Şimdi Ara

Ftr okuyorum Pişmanım yardım edin (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
0
Favori
1.190
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: Overlockçu

3 yılda tıp nasıl kazanamadın ilk senen de kötü değilmiş ?

Hocam ilk yıl ygs 35 lys 57K, ikinci yıl çok çalıştım ama lys matematikte heyecan ve panik olunca 6 soru boş kaldı ki normalde çok hızlı çözerdim. O moralle fenler de çok iyi olmadı, metalik bağ sorusunu bile yanlış yaptım kimyada, en iyi bildiğim konu bağlar olduğu halde. Çalışıyoruz hocam işte tekrar, sınav anı yüzünden.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: esekmatur

Valla nedenleri açık, şuanda önümde 245 sayfa ezber var, bak YGS LYS gibi demiyorum. Direkt hepsi ezberlenecek. Ama önümde 1,5 hafta var. Başka sebebe gerek var mı?

Bakın uyarıyorum, tünelin ucu çok bok bir yere çıkıyor benden söylemesi...

Benim önümde 800 sayfa vardı bitti geçti.Bence ne kadar meslek aşkınız olsa çok zor,başa gelmedikçe anlamak çok zor.Bende başlamadan attım tuttum biraz.Başka bir alternatif varsa kesünlikle tıp seçmeyin bence iyi düşünün.İyi düşünüp karar verirseniz gidip okuyacaksınız çünkü.Herkes söylüyordu bana da, kendim kaşındım daha sesimi çıkarmaya hakkım da yok.Yaptığınız tercihler hep sizi mutlu etsin başarılar..

• quote:

Orijinalden alıntı: esekmatur

Valla nedenleri açık, şuanda önümde 245 sayfa ezber var, bak YGS LYS gibi demiyorum. Direkt hepsi ezberlenecek. Ama önümde 1,5 hafta var. Başka sebebe gerek var mı?

Bakın uyarıyorum, tünelin ucu çok bok bir yere çıkıyor benden söylemesi...

Aynı dertteyim. Ve derste çalışamıyorum. Sınıfta kalmasak bari

• @Viktor Reznov ülkede aksiyon bitmiyor ki, sürekli haberlere bakmaktan canım istemiyor çalışmak

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.