Şimdi Ara

Ftr okuyorum Pişmanım yardım edin

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
0
Favori
1.190
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ftr okuyorum . sıralamam 22 k y dı ama asıl tıp istiorum. Tıp ile ilgili video bile izleyince mutlu oluyorum biliyorum zor ama deger bence ygs yed e 120 gün kaldı napim sizce hazırlansam puanım yarıya düşçek çüünkü ilk senem off kafayı yiycem :((((((

• Hiçbiseyin sonu degil kardesim,yoluna bak.Bu hayat pişmanliklar için cok kısa.Eğer kendini verirsen cok saglam bi fizyoterapist olabilirsin.Kendine sınırlar koyma.
  • Eger uniye ayaklarin geri geri gidiyorsan yeniden hazirlan.
    Kendini 10 yil sonra fizyoterapist olarak degilde doktor olarak hayal ediyorsan yeniden hazirlan.

Ben de yeniden hazirlaniyorum. Bakalim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tıp istemenin sebebi nedir?Prestiji veya meslege olan aşkın mı,yoksa parası mi? Eger 1.si ise bisey diyemem ama 2. İse gözün arkada kalmasin kendini gelistirirsen doktorlara yakin belki daha fazla maddi güç yakalayabilirsin
  • Tıp isteyen maldır, açık ve net!

Not: Tıp okuyorum.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Timur güldü kullanıcısına yanıt
    ilki daha baskın ama ikinciside var yalan söyliyemem
  • esekmatur kullanıcısına yanıt
    neden ?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Üniversite tercihime yardım?
    14 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Valla nedenleri açık, şuanda önümde 245 sayfa ezber var, bak YGS LYS gibi demiyorum. Direkt hepsi ezberlenecek. Ama önümde 1,5 hafta var. Başka sebebe gerek var mı?

Bakın uyarıyorum, tünelin ucu çok bok bir yere çıkıyor benden söylemesi...

• Bu grupta bayağıdır ftr konuları dönüyor. Onlara bir bak nasıl bölümmüş diye. Meslek kötü durumda. Bence seneye gir puanın silinmesin. 2 sene çok büyük bir kayıp değil.

• Birak hazirlan 2 sene okuyup biraktim ben

• Tip da zor ama 22k ya girdiysen halledersin diye dusunuyorum ben hemşirelik okuyorum temel tıp dersleri baya zor çok ezber gerekiyor, tıp bendede ukte olarak kaldı ama bundan sonra gözüm yemiyor açıkçasi

• Ben de 23 bindim, Dokuz Eylül YGS ile alıyordu, tutuyordu ama yazmamıştım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: esekmatur

Valla nedenleri açık, şuanda önümde 245 sayfa ezber var, bak YGS LYS gibi demiyorum. Direkt hepsi ezberlenecek. Ama önümde 1,5 hafta var. Başka sebebe gerek var mı?

Bakın uyarıyorum, tünelin ucu çok bok bir yere çıkıyor benden söylemesi...

Bırak kardeşim zor geliyosa. Senin çalışamadığın tıpı adam gibi halledip dersi geçen de var. Herkes senle bir değil.
  • esekmatur kullanıcısına yanıt
    Tünelden çıktıktan sonra ödülün çok büyük ama...Herkesin kazanmayı istediği paraları kazanacaksın , sabret :)

• Otur çalış kardeşim, ftr nin önü pek iyi gözükmüyor ki şu anda öyle akrabam özel bir hastanede 2500 liraya çalışıyor bayağıdır,tabi idealist olanlar için bir şey diyemem. He tabi çok fena kazananlarda var ama bu her meslekte vardır çıtayı aşanlar. Bende tekrar hazırlanıyorum, başka çare yok. İdeallerin,hayallerin için savaşmak lazım. Asla pes etme, yılların pek önemi yok, tabi sadece de hazırlanmaya odaklanma %70 çalışma %30 eğlence şeklinde devam ediyorum ben,yoksa bi süre sonra kafayı yiyor insan cidden.

• Hocam istiyosan elbet çalış. Ama obp çok sıkıntı olcak senin yarıya düşünce yani acayip geri atar benden söylemesi. Hayırlısı olsun hakkında. Ben tıpı çok istiyorum bunun için 3. Kez çalışıyorum, geçen yıl 26K yaptım, bu sene daha iyi yapcaz inşallah.

• quote:

Orijinalden alıntı: Mormegil7

Hocam istiyosan elbet çalış. Ama obp çok sıkıntı olcak senin yarıya düşünce yani acayip geri atar benden söylemesi. Hayırlısı olsun hakkında. Ben tıpı çok istiyorum bunun için 3. Kez çalışıyorum, geçen yıl 26K yaptım, bu sene daha iyi yapcaz inşallah.

Ünide misin mezun mu hocam

• quote:

Orijinalden alıntı: Kemalemall

quote:

Orijinalden alıntı: Mormegil7

Hocam istiyosan elbet çalış. Ama obp çok sıkıntı olcak senin yarıya düşünce yani acayip geri atar benden söylemesi. Hayırlısı olsun hakkında. Ben tıpı çok istiyorum bunun için 3. Kez çalışıyorum, geçen yıl 26K yaptım, bu sene daha iyi yapcaz inşallah.

Ünide misin mezun mu hocam

Mezunum hocam, ilk yıl 35k ygs vardı Lys'den ftr yazcaktım vazgeçtim. Bu yıl eczacılık yazcaktım vazgeçtim. Şu an gram pişman değilim inşallah kazanabilirsem biraz tıp kitaplarını alıp incelemek istiyorum kuzenlerimde falan var, olcak inşallah

• Başlığı görünce bir an heyecanlandım.Aynı durumdan muzdaribim.Hatta bizim sınıfın yarısı ygs kasıyor şu an.Hiçbirşey için geç değil.Sınıfımızda 40 yaşında 30 yaşinda olan kişiler var.Tıpta da aynı durum olduğunu duydum.Bende daha başlayamadım.Vizeleri atlattıktan sonra gömülecem.Yök atlasa bakarsan kırık obp ile tıp kazanmanın çokta zor olmadigini görürsün.
    Hayallerinin peşinden git.

• Mormegil7 kullanıcısına yanıt
    3 yılda tıp nasıl kazanamadın ilk senen de kötü değilmiş ?

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.