Şimdi Ara

Odyoloji mi eczacılık mı ? Odyolog hakkında geniş bilgisi olan var mı ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
98
Cevap
2
Favori
26.440
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Mf 3:24.5. Sizce odyolog mu diyetisyenlik mi eczacılık mı ? Odyolog un devlette iyi para aldığını duydum ama tam olarak ne olduklarını kestiremiyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• odyolog daha iyiydi sanırım zaten pek mezunu yok
  • Hocam ben de korkuyorum onu yazmaya güvenemiyorum pek . Bizim burada bir tane bile yok bir odyolog ile konuşmam Lazım

• Benim sıra 16 bin.Rehberlikçi bana odyolog önerdi.Tabi diş daha garanti ama odyolğu da düşün dedi.Fazla kişi yokmuş alanda.İhtiyaç artacakmış ileride.Ne kadar doğru bilmiyorum.Bu adamlar kahin değil ama tahmin ediyorlar işte.sende araştır iyice
  • Aynen hocam odyoloji okuyan insan bulursam konuşacam çok mu abartılıyor anlamıyorum ileride sonra Boşta kalmak istemiyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Davulon -- 5 Temmuz 2015; 2:43:56 >
  • Eczacilik tabiki millet öldü diyor ama sadece dukkan acamiyorsun geri kalan hersey ayni gider ilac sirketleri calisirsin ne bileyim farmokoloji uzmanlasirsin zaten eczacilik uzman sinavi getircekler diye duydum odyoloji nedir kardes ne bileyim is garantisi olsa bile insanlara ben odyologum desen o ne derler ikinci alternatif ftr yada diyetisyenlik olsun diyetisyenlik iyi para var bir nevi doktor gibi ama atamalari hakkinda fikrim yok

• GergedanGörünümlüAyı kullanıcısına yanıt
    eczacılıkta Dediğin gibi iş imkanı geniş ama ben eczane eczacılığı yapmak ve işi diğerleri gibi ticaret Amaçlı değil hizmet Amaçlı yapmak istiyorum ama güzel bir konumda açmadıktan sonra pek bir anlamı olmuyor nöbet günü kalabalık olurken ben ne kadar yardımcı olabilirim , odyoloji den korkuyorum biraz güvenemiyorum , diyetisyenlik hakkında benim arkadaşın ablası bitirdi devlete girerse 3 bin lira alıyormuş ve rahat bir meslek

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Odyoloji balon

• frank pais F kullanıcısına yanıt
    Nedeninden biraz bahseder misiniz?

• MuhammedAlparslan kullanıcısına yanıt
    Şu aptal rehberlikçiler yüzünden hayatınızı mikiyosunuz

sağlık bakanlığının sitesine bi gir bakaym kıdemlere bak diş hekimi amir konumundadır odyolog ise ara elemandır yani hemşire ve ebe ile aynı konumdadır

şu anda 29 yaşında diş hekimi tanıdık var isimde vereyim van diş hastanesine atandı 7 bin tl maaş alıyor döner dahil odyolog taş çatlasa dünya yıkılsa max. 3 bin tl alır

toplum sağlığı merkezinde bir diş hekimi bir de odyolog çalışyorsa örnek veriyorum odyolog diş hekiminden emir alır amiridir çünkü

o rehberlikçiye söyle kıt bilgsiyle diş hekimi ve odyoloğu aynı kefeye koyup mal gibi öğütler vermesin

• Hocam diyetisyenlik de düşünüyorum eczacılık da bunlar hakkında yorumunuz nedir

• Davulon D kullanıcısına yanıt
    Tıp-diş hekimi 1.kıdem

eczacı 2.kıdem

hemşire ebe diyetisyen ftr odyolog vs. Ara elemandır

eczacılık normalde dünyada çok yetkin meslektir ama bizim ülke sağolsun eczacılık ile diyetisyenliğı kıyaslyo millet

ulan eczacı farmakolojinin tıp alanında akademik temsilcisidir

diyetisyen ftr ara elamandır

sağlık bakanlğnın sitesne girip meslek tanım ve kıdemlerne bakmadan tercih yapmayın gençler

• Ben Marmara eczacılık düşünüyordum en başta şuan kafam karıştı işte şu odyoloji den dolayı

• Davulon D kullanıcısına yanıt
    Marmara eczacılıktan devam et yoluna 2 yıla kadar eus ta geliyor yasa zaten çıktı ösym nin sınavı uygulamaya sokması kaldı bir tek

• quote:

Orijinalden alıntı: sessizsimetri

Tıp-diş hekimi 1.kıdem

eczacı 2.kıdem

hemşire ebe diyetisyen ftr odyolog vs. Ara elemandır

eczacılık normalde dünyada çok yetkin meslektir ama bizim ülke sağolsun eczacılık ile diyetisyenliğı kıyaslyo millet

ulan eczacı farmakolojinin tıp alanında akademik temsilcisidir

diyetisyen ftr ara elamandır

sağlık bakanlğnın sitesne girip meslek tanım ve kıdemlerne bakmadan tercih yapmayın gençler

Cok dogru yazmissin dostum

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Uzman olunca diğer eczacılardan avantajım ne olur?bu arada okuyor musun

• odyoloji hakkında ne istiyorsan sorabilirsin
  • Okuyor musun yoksa mezun mu oldun

• quote:

Orijinalden alıntı: Davulon

Okuyor musun yoksa mezun mu oldun

bende senin gibi ögrenciyim fakat birçok odyoloji okuyanla konustum ve arastım baya bilgim var

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LiteraryN -- 5 Temmuz 2015; 16:45:22 >
  • Peki sonuç olarak neye vardın ? İş imkanı veya devlette ne kadar kazanıyorlar dersler hakkında felan yardımcı olursan sevinirim

• 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.