Bildirim
PC için 360° analoglu gamepad(yardım-tavsiye)
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Razer'ın Xbox joystiğini özelleştirdiği bir model var;Razer Onza.Kablosuz değil ama 4.5m kablo ile geliyor.Bu da kablosuz sayılır :) Tuşların tepki süreleri daha az,tuşlar arkadan aydınlatmalı ve stickler özelleştirilmiş,arkadaki R ve L tuşları 2'şerden 3'ere çıkarılmış.Piyasa fiyatı biraz yüksek ama bazen güzel fırsatlar olabiliyor.110 TL'ye kampanya vardı bi' ara kaçırmıştım.
Razer Onza*
Razer Onza Tournament Edition*
-
quote:
Orijinalden alıntı: Runaway
hocam gamepadler güzelde bayağı tuzluymuş yahu fırsatları kovalamak lazım dediğiniz gibi ama öğrenci evi giren çıkan tutan bırakan belli olmuyor biliyorsunuz o yüzden 100tl vermekte istemiyorum açıkçası keşke kontorland snopy falan da yapsa 360° gamepad. -
Kontorland var o zaman :) Fena bir marka değil.Ama R2,L2 tuşları hassas bir joystick alsanız daha iyi olur.Yarış ve TPS tarzı oyunlar için.Özellikle yarış oyunlarında az gaz vererek viraja girmek çok hoş oluyor.
Kontroland* -
quote:
360° var mı hocam bunda eğer varsa süper olur pedallı tuşa pek ihtiyacım yok fifa için arıyorum zaten -
quote:
Orijinalden alıntı: crona
quote:
360° var mı hocam bunda eğer varsa süper olur pedallı tuşa pek ihtiyacım yok fifa için arıyorum zaten
360° dediğin analog ise var. -
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: crona
quote:
360° var mı hocam bunda eğer varsa süper olur pedallı tuşa pek ihtiyacım yok fifa için arıyorum zaten
360° dediğin analog ise var.
yok hocam anlatamadım galiba şu snopy yada diğer dandik markaların analogları sadece 8 yöne gidiyor yani ana yönler ve ara yönler olarak kuzey-kuzey batı falan ama logitech, sizin önerdikleriniz onlar ise tam 360 derece kullanılabiliyor. daha da uzatayım 90 derecelik iki doğru arasında snopy ile 0°, 45° ve 90° lik noktalara dokunuş yapabilirsiniz ama kalliteli dediklerimizde 0° ve 90° arasında ne kadar değer varsa hepsine dokunuş yapabilirsiniz. umarım anlatabilmişimdir.
ilgilendiğiniz için teşekkür ederim
-
quote:
Orijinalden alıntı: Worms_
Xbox 360 kontrolcüsü al derim.
fiyatı tuzlu diye uzak duruyorum yoksa en rahat gamepad diyorlar onun için -
quote:
Razer'ın Xbox joystiğini özelleştirdiği bir model var;Razer Onza.Kablosuz değil ama 4.5m kablo ile geliyor.Bu da kablosuz sayılır :) Tuşların tepki süreleri daha az,tuşlar arkadan aydınlatmalı ve stickler özelleştirilmiş,arkadaki R ve L tuşları 2'şerden 3'ere çıkarılmış.Piyasa fiyatı biraz yüksek ama bazen güzel fırsatlar olabiliyor.110 TL'ye kampanya vardı bi' ara kaçırmıştım.
Razer Onza*
Razer Onza Tournament Edition*
Bu çok güzel olmuş.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X