ftp://207.38.26.31/knight/upgrade/ adlı ftp dosyasına girin patchler burda forumdan olan bi gorkem adlı arkadaşım saolsun nickini tam hatırlamıorm ama imzası ölüm deyince aklınıza sadece %5 gidicek geliosa bilinki çok fazla ko oynuyorsunuz gibi bişeydi TEŞEKKURLER GORKEM!!
Allah Senden Ve Görkemden Razı Olsun Tututtugunuz Altın Etsin
özür dileyerek we üzülerek söylüorm ki patchleri elle yuklememe rağmen oyun çalışmamaktadır herkesten özür diliorm adminler topici kapatırsanız sewinirim
saol patchleri pc ye cekiyorum inşallah hata vermez bişiler olursa buraya tekrar yazarım
ohh yaw sonunda böle denedk olmadı fakat kendiliinden patchler geLDİ!!!
sana ben ne ni deyim kardeş eline emeğine bizler için yaptın herşeye teşekkür ederim dünden beri knight oynayamıyorum bu cok iyi oldu saol (şuanda 1454 ü dolduruyor cekiyor inşallah sorun yaratmaz
allah razı olsun o patch leri int te aramaya başlamıştım ama yokllah ne muradın varsa versin
inanmıyorum patch yapmaya başladı
varya saat 6dan berı patch arıom tam buldum burda ftp geldı :D sans ıste
slm arkadaşlar ben bu olayı anlayamadım bana detaylı bi şekilde anlatacak arkadaş varsa msn e beklerim adresim you_and_me_6@hotmail.com yardımlarınızı hızla bekliyorum lütfen
baba çok saolunnnnnnnnnn
cok saol tskkurler ederim
bn de bu ftp adresini arıyodum
zuhahahahh salak geriiiiiiiiii auto patchi yükleseydin bide 1459 patchi yükle bak nasıl oluyor
quote:
Orjinalden alıntı: ayferr
zuhahahahh salak geriiiiiiiiii auto patchi yükleseydin bide 1459 patchi yükle bak nasıl oluyor
yaş kaç 0-6 arası mı?
bu patchlerin hepsini mi yükleyecez ya yoksa 1454 den itibaren mi ?
kendime
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme