Bildirim
FSX iÇİN TÜRK HAVA YOLLARI UÇAKLARI
Spigen 45W USB-C Adaptör + Örgü Kablo Samsung PPS 2.0 Şarj Isı Düşürücü GaN Hızlı Şarj Aleti ve Super Hızlı Şarj Destekli Kablo iPhone & Android & iPad & MacBook Type-C PE2015 White - ACH02589 : Amazon.com.tr: Elektronik
https://www.amazon.com.tr/gp/product/B098P15D4N
38 dk. önce paylaşıldı
Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
-
teşekkürler -
Fsx tutkunları için yapılmış freeware ve oldukça kaliteli fmc si olan harika bir uçak
ftp://www.simviation.com/47jets/iFly_744_x.zip
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi UberJager -- 2 Ocak 2008; 23:12:14 >
-
Ya arkadaşlar indirdiğimiz dosyayı nereye atıcaz ?_? -
Oyun diskimde kurulı ama işlerden fırsat bulup bir türlü başlayamadım. Sıfırdan başlayacak biri olarak ağzımızı bu kadar sulandırmasan diyorum Kapitan'ım -
quote:
Orjinalden alıntı: _HURMACI_
Ya arkadaşlar indirdiğimiz dosyayı nereye atıcaz ?_?
C:\Program Files\Microsoft Games\Microsoft Flight Simulator X\SimObjects\Airplanes
yada oyun nerde yüklüyse oyunun klosörü içindeki "SimObjects\Airplanes" klosörünün içine atıcaksın. -
verdiğiniz linkle calısmıyor bir sorun olmus olabilirmi _? -
çalışıyor sorun yok bir ara internetim gitmis teşekkürler -
quote:
Orjinalden alıntı: fsavgi
quote:
Orjinalden alıntı: _HURMACI_
Ya arkadaşlar indirdiğimiz dosyayı nereye atıcaz ?_?
C:\Program Files\Microsoft Games\Microsoft Flight Simulator X\SimObjects\Airplanes
yada oyun nerde yüklüyse oyunun klosörü içindeki "SimObjects\Airplanes" klosörünün içine atıcaksın.
Teşekkürler dostum -
http://www.projectopensky.com/downloads-index.php
Burda iyi modellenmiş pek çok model mevcut -
Arkadaşım halılar güzel olmamış ama idare eder -
Hocam harikasın eywallah
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Laztronot -- 3 Ocak 2008; 20:02:18 > -
Cok tesekkurler Kapitän -
Bu oyun PS2 de var mı ? -
Çok saol dostum -
Arkadaşım çok saol, süpersin : ) -
A330 ve JRJ900 'ü indirip yükledim ama bir sorum olcak. Her iki uçaktada virtual kokpit'de göstergeler siyah, yani bir işlevi yok 2d panellerde de A330'da A320, JRJ900 de JRJ700 panelleri var. Normalde de A330 ile A320'nin ve JRJ900 ile JRJ700 ün panelleri aynımı bilmiyorumda senin izlediğim vidyolarında virtual (3d) kokpitlerin göstergeleri 3d kokpitde auto pilot panelleri falan kullanılabiliyor. Panelleri ve 3d kokpiti sonradan kendinmi yüklüyorsun? -
Hocam bunlar fs 2004 den dönme olduğu için vc leri çalışmıyor.
Bendeki uçakların hepsi Payware yani paralı uçaklar.
Free olsa paylaşırdım. Ama bedava olan sadece bunları buldum. -
quote:
Orjinalden alıntı: Kapitän_zur_See
Hocam bunlar fs 2004 den dönme olduğu için vc leri çalışmıyor.
Bendeki uçakların hepsi Payware yani paralı uçaklar.
Free olsa paylaşırdım. Ama bedava olan sadece bunları buldum.
Tamam saol. Haklısın ücretsiz tam takım bir uçak bulmak zor oluyor. Bir ara deli gibi dc10 aradım bulamamıştım. Senin thy nin 1970 bilmem kaçta ki last landing vidyondan gaza gelmiştim : ) Dc10 du heralde yanlış hatırlamıyorsam
Benzer içerikler
- ets2 dlc crack
- tekken 6 iki kişilik nasıl oynanır ps5
- guitar hero pc
- havalı pilot sözleri
- microsoft flight simulator sistem gereksinimleri
- en iyi simülasyon oyunları pc
- farming simulator 25 ne zaman çıkacak
- sims 4 para hilesi
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X