Şimdi Ara

Odyoloji mi eczacılık mı ? Odyolog hakkında geniş bilgisi olan var mı ? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
98
Cevap
2
Favori
26.440
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Hocam risk çok mu bu meslekte yani 5 10 sene sonra ne olacaği belli mi bir de ftr ile kıyaslarsanız hangisi daha avantajlı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Davulon

Peki sonuç olarak neye vardın ? İş imkanı veya devlette ne kadar kazanıyorlar dersler hakkında felan yardımcı olursan sevinirim
    nd
    güzel bölüm öncelik işleri gerçekten kolay sadece test yapıyosun vs. saglık alanında zaten işsiz kalmazsın işsiz kalma düşüncesiyle hareket etme devlette ftr,diyetisyen,hemşire gibi maaş alıyolar ortalama 2300(net maaş) + 650 (denge) + performans alıyolar hastaneye göre degişiyo ama 3binden aşagı almazsın , özel biraz karışık herde 5bin lira diyorlar fakat ne kadar inandırıcı oldugu belli ama hak ettigin parayı alırsın,eczacılıkta devlete girebilirsen maaşları 3.500/7.000 arasında 5 yıl okudugu için döneri,maaşı,performansı baya fazla
  • Bende eczacılık düşünüyorum.Mf3 19273 hacettepe yazıcam 20600 ile kapatmış geçen sene kesin gelir mi arkadaşlar ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: eüzerix

Hocam risk çok mu bu meslekte yani 5 10 sene sonra ne olacaği belli mi bir de ftr ile kıyaslarsanız hangisi daha avantajlı?

yanlış yöndermek istemiyorum ama 25bine girmiş adamların özelde 2bin liraya çalışması beni rahatsız ediyor(ftrde) çok bölüm açıldı ftrde odyolojide şuanda çok az okulda ve mezunlarını hem yeni verdi hemde piyasada açık var
  • Hocam odyoloji bitirdikten sonra devlete girmek için herhalde bir sınava ihtiyaç yoktur diye düşünüyorum çünkü çok ihtiyaç var , eczacılık da KPSS mi var ve devletteki maaşlarını araştırmıştım eczacı o kadar almıyor diye biliyorum , bu arada sen ne istiyorsun?

• özelde 3500-4500 diye biliyorum ben
  • Gelir hocam , eczacılık sürekli sıralaması Düşüyor belki bu sene kontenjan azaltıldı değişmeyebilir sıralaması ama sıkıntı yapma Hacettepe olur

• Hocam kesin gelir de diş neden düşünmüyorsunuz
  • quote:

Orijinalden alıntı: rapçi doktor

quote:

Peki sonuç olarak neye vardın ? İş imkanı veya devlette ne kadar kazanıyorlar dersler hakkında felan yardımcı olursan sevinirim
    nd
    güzel bölüm öncelik işleri gerçekten kolay sadece test yapıyosun vs. saglık alanında zaten işsiz kalmazsın işsiz kalma düşüncesiyle hareket etme devlette ftr,diyetisyen,hemşire gibi maaş alıyolar ortalama 2300(net maaş) + 650 (denge) + performans alıyolar hastaneye göre degişiyo ama 3binden aşagı almazsın , özel biraz karışık herde 5bin lira diyorlar fakat ne kadar inandırıcı oldugu belli ama hak ettigin parayı alırsın,eczacılıkta devlete girebilirsen maaşları 3.500/7.000 arasında 5 yıl okudugu için döneri,maaşı,performansı baya fazla

Okuması zor bir meslek mi?

• quote:

Hocam odyoloji bitirdikten sonra devlete girmek için herhalde bir sınava ihtiyaç yoktur diye düşünüyorum çünkü çok ihtiyaç var , eczacılık da KPSS mi var ve devletteki maaşlarını araştırmıştım eczacı o kadar almıyor diye biliyorum , bu arada sen ne istiyorsun?

eczacılıkta uzmanlık sınavı geldi ona girip uzmanlıgını yapıp devlete girebiliyorsun maaşları inanmazsan araştırabilirsin , odyoloji için kpss ile alım yapılıyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: juckle

quote:

quote:

nd

Okuması zor bir meslek mi?

okulu okumuyorum bende sizin gibi ögrenciyim bir fikrim o konuda

• quote:

quote:

Hocam odyoloji bitirdikten sonra devlete girmek için herhalde bir sınava ihtiyaç yoktur diye düşünüyorum çünkü çok ihtiyaç var , eczacılık da KPSS mi var ve devletteki maaşlarını araştırmıştım eczacı o kadar almıyor diye biliyorum , bu arada sen ne istiyorsun?

eczacılıkta uzmanlık sınavı geldi ona girip uzmanlıgını yapıp devlete girebiliyorsun maaşları inanmazsan araştırabilirsin , odyoloji için kpss ile alım yapılıyor

Tamam teşekkürler hocam

• eüzerix kullanıcısına yanıt
    Dişte fazla iyi yerler gelmiyor ve eczacılığı isteyerek seçiyorum dükkan açmak yerine uzmanlıklarını düşünüyorum.Hacettepenin gelmesi de kararımda etkili oldu eğitim kadrosu şartları kampüsü vb.

• Hocam iyi araştırdınız mı 5 yıl eğitim uzmanlık 3 yıl galiba baya zahmetli
    Sevdiğim şeyle kimyayla uğraşacağım için pek zahmet gelmicek gibi.Gerek hacettepe mezunu gerekse diğer eczacılarla konuştuğumda gerçekten eczacılığı önerebilirim.Ama sevmeniz lazım.Uzmanlık yapılırsa önü çok açık.

Edit:Ayrıca 5 senenin son senesinde staj gibi bir imkanda var aylık 800-900 tl gibi bir gelir de elde biliyorsunuz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi JeffS -- 5 Temmuz 2015; 17:12:33 >
    Uzmanlık 2 galiba

• Davulon D kullanıcısına yanıt
    Evet 2 yıl galiba.

• Davulon D kullanıcısına yanıt
    Forum da biri 3 yazmıs tam emin değilim
  • Uzmanlık yaparken başka şeyle uğrayabiliyor muyuz acaba

• MuhammedAlparslan kullanıcısına yanıt
    Ne olduğu tam belli olmayan bi şey için diş gibi garanti bi işi bırakma derim

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.