Şimdi Ara

FSX STEAM EDİTİON MULTİPLAYER TOPLULUĞU!!!OFFLİNE OYNAMA GÜNCELLEMESİ YAYINLANDI!!! (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
51
Cevap
1
Favori
2.985
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: jiayke

http://i.hizliresim.com/EYQX79.png şöyle bi sorunum var kalktıkdan bir sure sonra hvalanınca yerdekı cısımler falan kayboluyor boyle puruzlu bır sey oluyor ne kadar yere dogru insemde bir yer gorunmuyor ucak oraya ınınce buga gırms gıbı bı yukarı bı asagıgidiyor bunun cozumu nedir grafik sorunumu var anlamadm yükseldikden bi süre sonra oluyor bu

ne derece grafik ayarlarında oynuyosun?eğer inişte yukarı aşağı seri gidip gelme oluyorsa oyun yüklenirken bir hata oluşmuş olabilir.kaldırıp tekrar kurmayı deneyebilirsin

• Düzeldi silip yüklince sagolasın . bide bir sey daha sorucam ben yenı aldım youtube extrem graphcs goruntuler gordm acayıp gercekciydi bunlar videoda oynanmıs goruntulermı öyle bi görüntü modu yapma varmı yoksa .
  • quote:

Düzeldi silip yüklince sagolasın . bide bir sey daha sorucam ben yenı aldım youtube extrem graphcs goruntuler gordm acayıp gercekciydi bunlar videoda oynanmıs goruntulermı öyle bi görüntü modu yapma varmı yoksa .

birşey değil:).o görüntüler sanırım modla oluyor ama nasıl bir mod olduğundan emin değilim.fsx steam graphic mod yazınca birşeyler bulunur heralde.
  • yazabilirsin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Steamden oyunu yukledim yani fsxidisk c ye girip baktim fsx dosyalari yok klasor var ama dosya yok icinde sim object falan yok bide ben demosunu oynuodum begenmedim kisitliydi oyunu satin aldim ama oyuna girdigimde demodan farki yoktu ust panelde pompalar anti iceleri acabiliodum o kdr neden

• quote:

Orijinalden alıntı: crayz80

Steamden oyunu yukledim yani fsxidisk c ye girip baktim fsx dosyalari yok klasor var ama dosya yok icinde sim object falan yok bide ben demosunu oynuodum begenmedim kisitliydi oyunu satin aldim ama oyuna girdigimde demodan farki yoktu ust panelde pompalar anti iceleri acabiliodum o kdr neden

Hocam kusura bakma yardımcı olaamıyorum ilk defa böyle bir sorunla karşılaştım.aklımq gelen tek çözüm kaşdırıp tekrar kurmak

• hocam sorunu buldum steamapps a kaydetmiş ama bi sorunum var üst panel detaylı deil pompalar anti ice bide ışıkları kulanabiliorum diğerleri çalışmıyor neden ne yüklemem gerekio
  • quote:

hocam sorunu buldum steamapps a kaydetmiş ama bi sorunum var üst panel detaylı deil pompalar anti ice bide ışıkları kulanabiliorum diğerleri çalışmıyor neden ne yüklemem gerekio

o oyunun doğal halidir hocam.ama yinede bi ss atarsan daha çok yardımcı olurum
  • gıbıç kullanıcısına yanıt
    ss ??
  • mesela videolarda bakıyorum adamapu açıo bi gösterge var onu beklio ben apu açıom o gösterge yok bende
    var ama çalışmıyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: - Black Widow -

FSX Steam Edition'a normal FSX modları yapılabiliyor mu? Anadolu Jet, gerçekçi 737 kabin, CFM motor sesi gibi?

hakkında bilgim yok hiç yapmadım ama yapıldığını düşünüyorum.
    @crazy80
    hocam ss resim demektir.o adamda büyük ihtimalle o modu yapmıştır.
  • Free modlar varmı mesela indikden sonra merdiven bagj aracları gelmesi vs vs gibi güzel eklentiler varmı bilen varsa paylaşırsa sevinirim.
  • gıbıç kullanıcısına yanıt
    tm hocam bugun resim atarim okula gidicem aksam donicem

• quote:

Free modlar varmı mesela indikden sonra merdiven bagj aracları gelmesi vs vs gibi güzel eklentiler varmı bilen varsa paylaşırsa sevinirim.

Bi aralar yolcu taşıma için bi program vardı ama adını hatırlayamıyorum.

• Araştırıyorumda malesef türk forumlarında fsx iligli fazla bir bilgi yok mod konsuunda falan ücretsiz olarak fazla brı sey bulamadım ben :)
  • arkadaşlar gıbıç crazy80 nim ben diğer hesabım bu o program fsxpassengers
  • arkadaşlar multiplayer oynayalımmı
    mesaj atın
  • burda olan
  • quote:

burda olan

ben varım
  • arkadaşlar fsxde uçak yüklüyordum b737 yükledim açılmadı bende sildim textureyi falan sonra oyuna girdim default b737 aldım ama b737 800/paint 1 hatası veriyor neden çözümü nedir
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.