Şimdi Ara

Ftth fiber altyapı (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
30
Cevap
0
Favori
1.806
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Bizim apartmana haziran ayında Ftth kutu konuldu ama kablo çekmeden gittiler. Bölge müdürlüğüne gidip başvuru yaptım. Üzerinden 2.5 ay geçti.
    En son BTK'ya açtığım şikayete cevap geldi : "işletme ile konuşuldu, fiber alt yapınız olduğu saptandı, nakil başvurusunda bulunmanız durumunda gerekli işlem yapılacaktır."
    Artık Allah kerim diyorum.
  • https://forum.donanimhaber.com/eve-kadar-fiber-geliyor-umraniye-istanbul--144313559

Bu konuyu açalı epey zaman oldu, maalesef hiçbir gelişme yok. Bahsettileri kablo ekibi gelmedi, ne zaman geleceğine dair de bir tahmin yok maalesef.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Bugun mh hizmetlerinden aradılar. Proje çiziliyormuş 1 ay sürer dedi. Bende zaten kutu kablo lama sonlandırma işlemleri vb fiziksel işlemlerin tamamlandığınu söyledim, mh, ekipten böyle cevap geldi dedi, bakalım 1 ay beklicez aktifleşmesi için

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Gün içinde müdürlükten aradılar 2 3 gün içi de aktif olacağını söylediler. Çarşambaya kaldı bakalım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Deno. -- 29 Ağustos 2020; 19:16:19 >
  • Umarım bizede uğrarlar.

Ftth fiber altyapı
  • Çarşamba saat 11 de altyapı sorgulama sitelerine düştü tam mh yi arayıp başvuru yapacakken başı 216 ile başlayan numara aradı Türk telekom operasyon müdürü,
    Mail atmıştım arda arda şikayet kayıdı filan derken son noktayı koymak için ekip gönderip gerekli kontroller yapılıp satış izni çıkartırız dedi. Sorgulama sitesinine düştüğü söylediğimde fibernet yazısı 3 altyapıyı kapsıyor sizinki gpon ona aldırmayın dedi, ekip kontrolleri yaptıktan sonra size gerekli bilgilendirmeyi yapacağız dedi bakalım, Merak etim sorgulama sitesinde hangi tür altyapı gözüküyor diye mh hizmetlerini aradım ve ftth/gpon teknolojisini olduğunu söyledi ama müdürlükten dolayı işlem başlatamadıklatını fiziksel işlemlerin dewam ettiğinisöylediler bakalım bekliyorum hala 😜

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Deno. -- 3 Eylül 2020; 22:25:29 >
  • eve fiberi siz mi çektiniz yoksa telekom mu çekti bizde bekliyoruz ama imkansız
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.