Şimdi Ara

yandex disk direkt link sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
2.661
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • merhaba yandex disk kullaniyorum ve blogumda vermis oldugm baglantiya tiklayinca dosya direkt insin istiyorum ama o direk indirme linki hep degisiyor ve bunu yapamiyorum ....direk indirme linki yapmak icin ne yapmam lazim ....yardiminizi bekliyorum
    tesekkurler

• englishben E kullanıcısına yanıt
    Selam
    Aşağıdaki resme yapmanız gerekenleri yazdım.. Umarım size yardımcı olur..

İyi bayramlar ve kolay gelsin..

• quote:

Orijinalden alıntı: Bay_KG

Selam
    Aşağıdaki resme yapmanız gerekenleri yazdım.. Umarım size yardımcı olur..

İyi bayramlar ve kolay gelsin..

tesekkur ederim ama kast ettigim bu degildi benim demek istedigim direk indirme linki nasil yapariz cunku direk indirme linki hepdegisiyor....yani yandexse ugramadan indirme linki.....
    ilginiz icin tesekkur ederim

• quote:

Orijinalden alıntı: englishben
    tesekkur ederim ama kast ettigim bu degildi benim demek istedigim direk indirme linki nasil yapariz cunku direk indirme linki hepdegisiyor....yani yandexse ugramadan indirme linki.....
    ilginiz icin tesekkur ederim

Selam
    Yandex disk için verilen linkler siteye uğramadan indirme şansı maalesef olmuyor. Yani verdiğiniz linke tıklandığında, kullanıcı mecburen yandex sayfasına yönlendiriliyor ve oradan ister diske kaydet, ister indir tuşları veriliyor.

Sizin adınıza üzgünüm ama durum böyle..
    Kolay gelsin..
  • İndir butonuna tıkladıktan sonra dosya inmeye başlayınca iptal edip indirilenler
    bölümünden bağlantı adresini kopyalıyoruz. Daha sonra goo.gl adresine gidip bu bağlantıyı kısaltarak direk indirme için kullanabilirsiniz.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.