Şimdi Ara

Ücretli öğretmenlik hakkında fikri olan var mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
1.128
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Amacım yüksek lisans ama ailem başvurmamı istedi yine de. 1-2 hafta içinde belli olacakmış olup olmayacağı. Bir yakını veya kendisi ücretli öğretmenlik yapan var mı? Neler bekliyor beni olursa?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Milfka -- 2 Eylül 2018; 16:7:32 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Sözleşmeli ile ücretli farklıdır

Ücretli de çok düşük.bir miktar para alırsın

Sözleşmelide KPSS ye girip atanman lazım sonra mülakat felan ve doğuda 4+2 yıl zorunlu çalıştıktan sonra devlete tam geçiyorsun maaşı ise normal kamu öğretmeni maaşı ile aynı sözleşmelinin öyle biliyorum ben

• quote:

Orijinalden alıntı: köy tavuğu

Sözleşmeli ile ücretli farklıdır

Ücretli de çok düşük.bir miktar para alırsın

Sözleşmelide KPSS ye girip atanman lazım sonra mülakat felan ve doğuda 4+2 yıl zorunlu çalıştıktan sonra devlete tam geçiyorsun maaşı ise normal kamu öğretmeni maaşı ile aynı sözleşmelinin öyle biliyorum ben
    Düzeltiyorum öyleyse ücretli. O kadar uzağım bu konulara. Öğretmenlik yapma gibi bir hedefim yok.

• quote:

Orijinalden alıntı: Milfka

Düzeltiyorum öyleyse ücretli. O kadar uzağım bu konulara. Öğretmenlik yapma gibi bir hedefim yok.

Alıntıları Göster
    İngiltere öğretmenliği mezunu musun ?

• quote:

İngiltere öğretmenliği mezunu musun ?

Alıntıları Göster
    İngiltere ile alakam yok da İngilizce öğretmenliği mezunuyum hocam evet.

• quote:

Orijinalden alıntı: Milfka

İngiltere ile alakam yok da İngilizce öğretmenliği mezunuyum hocam evet.

Alıntıları Göster
    Hahahha telefon kafasına göre düzeltiyor benim ondan olmuştur ikisi benzeyince de anlamamişim

İngilizce öğretmenliği bitirdiysen öğretmenlik disinda ne yapacaksın ?

• quote:

Hahahha telefon kafasına göre düzeltiyor benim ondan olmuştur ikisi benzeyince de anlamamişim

İngilizce öğretmenliği bitirdiysen öğretmenlik disinda ne yapacaksın ?

Alıntıları Göster
    Yüksek yapacağım sonrasında farklı planlarım var hocam.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • İngilizce öğretmenliği 65-70 ile atanıyor. Sallasan o puanı alırsın zaten. Neden ücretli?

Ücretli yaparsan haftalık minimum 30 saat ders alırsın ve asgari ücret verirler.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: #Ramazan

İngilizce öğretmenliği 65-70 ile atanıyor. Sallasan o puanı alırsın zaten. Neden ücretli?

Ücretli yaparsan haftalık minimum 30 saat ders alırsın ve asgari ücret verirler.
    65-70 ile atanıyor mu? Ciddi misin? Salladım ve 68 aldım zaten.

Öylesine başvurdum ücretliye.

• Geçen yıl 67-68 civarı kapatmış. Atan sonra yüksek lisans yap. Yalnız o puana doğuya gidersin muhtemelen.

• quote:

Geçen yıl 67-68 civarı kapatmış. Atan sonra yüksek lisans yap. Yalnız o puana doğuya gidersin muhtemelen.
    Moruk 68’le atama yapmış. Van - Diyarbakır - Hakkari - Şırnak - Siirt - Şanlıurfa’ya yollamış hep. Ben gitmem buralara zaten.

• Sadece bir yıl ortalama çalış 75-80 alıp istediğin yere gidersin. Genelde önce atanılıp sonra yüksek lisans yapılıyor. Yalnız seneye sizin puanın yükselmeyeceğinin hiç bir garantisi yok. En kısa zamanda atanmaya bak. Yüksek Lisans yapılır bir şekilde.

• quote:

Sadece bir yıl ortalama çalış 75-80 alıp istediğin yere gidersin. Genelde önce atanılıp sonra yüksek lisans yapılıyor. Yalnız seneye sizin puanın yükselmeyeceğinin hiç bir garantisi yok. En kısa zamanda atanmaya bak. Yüksek Lisans yapılır bir şekilde.
    Yok moruk çalışmayacağım, kadrolu öğretmenlik yapmam ben. Öylesine girdim sınava da.

• Kadrolu bile olmak istemiyorsun neden ücretli?

• Garsonluk yap saatlik daha fazla kazanırsın

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Kadrolu bile olmak istemiyorsun neden ücretli?
    Öğretmenlik yapmak istemiyorum çünkü çocukları sevmiyorum. Kadrolu yıllarca yapamam. 1 yıl deneyim olacak işte havadan öğretmen olacağım. Az versinler zaten olduğum şehirde yapacağım öğretmenliği. Rahat iş olacak yani havadan. Bir de boş durmamış olacağım.

Edit: Hayatımı ücretli öğretmenlik yaparak geçirmek istiyor değilim. Boş duracağıma kısa bir dönem iş hayatına alışayım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Milfka -- 2 Eylül 2018; 19:12:35 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.