herkese merhaba dostlar acil kimya bilgisi narkotik adli tıp bilgisi laboratuvar bilgisi olan el atsın... benim nişanlım tarafından başıma bi olay geldi sizinle paylaşmak istiyorum çantamda az miktar uyştrucu (esrr) ile yakalandım 1 yıl denetimli serbstlik verdiler neyse denetim süreci güzel geçti çünkü madde kullanmıyorum bütün testlerim temiz çıktı. (denetim bitmesine 5 ay kala) en son emniyet aracılgıyla arandm ve cagrıldım hemen gittim idrara götürdüler idrarda errrroin maddesi bulunmus ve ben o maddeyi ömrümde görmemisim idrarımda cıkmış. öncesinde kas gevşetici ilaç icmistim bu ilacı da idrarımı alan doktora sölemeyi unutmusum. sırf bu yüzden madde kullanmısım gibi gözüküyor ve dosyam kapatıldı dava acıldı mahkemem var hak iddia edemiyorum bu ilac yüzünden oldu diye kime sorduysam bu madde de errrroin yoktur dediler.. aranızda böyle durum yasamıs olan var mı ya cok caresiz kaldım ilacı doktor yazmıştı fleesssi diye kas gevsetici iceriginde siklobenzaprin var bu madde tahlillerde capraz reaksiyon sebebi ile yanlıs pozitif sonuc verebiliyormus yabancı bir sitede buldum bu bilgiyi de mahkeme de delil olarak sunucaz ama kime sordurduysak bu ilaçta öyle bi madde yoktur dediler ne yapacagımı şaşırdım allah iiçin bilgisi olan yazsın bu siklobenzaprin maddesi (flessi) trisik antidepresan olarak geciyor etkilesime giriyormus capraz reaksiyon sebebi ile yanlıs sonuc veriyor ben kendimi nasıl aklayacağım ltfen bilir kişiler yazsınlar avukatım da araştırıyor az bi süre kaldı akıl akıldan üstündür.... birde alerji ilacı atarax icmstim onu da ekliyim onda mı var acaba bu madde.. hay icmez olaydım yaa
(kullanan kişi nişanlım onun yüzünden yandım bu arada o essrr icmeye devam ediyorms denetimini yakmıs sanırım iceride bi bilgim yok olay sonrası zaten ayrıldım kendisinden) < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi beyzanuroscar -- 30 Ocak 2025; 2:47:2 > |
Bildirim