Benim özellikle istediğim mesela bilgisayarındaki klasör gibi bağlanıp dosyaları kopyala yapıştır yaparak atmak daha sonra bu adrese girildiğinde yine bir klasöre girer gibi olacak burayı kullanan diğer kişiler dosyaları görüp indirebilecek yalnız dosyaları silemeyecek bu tarz bir ftp sitesi arıyorum.
Hiç kimse bilmiyormu hiç ftp sitesi bilmiyormusunuz.Yardımınızı bekliyorum.
nasıl bir hosting istiyorsun ona göre söliyeyim...Bir sürü hosting sitesi elimde var...
hangisi<>>>>ASP-----PHP-----HTML<<<<>hangisi
ama Bedava olan hostingler genelde sorun çıkartır ve sitene kesinlikle reklamıını koyar...
Onun için en iyisi biraz para verip sağlam ve güvenilir bir hosting alman en iyisi
adam sitesi için host aramıyorki..sadece ftp alan arıyor...heralde dosya falan koymak için...
oradan aldığın hostingi bi nevi HDD olarak ta kullanabilirsin...
illada bir site amaçlı kullanmana gerek yokk....
ama bu tür şelerin bedavaları pek güvenli değil. birden FTP'n kapanabilir ve dosyalarını kaybedersin....
En iiyisi ücretli olanlardan alman...
gmail i kullanabilirsin kardeş... 1 gb.....
ayrıca kuracağın küçük bi programla bilgisayarına(adını unuttum) bi sanal hdd ikonu atıyor..öylece harddisk gibi kullanabiyorsun .....
quote:
Orjinalden alıntı: savasay
gmail i kullanabilirsin kardeş... 1 gb.....
ayrıca kuracağın küçük bi programla bilgisayarına(adını unuttum) bi sanal hdd ikonu atıyor..öylece harddisk gibi kullanabiyorsun .....
bide mesajları gösteren vardı
Lycastan adres al. Dosyalarını oraya koy. İsteyenlere link ver.
quote:
Orjinalden alıntı: MaverickGizli
Lycastan adres al. Dosyalarını oraya koy. İsteyenlere link ver.
ordan adres alabilirsin ama pek sağlam değil...aniden bir de bakmışınki dosyaların uçmuş...OLABİLİR:::
www.websamba.com Ftp Destekli Web Sitesi veriyor.
FTP ye neler koyacağını bilmiyorum ama eğer önemli şeylerse ücretsiz sitelerden vaz geçip küçükte olsu güvenli ve ücretli host almakda yarar var diye düşünüyorum ..
bilginize ..
www.websamba.com
quote:
Orjinalden alıntı: TRGKapTan
FTP ye neler koyacağını bilmiyorum ama eğer önemli şeylerse ücretsiz sitelerden vaz geçip küçükte olsu güvenli ve ücretli host almakda yarar var diye düşünüyorum ..
bilginize ..
Kesinlikle
al bi USB Drive kurtul hocam...
amelliyat olmadan önce adanada bir bilgisayarcıda gördüm 40 Gb lık USB driver. çok kibar. mp3 çalıyor, bir çok resim formatını destekliyor. yanına al resimlere bak müzik dinle eve yada bir yere gittiğinde tak USB ye 40 GB HDD (sürücü) oluşsun.
Fiyatı 400 YTL dediler. bana çok makul geldi ..
Sizce arkadaşlar ?
quote:
Orjinalden alıntı: TRGKapTan
amelliyat olmadan önce adanada bir bilgisayarcıda gördüm 40 Gb lık USB driver. çok kibar. mp3 çalıyor, bir çok resim formatını destekliyor. yanına al resimlere bak müzik dinle eve yada bir yere gittiğinde tak USB ye 40 GB HDD (sürücü) oluşsun.