Şimdi Ara

FSX SORULARIM

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
8.405
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 1-Arkadaşlar oyuna başlarken pistin başında başlıyo ama ben körükte başlamasını istiyorum nasıl yapıcam?
    2-Uçağı iten araçlar yok onları nasıl bulabilirim
    3-Fspassenger x kurdum ancak oyuna girerken fspassenger sp1 -sp2 filan bişeyler diyo nasıl çözebilirim teşekkürler.

• quote:

Orijinalden alıntı: erkalcan

1-Arkadaşlar oyuna başlarken pistin başında başlıyo ama ben körükte başlamasını istiyorum nasıl yapıcam?
    2-Uçağı iten araçlar yok onları nasıl bulabilirim
    3-Fspassenger x kurdum ancak oyuna girerken fspassenger sp1 -sp2 filan bişeyler diyo nasıl çözebilirim teşekkürler.

aynen bende yeni basladım yardım bekliyorum aynı sorularda
  • Meydan seçimi ekranında, pist olarak "Active Runway" yerine başlamak istediğiniz kapıyı seçebilirsiniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: jedi_master

Meydan seçimi ekranında, pist olarak "Active Runway" yerine başlamak istediğiniz kapıyı seçebilirsiniz.

ustam 2. soru hakkında ne yapabiliriz bende gercekcilik en üst düzeyde olsun istiyorum kapıdan baslasam bile ancak push back yaparak cıkabiliyorum iten araclar vs. nasıl yapabilirim tesekkürler simdiden
  • Push back için , Shift + P tuş kombinasyonunu kullanmanız lazım
  • quote:

Orijinalden alıntı: ErdemYalçın

Push back için , Shift + P tuş kombinasyonunu kullanmanız lazım

ustam dikkat ettiysen push back yaparak cıkıyorum dedim zaten push backte sıkıntı yok ben sadece iten araçlardan nasıl yapabilirim diye sormuştum
  • quote:

Orijinalden alıntı: zelveron

quote:

ustam dikkat ettiysen push back yaparak cıkıyorum dedim zaten push backte sıkıntı yok ben sadece iten araçlardan nasıl yapabilirim diye sormuştum

Aerosoft Airport Enhancement Services kullanman lazım , apron üzerindeki araçlar ve görevliler için

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Araçlar için Ayarlardan meydandaki araç sayısını yükseltmeniz gerek. Böylece meydanda daha fazla araç olacaktır. (Neredeyse tüm kapılarda araç oluyor) Sizin bulunduğunuz kapıda da pushback aracı olduğunda, pushback yaptığınızda araç uçağa yanaşıp geriye doğru itecektir. Ayrıca Shift + P yapıp (bu kombinasyonu bıraktıktan hemen sonra) ardından 1 ya da 2 ye basarsanız (Hesap makinası tarafından değil) uçağınız sağa ya da sola doğru pushback yapar.
    Bunun dışında uçağınızla kapıya yanaştığınızda bagaj kapılarını da açarsanız bagaj yükleme araçları da uçağınıza yanaşacaktır. Bagaj kapağını açmak için de Shift + E yaptıktan sonra (bu kombinasyonu bıraktıktan hemen sonra) 2 ye basarsanız bagaj kapılarını açar. Bu şekilde örneğin Shift + E'den hemen sonra 3'e basarsanız eğer uçağınızda açılacak başka kapı ya da kapak varsa onlar açılacaktır.
    Ha siz daha güzel araçlar istiyorsanız da Aerosoft firmasının AES add-on kullanmanız gerekecek.
    Edit: Ben mesajı yazarken @ErdemYalçın nickli arkadaş üstte AES linkini vermiş bile. İncelerseniz çok çeşitli araçların bulunduğunu görebilirsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jedi_master -- 29 Ağustos 2011; 23:31:07 >

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: zelveron

quote:

Aerosoft Airport Enhancement Services kullanman lazım , apron üzerindeki araçlar ve görevliler için

ücretliymis sanırım bunu satın almam gerekicek yani cidden istiyorum bunu baska yoluda yok sanırsam

• quote:

Araçlar için Ayarlardan meydandaki araç sayısını yükseltmeniz gerek. Böylece meydanda daha fazla araç olacaktır. (Neredeyse tüm kapılarda araç oluyor) Sizin bulunduğunuz kapıda da pushback aracı olduğunda, pushback yaptığınızda araç uçağa yanaşıp geriye doğru itecektir. Ayrıca Shift + P yapıp (bu kombinasyonu bıraktıktan hemen sonra) ardından 1 ya da 2 ye basarsanız (Hesap makinası tarafından değil) uçağınız sağa ya da sola doğru pushback yapar.
    Bunun dışında uçağınızla kapıya yanaştığınızda bagaj kapılarını da açarsanız bagaj yükleme araçları da uçağınıza yanaşacaktır. Bagaj kapağını açmak için de Shift + E yaptıktan sonra (bu kombinasyonu bıraktıktan hemen sonra) 2 ye basarsanız bagaj kapılarını açar. Bu şekilde örneğin Shift + E'den hemen sonra 3'e basarsanız eğer uçağınızda açılacak başka kapı ya da kapak varsa onlar açılacaktır.
    Ha siz daha güzel araçlar istiyorsanız da Aerosoft firmasının AES add-on kullanmanız gerekecek.
    Edit: Ben mesajı yazarken @ErdemYalçın nickli arkadaş üstte AES linkini vermiş bile. İncelerseniz çok çeşitli araçların bulunduğunu görebilirsiniz.

cok tesekkürler ustam kapı olayı gercekten cok iyi oldu

• quote:

Araçlar için Ayarlardan meydandaki araç sayısını yükseltmeniz gerek. Böylece meydanda daha fazla araç olacaktır. (Neredeyse tüm kapılarda araç oluyor) Sizin bulunduğunuz kapıda da pushback aracı olduğunda, pushback yaptığınızda araç uçağa yanaşıp geriye doğru itecektir. Ayrıca Shift + P yapıp (bu kombinasyonu bıraktıktan hemen sonra) ardından 1 ya da 2 ye basarsanız (Hesap makinası tarafından değil) uçağınız sağa ya da sola doğru pushback yapar.

hocam bunlar aes olmadan oluyor mu? Yani körük bagajları alan araç vs...

• ayarlarını artırınca olur fakat aes sadece aerosoft'un yaptıgı havaalanlarında çalışır.
  • ben video yaptm umarım işinize yarar link atıyom..,

https://www.youtube.com/watch?v=mqsVrUdYRcg

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.