Şimdi Ara

FTP'de DOSYA AKTRMA PROBLEMI

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
591
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaslar bedava host aldim bi siteden Joomla yida indirdim fakat FTP üzerinden bunu host a aktariirken sürekli hata mesaji veriyor hemCuteFTP yi hemde Ipswitch WS_FTP Professional 2006 denedim ikisnde de hata verdi neden olabilir acaba bilen varsa yardimci olursa sevinirim simdiden tessekürler.

• quote:

Orjinalden alıntı: s3rd4r

Arkadaslar bedava host aldim bi siteden Joomla yida indirdim fakat FTP üzerinden bunu host a aktariirken sürekli hata mesaji veriyor hemCuteFTP yi hemde Ipswitch WS_FTP Professional 2006 denedim ikisnde de hata verdi neden olabilir acaba bilen varsa yardimci olursa sevinirim simdiden tessekürler.

söylediğin hosting ftp desteklemiyor olabilir hosting özelliklerine bir bak webftp diyorsa dışarıdan ftp bağlantısı yok demektir sadece webden login yaparak my account yazan yerden dosya upload edebilirsin eğer ftp özelliği varsa kullanıcı adı veya şifrende sorun olabilir (çoğu bedava hostinglerin dışarıdan ftp girişi yoktur)

birde eğer asp istiyorsanwww.somee.com php istiyorsanwww.t35.com öneririm kullanışı çok rahattır

• zannedersem FTP destekliyor cünkü bazi dosyalari aktariyorum ama 10 - 11 mb oldu mu problem cikiyor ya da inanilmaz uzun sürüyor.
    quote:

alıntı: Habbit

quote:

Orjinalden alıntı: s3rd4r

Arkadaslar bedava host aldim bi siteden Joomla yida indirdim fakat FTP üzerinden bunu host a aktariirken sürekli hata mesaji veriyor hemCuteFTP yi hemde Ipswitch WS_FTP Professional 2006 denedim ikisnde de hata verdi neden olabilir acaba bilen varsa yardimci olursa sevinirim simdiden tessekürler.

söylediğin hosting ftp desteklemiyor olabilir hosting özelliklerine bir bak webftp diyorsa dışarıdan ftp bağlantısı yok demektir sadece webden login yaparak my account yazan yerden dosya upload edebilirsin eğer ftp özelliği varsa kullanıcı adı veya şifrende sorun olabilir (çoğu bedava hostinglerin dışarıdan ftp girişi yoktur)

birde eğer asp istiyorsanwww.somee.com php istiyorsanwww.t35.com öneririm kullanışı çok rahattır

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi s3rd4r -- 4 Şubat 2006 13:43:12 >

• ozaman bilemicem arkadaşım bazı dosyalarıda desteklemiyo olabilir .mp3 yda .zip gibi eğer dosyaların bu uzantıdansa olabilir eğer değilse bilen bir arkadaş yardımcı olacaktır kolay gelsin..
  • yaw inanilmaz uzun sürüyor saniyede 1 kb download ediyor cok yawas normal mi bu?Ftp üzerinden cok yawas aktarim yapiyor.
  • Free host olduğu içindir.Doğal kaynaklanması.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.