirisen şifrede yolarasan sevinirim

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • fsx steam edition olan arkadaşlarım aramızda bir uçuş yapma isterseniz beni skype:melih.sevdir1 [resim:minecraft resmidir 3 tane elmas zırhlı oyuncu vardır) ekleyip buradan analaşarak uçuş yapabiliriz fakat benlen uçacak çaylak pilot istemiyorum düzgün usüle uygun bir şekilde uçuş istiyorum joystick olursa daha iyi olur bekliyorum 2 ATC LAZIM SAYGILAR...
  • ozan18 kullanıcısına yanıt
    Ya bende gelebilirmiyim şu servera günlerdir başka türkçe ve ingilizce kaynaklardan araştırıyorum bir cacık anlamadım sonuç olarak serverda nasıl bir destek sunuyorsunuz?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • ManOfMiarcles kullanıcısına yanıt
    hocam aradan 4 sene geçmiş server falan kalmamıştır zaten dm den ulaştığınız takdirde size bilidğim kadarı ile yardımcı olabilirim
  • FSX serverı kapandı ancak steam üzerinden satın alıp ondan oynaya bilirsiniz. (yada eğitim alabilirsiniz) Eğitim isterseniz pm atın.
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.