Şimdi Ara

FTX borsası iflas etti, iğrenç bilgiler ortaya saçıldı (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
99
Cevap
0
Favori
11.192
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
36 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Dünyanın en önemli kuruluşları, kripto ile ödeme sistemine geçerken hala cripto balonu patladı diyorsunuz ya... BTC 3k dolarları da gördü o seviyelerden buralara geldi. Şuanda dünyada tüm fiat paralarda enflasyon olduğu için üretimi yapılamayan emtialar gün gelecek bir şekilde yine değerlenecek. Şuan durumlar kötü evet ama bir çok balinanın da iştahını kabartan bir seviyedeyiz. FTXte olan varsa geçmiş olsun. Kısa vadede rally gelmesi artık çok zor ama orta-uzun vadede illaki yeni haberler gelecek. Kriptoların kullanım alanları artacak.

• Adam sağlam doldur boşalt yapmış yanlız. Farklı firmalar kurup al satlar vs. Hacim bu kadar artınca da "batmamıza izin vermezler çok büyüğüz" ahlaksızlığın dibi. Ne üretiyor ne iş yapıyorsun ki sen? Borsa dediğin aracı, komisyoncu.

Aracı batar mı? Sormamış kimse.

İflas koruma ney ki? Millet kazanınca iyi batınca devlet yardım etsin ühü ühü.

• NeyzenEfendi kullanıcısına yanıt
    Millete sağ tık kaydet jpegleri, bir cent bile etmeyen sözde metaverse arsaları onbinlerce dolara ittirdiler. Oooo bu kadar tokatlanmaya aç millet varken bunlar daha çok tokatlarlar. Şimdiden boğa başlıyor BTC 200k olacak demeye başladılar yine. Bu millet akıllanmaz.

• güzel dedin. ben de "digital slap" diyorum.  

• fendur kullanıcısına yanıt

bu borsada 40 x kar gördüm git bak dolar euro konusuna arat bakalım eskileri

orda da senin gibi sesi çok çıkan hiçbir şey bilmeyen tipler dolu diye konuya yazmama kararı aldım. O yüzden ben atmıyorum o konuda takılsaydın ben foruma söyledğim zamandan sonra da 14-15 x yaptı sen de faydalanırdın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-DBF37AF64 -- 11 Kasım 2022; 22:54:19 >
  • Çok ilginçtir, 1 ay kadar önce özellikle bu eleman ve FTX aniden dikkatimi çekti ve 1 gün boyunca bunları araştırmıştım. Elemanın annesi babası Stanford Üniversitesinde hukuk profesörü, kendisi de MIT mezunu falan.

İşte düşmez kalkmaz bir ALLAH'tır.

• V4LKyR V kullanıcısına yanıt
    Dünyanın en iyi dolandırıcıları zaten sağlam diplomalıdır.

Bizde 2001 krizinde 25-30 bankayı hortumlayıp batıranların hepsi iyi yerlerde okumuş diplomalı hırsızlardı.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Senin neyine Changpeng Zhaou'ya sataşmak sen adama çakıl attın adam mezarına toprak attı.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dijital para gelecek. Baştan da söyledik bu bir arge idi. Kobaylar sadece hırs ile güdüldüler. Vazifelerini yaptılar. Bakalım buradan toplanan veriler nasıl kullanılacak!

• Fiziksel karşılığı olmayan bir ürüne yatırım yapmak mantıklı değil.

• adanavalısi kullanıcısına yanıt
    sonuna kadar katılıyorum. Karşılıksız basılan dolar, euro, tl gibi kağıtları biriktirmek 'birikim' veya 'yatırım' değildir. alım gücünüz elinizde erir.

• Allah rızası için yaptı doğru. Hey Allah ım ya

• Umarım içeride parası olanlar paralarını çekebiliyordur

• SailorTurkey kullanıcısına yanıt
    Para birimleri arkalarında devlet olduğu sürece az çok güvenilir yatırım araçlarıdır. Borsa da yine aynı şekilde doğru şirkete yatırım yapılırsa güzel bir yatırım aracıdır. Asırlardır geçerliliğini koruyan araç altındır. Hala en güvenilir o gibi duruyor.

• adanavalısi kullanıcısına yanıt
    o güven, ilüzyondan ibaret. Tüm devletler kamu borçlarını para basarak karşılıyor. Mesela asgari ücreti 10k yaptın, memur maaşları 15k olacak diyelim. Devlet o maaşları para basıp ödüyor, alenen karşılıksız para. Tüm dünyada bu böyle. ABD dışa borçlanıyor 1 trilyon dolar. Vade gelince dolar basıp borcunu ödüyor, karşılıksız şaka gibi. Kral çıplak diyen yok. Evet altın realist olarak tek 'gerçek değer' sahibi birikim aracı

• bigbooss kullanıcısına yanıt
    He Allah rızası için... Allahım ya... Kendini kurtarmak için kendini. CZ'nin kendisi en büyük kripto zengini, kripto dünyasını kurtarmak kendini kurtarmak anlamına geliyor.

• Demek ki devletler, belli bir rakamdan fazla iş yapanları denetlemiyorlar. Mesela 100 bin TL kazanana ayda 3 denetmen gidiyor ama 1 milyar kazananı kimse umursamıyor.

• Kriptom olmadı çünkü elde olan borca harca gidiyor. 3 hafta önce arkadaş ile konuştum. Bana göre kriptonun zayıf noktası binance ve binance durduğu sürece kriptoda bir şey olmaz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ozgutozkan -- 12 Kasım 2022; 12:34:20 >
  • beter olsunlar! darısı diğerlerinin başına! sülün Osman dan bir farkı yok!

• Gitti bizim 10 dolar

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.