ya arkadaslar ben bu soruna cozum bulamadım bu sabah yeniden 1453 u yukledim kurdum ama gene aynı hata hep aynı hatayı veriyor acaba sorun benim pc demi yapabilecegim ne var ltf yardım edin 2 haftadır ugrasamıyorum ama olmuyor olmuyor olmuyor... artık kafayı yedim bitirdim baska biseyde bu kadar ugrassam profesor olup nobel odulu almıstım allah rızası icin yardım edin bu arada ftp ile baslıyan linkleri acamıyorum herseyi denedim... aldıgım hata ekte resimli gosterdim simdiden saolun... bu arada bu resimi bir yarden aldım bende knight empire yok zaten yeni versyonunu yani fd yukledim ama bu turlu su ftp ye baglanmıyo yani resimdeki hatayı yine veriyor acaba problem benim pc dmi aceba artık kendimden supelenmeye basladım hatta manual yukleyeyim dedim patchleri ama ftp ile baslayan linklere tıkladıım zaman sunucu bulunamıyor... ha bide su optiontan patch degistirmeyi de denedim olmadı hatta enson versiyona 1464 yazdım oyuna girdi ama serverlardan sadece ares 1 vardı... yasamadıım tecrube kalmadı... yardımlarınızı bekliyorum... eger halledemessem oyunu bırakacam artık yeter a.q yaa...
Başka bir cd den knight yüklemeyi dene ye patch ları yüklerken pc de başka bişey ile uğraşma belki olur