Şimdi Ara

FTP HATASINA %100 ÇÖZÜM!!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
560
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ftp://207.38.26.31/knight/upgrade/ adlı ftp dosyasına girin patchler burda forumdan olan bi gorkem adlı arkadaşım saolsun nickini tam hatırlamıorm ama imzası
    ölüm deyince aklınıza sadece %5 gidicek geliosa bilinki çok fazla ko oynuyorsunuz gibi bişeydi TEŞEKKURLER GORKEM!!

• Allah Senden Ve Görkemden Razı Olsun Tututtugunuz Altın Etsin
  • özür dileyerek we üzülerek söylüorm ki patchleri elle yuklememe rağmen oyun çalışmamaktadır herkesten özür diliorm adminler topici kapatırsanız sewinirim
  • saol patchleri pc ye cekiyorum inşallah hata vermez bişiler olursa buraya tekrar yazarım
  • ohh yaw sonunda böle denedk olmadı fakat kendiliinden patchler geLDİ!!!
  • sonunda girdim:D
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    yandex disk direkt link sorunu
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • evet pachtler kendiliğinden geldi yinede saol
  • sana ben ne ni deyim kardeş eline emeğine bizler için yaptın herşeye teşekkür ederim dünden beri knight oynayamıyorum bu cok iyi oldu saol (şuanda 1454 ü dolduruyor cekiyor inşallah sorun yaratmaz
  • allah razı olsun o patch leri int te aramaya başlamıştım ama yokllah ne muradın varsa versin
  • inanmıyorum
    patch yapmaya başladı
  • varya saat 6dan berı patch arıom tam buldum burda ftp geldı :D sans ıste
  • slm arkadaşlar ben bu olayı anlayamadım bana detaylı bi şekilde anlatacak arkadaş varsa msn e beklerim adresim you_and_me_6@hotmail.com yardımlarınızı hızla bekliyorum lütfen
  • baba çok saolunnnnnnnnnn
  • cok saol tskkurler ederim
  • bn de bu ftp adresini arıyodum
  • zuhahahahh salak geriiiiiiiiii auto patchi yükleseydin bide 1459 patchi yükle bak nasıl oluyor
  • quote:

Orjinalden alıntı: ayferr

zuhahahahh salak geriiiiiiiiii auto patchi yükleseydin bide 1459 patchi yükle bak nasıl oluyor

yaş kaç 0-6 arası mı?
  • bu patchlerin hepsini mi yükleyecez ya yoksa 1454 den itibaren mi ?

kendime

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.