Şimdi Ara

Fuel™ (ÇIKTI) (19. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
411
Cevap
0
Favori
29.449
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
     Fuel™ (ÇIKTI)
  • quote:

Orijinalden alıntı: erulu

Gölgeleri kapadım.. 40-50 fps de bile takıla takıla oynanıyor. 2 saniyede bir atlama yapıyor gibi.. Ben böyle saçma bişey görmedim. Doğru çöpe

Aynı ekran akrtı bende de var 9.3ü dene bence gayet akıcı gölgeler açık..Aa falan kapalıydı sadece yanılmıyorsam gerisi full..
  •  Fuel™ (ÇIKTI)

grafık nıye boyle
  • quote:

Orijinalden alıntı: BOXO

Fuel™ (ÇIKTI)

grafık nıye boyle

Ekran kartın ne?Güncel driver indir istersen..
  • 9600 gt 512 mb

ekran kartı guncelledım olmadı dırect x mart versıyonuda yukledım olmadı
  • Oldukça eğlenceli, fizikler arcade bir oyuna göre çok iyi; sürüş çok zevkli..
    Grafikler de başarılı.
  • Bu oyun resmen çöptü, nasıl oynuyosunuz hala???
  • quote:

Orijinalden alıntı: Av@ng(E3T)r

Bu oyun resmen çöptü, nasıl oynuyosunuz hala???
    Size göre çöp olabilir ama başkaları zevkle oynuyor. Herkesin zevki aynı değil ki.
  • quote:

Orijinalden alıntı: nForcer

quote:

Orijinalden alıntı: Av@ng(E3T)r

Bu oyun resmen çöptü, nasıl oynuyosunuz hala???
    Size göre çöp olabilir ama başkaları zevkle oynuyor. Herkesin zevki aynı değil ki.

tabiki öyle ama oyun sorunluydu. merak ettiğim yeni bir verisoyu filan mı çıktı???
  • Oyunun neresi sorunluydu ? Tamam bazı kartlarda benim gördüğüm kadarı ile ati x1000 serisinde grafikte bozulmalar oluyordu. Bunun dışında oyunda zaten hiçbir sorun yok. Sorunu olanlar grafik bozulması yaşıyor. Bunlarda hep eski seri kartlarda oluyor.Bunu yapımcıdan önce ekran kartı firması düzeltmesi lazım yeni driver ile. Ha bide teknik sorun barından(ki bu sorunda herkeste yok) çöp oyunsa o zaman piyasaya çıkmış bir çok oyun çöp o zaman.

Misal GTA 4 çöoçülerin kralı o zaman.
  • SAVE problemini nasıl düzeltebiliriz... save yapmıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: SeRo-34

Oyunun neresi sorunluydu ? Tamam bazı kartlarda benim gördüğüm kadarı ile ati x1000 serisinde grafikte bozulmalar oluyordu. Bunun dışında oyunda zaten hiçbir sorun yok. Sorunu olanlar grafik bozulması yaşıyor. Bunlarda hep eski seri kartlarda oluyor.Bunu yapımcıdan önce ekran kartı firması düzeltmesi lazım yeni driver ile. Ha bide teknik sorun barından(ki bu sorunda herkeste yok) çöp oyunsa o zaman piyasaya çıkmış bir çok oyun çöp o zaman.

Misal GTA 4 çöoçülerin kralı o zaman.

save problemi çözüldü mü???
  • Oyunun neresi çöp ya ?!
    Uzun zamandır bu tarzda bir oyun bekliyordum, PC' de bana göre şu anda alternatifi yok.

Oynanabilirlik çok iyi, kesinlikle sıkmıyor.
    Kontroller gerçekçi değil tabi ki, bir simulasyon değil sonuçta. Arcade bir oyuna göre fizikler çok hoş olmuş.
    Grafiklere gelirsek, oldukça iyi göründü bana: quad core işlemci, 4 gb ddr3 ram ve 9800gs sistemli bir notebook' da full ayarlarda oynadım. Ne bir frame atlaması - düşüşü, ne bir grafik sorunu ne de save sorunu ile karşılaştım. [Sadece bilgi vermek amacıyla belirttim]

Oynadığım 2-3 saat boyunca çok zevk aldığımı söylemem gerek.. Zaten tarz meselesi, bu tarz oyunlardan hoşlanmıyorsan hoşlanmıyorum, bana göre değil diyebilirsin fakat, onlarca hatta yüzlerce çöp oyun varken böyle bir oyuna neden çöp diyorsunuz anlayamıyorum.
  • Arkadaşlar Save problemi diye birşey yok milyon kez söyledik Offline bir Windows Live hesabı açarak save yapabilirsiniz ben oyunun yarısına geldim hiçbir sorun çıkartmadı bana nedir bu sizin oyuna sorunlu damgası vurmak istemeniz
  • Oyunu ilk çıktığında indirdim, 20 dk oynadım, sıkılıdım, sildim. Tamam çöp filan değil, oynayan oynasın
    Bidaha yükleyeyim bakalım, bu kadar galeyana geldiğinize göre bi hayır vardır heralde
  • Arkadaşlar oyunu direk çöp deyip kenara atmayın ya,biraz şans tanıyın oyuna belki seversiniz,hadi sevmediniz ama çöplük bir oyun degil yani rahat kontrolleri ,sistemi kasmaması zevkli yarışları ,araç çeşitliligi ve devasa boyutlu haritasıyla gayet güzel bir oyun bana göre. Ama tabi zevkler ve renkler tartışılmaz
  • Oyunu ben de çok beğendim. Olumsuz inceleme ve yorumları okuduktan sonra birşeye benzemediğini düşünmüştüm ama öyle değilmiş. Öncelikle grafiklerin kaliteli ve güzel efektlerin olduğunu söylemek lazım. Tek eksik yan gölgelerdeki kırılmalar(onu da sürücüden hallettim) ve kısa mesafeli field of view olayı. Bunun dışında kaplamalar ve modellemeler yeterince iyi. Ayrıca her aracın farklı tepki verip Burnout'taki gibi tekdüze bir sürüş sağlamadığı da gerçek. Virajlardan dönemeyip aşağı yuvarlanmak veya zoraki sapmalar çokça başıma geldi. Bence vaat ettiği eğlenceyi veriyor.
  • benim oyundan soğuma sebebim 40-50 fps de frame atlaması.. kartım 9600 gt ve update... Saçma sapan bi durum bu!
    Yoksa bir simülasyoncu olarak eğlenceli bir arcade diyebilirim.
  • zevkli oyuna benziyor level dewrgisinde incelemsini okumuştum mrk etmiştim oynamaya başliim bende artık:o)
  • quote:

Orijinalden alıntı: DRACON1C

Oyunun neresi çöp ya ?!
    Uzun zamandır bu tarzda bir oyun bekliyordum, PC' de bana göre şu anda alternatifi yok.

Oynanabilirlik çok iyi, kesinlikle sıkmıyor.
    Kontroller gerçekçi değil tabi ki, bir simulasyon değil sonuçta. Arcade bir oyuna göre fizikler çok hoş olmuş.
    Grafiklere gelirsek, oldukça iyi göründü bana: quad core işlemci, 4 gb ddr3 ram ve 9800gs sistemli bir notebook' da full ayarlarda oynadım. Ne bir frame atlaması - düşüşü, ne bir grafik sorunu ne de save sorunu ile karşılaştım. [Sadece bilgi vermek amacıyla belirttim]

Oynadığım 2-3 saat boyunca çok zevk aldığımı söylemem gerek.. Zaten tarz meselesi, bu tarz oyunlardan hoşlanmıyorsan hoşlanmıyorum, bana göre değil diyebilirsin fakat, onlarca hatta yüzlerce çöp oyun varken böyle bir oyuna neden çöp diyorsunuz anlayamıyorum.

Dostum ne yaptın pc yi yeniledin mi ? notebook felan demişsin. Bence de oyun gayet güzel olmuş.

• 
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.