Bildirim
Fsx için joystick önerisi
Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü, 1 Mobil
Giriş
-
Ben logitech extreme 3d kullaniyorum. Yeterli ve kaliteli. Ama daha iyileride var. Ucuzlarida. Hepsi is gorur
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Uzun zamandır Extreme pro 3d kullanıyorum. Gayet güzel kullanışlı ve yeterldir. -
Peki tuşları kendim tanıtmam mı gerekiyor? -
quote:
Orijinalden alıntı: tLqA
Ben logitech extreme 3d kullaniyorum. Yeterli ve kaliteli. Ama daha iyileride var. Ucuzlarida. Hepsi is gorur
iki cevapta aynı joystick üzerine bende onu alayım o zaman.joystick artı mouse mu kullanıcam peki? -
Mouse ile ucak icindeki ayarlari ve kamerayi kullanicaksin
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
FSX zaten joystick'i bağladığın zaman otomatik tanımlıyor tuşları. Sonra istersen kendine göre özelleştirebilir, tuşların yerini değiştirebilirsin -
quote:
Orijinalden alıntı: tLqA
Mouse ile ucak icindeki ayarlari ve kamerayi kullanicaksin
Hımm anladım sağolsın -
quote:
Orijinalden alıntı: Buldozer_u
FSX zaten joystick'i bağladığın zaman otomatik tanımlıyor tuşları. Sonra istersen kendine göre özelleştirebilir, tuşların yerini değiştirebilirsin
joystick geldikten sonra tekrar pm atarım size en önemli tuşları atamanız konusunda yardım ederseniz sevinirim.teşekkürler
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X