Şimdi Ara

FUJI F50FD KULLANICILARI BİLGİ VE FOTOĞRAF PAYLASIMI (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
480
Cevap
3
Favori
32.189
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  •  FUJI F50FD KULLANICILARI BİLGİ VE FOTOĞRAF PAYLASIMI

FUJI F50FD KULLANICILARI BİLGİ VE FOTOĞRAF PAYLASIMI

•  FUJI F50FD KULLANICILARI BİLGİ VE FOTOĞRAF PAYLASIMI

• Alaçatıdan devam yine

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi u7110 -- 1 Haziran 2008; 21:27:23 >

• ve buda housing ile çekilmiş bir kaç resim gizli surat benim ,deniz çalkantılı olduğundan çok iyi olmadı birde derin değildi dalamadım ama önümüzdeki haftalarda daha güzel resimler gelicek inşallah

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi u7110 -- 1 Haziran 2008; 21:31:18 >

• hocam M modunda diyafram ve enstantane ye müdahele edemeyip sadece ISO yamı müdahele edebiliyoruz bu nasıl iştir yaw yeni bir M modu icadımı? yani bu makinede sadece ISO ya müdahele edebiliyoruz ve sadece hazır çekim senaryolarında ve Auto damı çekim yapabiliyoruz
    quote:

Orjinalden alıntı: Hirotaro

@askan22

A,S,p kipleri kesinlikle yok.Dün teknosaya gidip,bu makinayla oynadım biraz.Yanii oradan biliyorum.Sadece M koymuşlar.(iso değerini seçebiliyorsun)

Teknosa fiyatı,kampanyalı 899YTL.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi askan22 -- 1 Haziran 2008; 23:54:20 >
  • yok mu f50 isteyen 400 ytlye vericem bu makineyi
  • yaw f50 bir foto ekleyemedim.ekleyen arkadaşlar nasıl yapıyorsunuz?

f50

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi netün -- 3 Temmuz 2008; 18:16:02 >

• f50fd

• f50fd

• arkadaşlar iki hafta önce 1 taksit 527 YTL'ye gold.com.tr'den aldım ben de bir f50fd. aslında sorun yaşamaktan korkuyordum. çünkü olumsuz pek çok şey okudum gold hakkında. ama 3 günde elime geçti (izmirdeyim). yanında 2 gb kart ve kılıf var. kart yazım hızı iyi. sdhc kart aratmıyor. kılıf güzel. orijinal fujifilm kemer kılıfı. makine olduça küçük ve taşınabilir olduğundan kemer kılıfı güzel fikir. zaman bulursam fotoları paylaşacam. gerçi serde acemilik var. güzel fotolar çekebilirsem paylaşırım. makineyle ilgili değerlendirme de yaparım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi desailles -- 19 Haziran 2008; 11:09:55 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: desailles

arkadaşlar iki hafta önce 1 taksit 527 YTL'ye gold.com.tr'den aldım ben de bir f50fd. aslında sorun yaşamaktan korkuyordum. çünkü olumsuz pek çok şey okudum gold hakkında. ama 3 günde elime geçti (izmirdeyim). yanında 2 gb kart ve kılıf var. karat yazın hızı iyi. sdhc kart aratmıyor. kılıg ügzel orijinal fujifilm kemer kılıfı. makine olduça küçük ve taşınabilir olduğundan kemer kılıfı güzel fikri. zaman bulursam fotoları paylaşacam. gerçi serde acemilik var. güzel fotolar çekebilirsem paylaşırım. makineyle ilgili değerlendirme de yaparım.

garanti kartında distribütör kim görünüyor.
    Sanfo ise korkma

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hirotaro -- 12 Haziran 2008; 18:20:08 >

• Arkadaşlar bende yurtdışından getirtmeyi düşünüyorum ama AA pil yerine bataryalı olması beni düşündürüyor. Ayrıca IS özelliği ile ilgili deneyimlerinizi paylaşırmısınız, ne kadar iyi
  • Makinemi yeni aldım. Yedek pile ihtiyacım var. Bulabilir miyim.
    Selamlar
  • garanti kartında sanırım sanfo değil de sinfo yazıyordu. bu da fujifilm türkiye demek zaten.
    quote:

Orjinalden alıntı: Hirotaro

quote:

arkadaşlar iki hafta önce 1 taksit 527 YTL'ye gold.com.tr'den aldım ben de bir f50fd. aslında sorun yaşamaktan korkuyordum. çünkü olumsuz pek çok şey okudum gold hakkında. ama 3 günde elime geçti (izmirdeyim). yanında 2 gb kart ve kılıf var. karat yazın hızı iyi. sdhc kart aratmıyor. kılıg ügzel orijinal fujifilm kemer kılıfı. makine olduça küçük ve taşınabilir olduğundan kemer kılıfı güzel fikri. zaman bulursam fotoları paylaşacam. gerçi serde acemilik var. güzel fotolar çekebilirsem paylaşırım. makineyle ilgili değerlendirme de yaparım.

garanti kartında distribütör kim görünüyor.
    Sanfo ise korkma

• Neredesiniz F50ciler. "u7110" un makinesi harici kimsede hareket yok. Makinem gelsin en kısa zamanda resim ekleyeceğim diyordu bir çok kişi.
  • batarya'nın kullanım süresi pek çok aa pilli makineye göre oldukça iyi geldi bana. ancak ilerleyen zamanlarda bir yedek batarya almak iyi olur. tıpkı yedek şarjlı pil taşımak gibi.

Makineye çok fazla kullanamadım. zaten kullansam da daha önce IS'li bir makine kullanmadığım için etkinliği ile ilgili kıyaslama yapamam.

makine elinize aldığınızda fotoğraflarından çok daha iyi duruyor. malum lcd ekranı 230.000 piksel (canon "a" serisinde 115.000 piksel sanırım). ayrıca lcd ekran ışığı seviyesini ayarlayabiliyor olmanızı da düşündüğünüzde 2,7" lik ekran oldukça kullanışlı.

fotoğraflardaki renklerin canlı olmadığını söyleyenlere şaşıyorum. canlılıktan kasıt nedir ki? canlı ama gerçek olmayan renkler sanırım. yani göze hoş gelen, parıltılı ama çekilen cisimlerin gerçek renginden uzak renkler. bunun çok anlamı yok bence. Ancak makinede 3 farklı seçenek var: normal, saydam (sanırım bu canlı renkler elde etmek için) ve siyah beyaz.

neyse aslında biraz fotoğraf paylaşıcam ama serde acemilik olunca makinenin gerçek performansından uzak resimler olabilir diye tırsıyorum ama yinede resim paylaşıcam ilerde.

quote:

Orjinalden alıntı: hastaX

Arkadaşlar bende yurtdışından getirtmeyi düşünüyorum ama AA pil yerine bataryalı olması beni düşündürüyor. Ayrıca IS özelliği ile ilgili deneyimlerinizi paylaşırmısınız, ne kadar iyi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi desailles -- 19 Haziran 2008; 11:05:32 >

• Merhaba,
    Yaklaşık 6 aydır f50 kullanıyorum,aşağıdakiler bahçede çektiğim amatörce macro denemeleri;

• quote:

batarya'nın kullanım süresi pek çok aa pilli makineye göre oldukça iyi geldi bana. ancak ilerleyen zamanlarda bir yedek batarya almak iyi olur. tıpkı yedek şarjlı pil taşımak gibi.

Makineye çok fazla kullanamadım. zaten kullansam da daha önce IS'li bir makine kullanmadığım için etkinliği ile ilgili kıyaslama yapamam.

makine elinize aldığınızda fotoğraflarından çok daha iyi duruyor. malum lcd ekranı 230.000 piksel (canon "a" serisinde 115.000 piksel sanırım). ayrıca lcd ekran ışığı seviyesini ayarlayabiliyor olmanızı da düşündüğünüzde 2,7" lik ekran oldukça kullanışlı.

fotoğraflardaki renklerin canlı olmadığını söyleyenlere şaşıyorum. canlılıktan kasıt nedir ki? canlı ama gerçek olmayan renkler sanırım. yani göze hoş gelen, parıltılı ama çekilen cisimlerin gerçek renginden uzak renkler. bunun çok anlamı yok bence. Ancak makinede 3 farklı seçenek var: normal, saydam (sanırım bu canlı renkler elde etmek için) ve siyah beyaz.

neyse aslında biraz fotoğraf paylaşıcam ama serde acemilik olunca makinenin gerçek performansından uzak resimler olabilir diye tırsıyorum ama yinede resim paylaşıcam ilerde.

quote:

Orjinalden alıntı: hastaX

Arkadaşlar bende yurtdışından getirtmeyi düşünüyorum ama AA pil yerine bataryalı olması beni düşündürüyor. Ayrıca IS özelliği ile ilgili deneyimlerinizi paylaşırmısınız, ne kadar iyi

kardeş almışsın sonunda:))))))...hayırlı olsun güle güle kullan...bende aldım bi tane...gayet memnunum...estetik olarakda hoş bir makine...

• evet aldım makineyi kardeş sağol. bir de resim gönderebilirsem tam olacak....

quote:

Orjinalden alıntı: kiko
    kardeş almışsın sonunda:))))))...hayırlı olsun güle güle kullan...bende aldım bi tane...gayet memnunum...estetik olarakda hoş bir makine...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi desailles -- 25 Haziran 2008; 16:12:30 >
  • Bende forumu iyice araştırdıktan sonra bu makinede karar kıldım ve yurt dışından aldım..

# FinePix F50fd, 4 GB SDHC kart, Extra batarya, kılıf, ekran silici, ekran koruyucu jelatin, kart okuyucu, boyun askısı ve ufak tripod ile birlikte 330'e yakın bişey tuttu.

Artık resimleri eklemeye başlarım yavaş yavaş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eider -- 30 Haziran 2008; 14:54:48 >
  • 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.