Şimdi Ara

FTR MI ECZACILIK MI YARDIM ACILLL..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
1
Favori
262
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Fizyotetapide yigilma mi var

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Up

• Eczacılıkta yığılma bile yok
  • Up

• sen sorunun cevabını biliyosun ama bilerek buraya yazmış gözüken gençlerdesni muhtemelen :)
  • Ftr=Hemşire o kadar diyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: Adenozintetrafosfat

Eczacılıkta yığılma bile yok

Bilader eczacilikla sorununuz ne

Eczaci tanidigim var eczacilik yazmicam.

Amerikada avrupada bir bakin eczacinin islevlerine eczaciya bugun esnaf damgasi vurulmasi bu sistemin sucudur.Eczaci esnaf falan degildir.

Ben gidip ftr yazacagima eczacilik yazardim.

Masajcilik yapmak ve hemsireyle ayni maasi almak isteyenler yazabilir tabi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sturmfahrt -- 15 Temmuz 2015; 15:49:47 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Pharma.

quote:

Amerikada avrupada bir bakin eczacinin islevlerine eczaciya bugun esnaf damgasi vurulmasi bu sistemin sucudur.Eczaci esnaf falan degildir.

Kardeşim eczacılık esnaflıktır. Bu ülkede böyle. İnsanlar hayatlarını şekillendiriyor, çoğu mezun gidip dükkan açacak. Gidip bakkal açmakla ne gibi farkı var? Bizim de tanıdıklarımız var eczacı. Emekli eczacı esnaf emeklisi olan babam kadar maaş alıyor. İyi bir yere işe girerse amenna. Ama çoğu öyle olmuyor maalesef. Kimseyi kandırmaya, hayalperest yorumlar yapmaya gerek yok. Hemşire maaşı küçümsenecek maaş mı? Hastanede çalışır güzel bir ortamdır. Türkiye şartları için yeterli bir maaş alır. Esnaflığı bilmeyen için kolay görünebilir, bir esnaf çocuğu olarak bulaşmayın diyorum. Ha şu var Allah yürü dedikten sonra yürür gider ama soruyorum kaç kişi böyle? Binlerce mezundan bir kaçı.

• quote:

Orijinalden alıntı: Humoral Immunity

quote:

Orijinalden alıntı: Pharma.

quote:

Kardeşim eczacılık esnaflıktır. Bu ülkede böyle. İnsanlar hayatlarını şekillendiriyor, çoğu mezun gidip dükkan açacak. Gidip bakkal açmakla ne gibi farkı var? Bizim de tanıdıklarımız var eczacı. Emekli eczacı esnaf emeklisi olan babam kadar maaş alıyor. İyi bir yere işe girerse amenna. Ama çoğu öyle olmuyor maalesef. Kimseyi kandırmaya, hayalperest yorumlar yapmaya gerek yok. Hemşire maaşı küçümsenecek maaş mı? Hastanede çalışır güzel bir ortamdır. Türkiye şartları için yeterli bir maaş alır. Esnaflığı bilmeyen için kolay görünebilir, bir esnaf çocuğu olarak bulaşmayın diyorum. Ha şu var Allah yürü dedikten sonra yürür gider ama soruyorum kaç kişi böyle? Binlerce mezundan bir kaçı.

hocam FTR hakkında düşüncelerin?

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.