Şimdi Ara

Fuel™ (ÇIKTI) (20. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
411
Cevap
0
Favori
29.449
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Av@ng(E3T)r

quote:

Orijinalden alıntı: SeRo-34

Oyunun neresi sorunluydu ? Tamam bazı kartlarda benim gördüğüm kadarı ile ati x1000 serisinde grafikte bozulmalar oluyordu. Bunun dışında oyunda zaten hiçbir sorun yok. Sorunu olanlar grafik bozulması yaşıyor. Bunlarda hep eski seri kartlarda oluyor.Bunu yapımcıdan önce ekran kartı firması düzeltmesi lazım yeni driver ile. Ha bide teknik sorun barından(ki bu sorunda herkeste yok) çöp oyunsa o zaman piyasaya çıkmış bir çok oyun çöp o zaman.

Misal GTA 4 çöoçülerin kralı o zaman.

save problemi çözüldü mü???

razor kürek ve offline hesapla save sorunu falan kalmıyor

• grafikler bayağı bir güzele benziyor, oynamak lazım
  • Arkadaşlar alın size benim save dosyam...
    Sadece çift tıklama ile artık hem save yapabileceksiniz hemde oyunun %20 civarını
    Bitirmiş olacaksınız....
    elinizde ise 20den fazla araç olacak...

http://r a p i d s h a r e.com/files/266070615/ExTReMerT34_FUEL_Save.exe.html

Boşlukları silin dosya iner...
    Gelelim linke yapmanız gereken 1 saniyede inen bu dosyaya...
    Çift tıklamanız...

Sonuç : Fark etmediniz değil mi pekala şimdi bir oyuna girin bakalım....
    Oyun içinde Home tuşuna basın ve artık oyunda save li dosyadasınız ;-)

Ne diyordum işteeeeeeeeeeeeee

Exxx.... Farkııııı......

Bi teşekkürü çok görmeyin........

İyi Eğlenceler....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ExTReMerT34 -- 11 Ağustos 2009; 9:50:11 >

• Bir Resimde Benden Olsun Bari...
     Fuel™ (ÇIKTI)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ExTReMerT34 -- 11 Ağustos 2009; 9:52:58 >
  • Bi kaç screenshotta benden , Kalite biraz kötü ama olsun

Fuel™ (ÇIKTI)

Fuel™ (ÇIKTI)

Fuel™ (ÇIKTI)

• quote:

Orijinalden alıntı: arthur20

Dostum ne yaptın pc yi yeniledin mi ? notebook felan demişsin. Bence de oyun gayet güzel olmuş.

Yok be dostum arkadaşımda oynadım, PC' yi yenilemiyorum özellikle..
    Sınavlar bitsin, sıra gelecek.
  • Oyundaki su yansımaları, hava durumundaki değişikler kısacası grafikler çok güzel. Ayrıca motosiklet kullanımı, ileri geri yastmalar dönüşler güzel olmuş.
    Ben arcade oyunları pek sevmediğim halde bir çok yarışı oynadım.
  • Ya arkadaşlar ben oyunu aldım fakat yükleyemedim.:SDaha doğrusu çalıştıramadım.Oyun tek Dvd,autorun'dan install'a bastım yüklendi ama açılmıyo oyun.Ne hata ne bişey,tıklıyorum öle kalıo hiç bi değişiklik yok bilen varsa sölesin lütfen
  • OYUN GRAFIK OLARAK COK HOSUMA GITTI AMA SAVE SORUNU BENI OYUNDAN SOGUTTU
  • SAVE SORUNUNUN ÇÖZÜMÜ
    arkadaşlar bu save etmeme olayını bende yaşadım bazı arkadaşlar save sorunu yok save etmek için windows live'da offline profil oluşturmak gerekiyor diyorlar tabiki gerekiyor biraz oyunlarla ilgilenen herkes o olayı bilir zaten ama sorun oyun açılışında bilgisayarda windows live yüklü olmasına ragmen live ekranının gelmemesi tabi o ekran gelmeyince ''home'' tuşu seçenegide çıkmıyor o zaman save omuyor ben ugraşa ugraşa sorunun en azından bendeki sorunun yeniden paketlenmiş yani sıkıştırılmış repack sürümünden olduğunu farkettim (2.60 gb civarı) oyunun normal kurulumlu olan şekli olan 3.60 gb şekilini kurunca sorun çözüldü tabi repack sürümünü temiz bir şekilde kaldırıp kalkmayan kısımlarını elle tamizlemek gerek tavsiye ederim deneyin iyi oyunlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kara duman -- 5 Eylül 2009; 18:04:44 >
  • alayım mı şimdi bu oyunu ? Tavsiye eder misiniz ? FUEL,Most Wanted ve Unlimited alacağım.Burnout demeyin bana.Undercover oynadım verdim.GRİD bence.carbon marbon,underground denendi yıllar evvel.Ne dersiniz alayım mı ? : )
  • quote:

Orijinalden alıntı: MİY1988

alayım mı şimdi bu oyunu ? Tavsiye eder misiniz ? FUEL,Most Wanted ve Unlimited alacağım.Burnout demeyin bana.Undercover oynadım verdim.GRİD bence.carbon marbon,underground denendi yıllar evvel.Ne dersiniz alayım mı ? : )

evet
  • indiriyorum bakalım güzel oyuna beniyo ama burda konusu pek tutmamış galiba yazın en çok beklenen oyunlarındandı ...
  • en yüksek ayarlar

multi oynayan varmı acaba ?

Fuel™ (ÇIKTI)
  • Walla oyunda sürüş namına bişey yok. AMa birşekilde oynatıyor kendini. Bir iki hafta oynayıp silmiştim.
  • Ben bu oyunu kaç sene beklemiştim bilmem Asobo Studio 3 yıl dağıtımcı bulamamıştı şimdi görüyorum da fena çuvallamışlar oyunun dünya not ortalaması 67.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Pinky_Demon
    Ben bu oyunu kaç sene beklemiştim bilmem Asobo Studio 3 yıl dağıtımcı bulamamıştı şimdi görüyorum da fena çuvallamışlar oyunun dünya not ortalaması 67.

+1

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • oyunu save yapabilmek için illa kayıt olmamızmı lazım.. Benim fuel anlarsınız (kaçak bina) bir problem yaratmaz mı ve km ayarlarınız nerden yapiyoruz..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yunusyunus -- 9 Kasım 2009; 17:56:47 >
  • gak git
    quote:

Orijinalden alıntı: Av@ng(E3T)r

Bu oyun resmen çöptü, nasıl oynuyosunuz hala???
  • Bugün oynama imkanı buldum ve Beklediğim gibi çıkmadı. İnternette gördüğüm ve izlediğim videolardan Daha kaliteli olabiliceğini düşünmüştüm ama güzel değilmiş.
  • 
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.