Şimdi Ara

FSX EĞİTİM SERVER (6. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
134
Cevap
2
Favori
7.380
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Egemen oyunun orjinal olması gerekmez eğer menüde multiplayer bölümü varsa bizimle oynayabilirsin eğer yoksa ve 30 dakikada bir kapanıyorsa zaten demodur.İnternetin kotasızsa sana oyunun torrentini pm atabilirim kotalıysa ve oyun demoysa yine gelebilirsin sen offline oynarken hangi aletin ne işe yaradığını söyleyebiliriz video işine gelince orhunlu hocanın bir çok videosu var internette bir çok video ve döküman var hatta konunun başında reimli anlatım linki var bizim işimiz pratikte bu işi öğrenirken beraber tanışarak konuşarak eğlenmek
  • serdar hocam bana bır yardımcı ol bellıkı sen profesyonelsın benım bıldıgım kadar hemen hemen 7 ay oldu fsx le tanısalı kendımıbaya toparladım videolarla eyıtımlerle olsun sımdı ben online olmak ıstedıgımde soyledıgınız yolu takıp eetım nick actım fakat kısa sure sonra uyarı alıyorum hata olarak ve onu cevırdıgımde sorunu anlamıyorum bı turlu baglandıgım zamanda pıste sadece ben varım kımseler yok ve bozuk bı goruntu ıcınden cıkamadım sımdıden tsk
  • Öncelikle profesyonel değilim hoca hiç değilim büyük ihtimalle host odayı kapatıyordur karşına bir soru çıkıyordur sende yes diyorsundur (space tuşuna bastığında kabul ediyor ne yazık ki) single player olarak devam ediyorsundur sp 2 yüklemeni tavsiye ederim odaları çok daha sağlam oluyor hem grafikler de güzelleşiyor
  • haklısın ola bilir ama deneyecegım bunu ısallah duzelır tekrar saol
  • takip edelim konuyu. çok meraklıyım havacılıga. en son cessna ile bursadan sabiha gökçene uçuş planlamış uçmuştum. fakat pisti ortalamakta sıkıntı yaşadıgım için pek performanslı inememiştim. sonra iş okul arası yogunluktan dolayı biraz koptum. en kısa zamanda tozlu joystickimi temizleyip katılmak istiyorum aranıza kabul ederseniz :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cannavaro1903

takip edelim konuyu. çok meraklıyım havacılıga. en son cessna ile bursadan sabiha gökçene uçuş planlamış uçmuştum. fakat pisti ortalamakta sıkıntı yaşadıgım için pek performanslı inememiştim. sonra iş okul arası yogunluktan dolayı biraz koptum. en kısa zamanda tozlu joystickimi temizleyip katılmak istiyorum aranıza kabul ederseniz :)

Hemen şimdi gel seni sanal hava yoluna kayıt ettirelim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: d.eray

quote:

Orijinalden alıntı: Cannavaro1903

takip edelim konuyu. çok meraklıyım havacılıga. en son cessna ile bursadan sabiha gökçene uçuş planlamış uçmuştum. fakat pisti ortalamakta sıkıntı yaşadıgım için pek performanslı inememiştim. sonra iş okul arası yogunluktan dolayı biraz koptum. en kısa zamanda tozlu joystickimi temizleyip katılmak istiyorum aranıza kabul ederseniz :)

Hemen şimdi gel seni sanal hava yoluna kayıt ettirelim.

hocam şu an hiç zamanı degil salı gününden sonra gelebilirim ancak

• ben oyunu açmayı bile bilmiyorum. çok acaip karışık yav.. keşke türkçe olsaydı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Jentin

ben oyunu açmayı bile bilmiyorum. çok acaip karışık yav.. keşke türkçe olsaydı.

menü konusunda katılıyorum ama oyun türkçe olamaz yoksa similasyon olmaz uçuşun bir dili olmak zorunda oda ne yazıkki türkçe değil ingilizce türkçe menü için yama bulamadım bulursanız banada söyleyin artık multipayerde değil çoklu oyuncuda uçmak istiyorum

• Oyunu kurdum fakat ilk uçuş berbattı, bu uçuş simulasyonu yardım almadan çok zor. İlk çıktığında almıştım her defasında başaramayıp kaldırdım oyunu.
  • dur bakalım bozcaadalı bu daha ilk uçuş video seninse tuşları kullanmayı daha bilmiyorsun ve garip ama o kullandığın zor bir alet cessna 172 denemelisin tabi birde joyistik ya da oyunun mause yoke unu kullanmalısın klavye ile olmaz
  • quote:

Orijinalden alıntı: sseerrddaarr

dur bakalım bozcaadalı bu daha ilk uçuş video seninse tuşları kullanmayı daha bilmiyorsun ve garip ama o kullandığın zor bir alet cessna 172 denemelisin tabi birde joyistik ya da oyunun mause yoke unu kullanmalısın klavye ile olmaz

Logitech rumblepad 2 ile kullanmaya çalıştım. İlk denemem.

8 sene evvel MICROSOFT SIDE WINDER gibi joistik almıştım. Hiç kullanmak kısmet olmadı bu simleri beceremediğimden. Fakat Win 7 'de çalışırmı bilmiyorum. Bulup denemem lazım.
  • arkasdlar bende oynamak istiyorum onlıne sekılde .. pekbılgım yok ama ucagı gps navigasyonla goturup indirebılıorum. ama komutlar konusunda hiç bilgim yok. yardımlarınızı beklıyorum saygılar.
  • Hocam ben de katılabilir miyim ? 3 senelik deneyimim var
  • Arkadaşlar daha öncede fs2004 de 1 2 kere karambole oynamıstım. şunu söylemek isterim ki daha önce deneyimi olmayan arkadaşda olucaktır benim gibi öncelikli olarak tuşları ayarlayı yapılmalımı yoksa ayarlı olandan mı devam edilecek.
  • ben de katılmak istiyorum da her şey karışmış şöyle net bir bilgi alsak
  • quote:

Orijinalden alıntı: ertanafat

ben de katılmak istiyorum da her şey karışmış şöyle net bir bilgi alsak

Yaz dönemi tam olarak aktiftik günün her saati 5-6 kişi raidcall serverımızda bulunuyordu fakat şu an pasif olarak devam etmeye çalışıyoruz sen yinede raidcall serverımıza gel zaman buldukça tabiki raidcalla giriyoruz ve beraber uçuyoruz
  • tşk. grdm raidcall a
  • quote:

Orijinalden alıntı: ertanafat

tşk. grdm raidcall a

Chucky 34 üyeliğini onayladım
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.