Şimdi Ara

FUJI F50FD KULLANICILARI BİLGİ VE FOTOĞRAF PAYLASIMI (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
480
Cevap
3
Favori
32.189
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar F50fd de 16:9 geniş ekran foto çekme opsiyonu varmı

yani bunun gibi

FUJI F50FD KULLANICILARI BİLGİ VE FOTOĞRAF PAYLASIMI
  • @askan22

Image ratio w:h = 4:3, 3:2
  • Teşekkürler selcuky1, ellerine sağlık.
  • Selamlar
    İstanbuldayım. F 50 Fdx makineden edinmek istiyorum. Yönlendirebilir misiniz.
  • elinizdeki makinelerin kıymetini bilin ben artık getiremiyorum stoklarda yok çünkü bu makineden,turgut abi sana dediğim şeyi hatırlıyormusun f31 hakkında
  • arkadaşlar bu makinenin macro ve gece fotoları nasıl acaba bilgi edinmek açaısından bir iki tana koyabilirmisiniz.Çünkü
    macrosu 7 cm diyor
  • gece fotoları çok iyidir ama makrosu vasat bende başka bi model aldım ama aklım hep bu modelde kaldı özellikle 800-1600 iso foto kalitesi piyasadaki en iyilerden az ışıklı ortamlarda yüksek İSO da kaliteli foto çekebilmek bence çok güzel ve doğal oluyor flashtan ve düşük enstantane hızlarından ky-urtuluyorsunuz
  • Uğur kardeş haklısın dediğin aynen ortaya çıktış bana o zaman başka bir şey daha demiştin hatırlarsan.
    Bundan birkaç tane alıp köseye atacağım ne olur ne olmaz diyeş ama görüyorum ki yapmamışşın.
  • 4 tane birden verdim sipariş ama kalmamış işte,o yüzden dedim ve bir kaç yere daha bakıyorum ve ürün yok gibi artık,bundan sonraki durak f100 hadi hayırlısı bakalım
  • f50fd ninde üretimini durdurmuyorlar değilmi neden bulunmuyor üretimi durmadan bir tane alsakmı ne
  • ağzını hayra aç abicim
    olmasın öyle bir şey
    quote:

Orjinalden alıntı: askan22

f50fd ninde üretimini durdurmuyorlar değilmi neden bulunmuyor üretimi durmadan bir tane alsakmı ne
  • üretimi bir üst model çıkınca biter ve çıktıda f100 fd,muhtemeln artık stoklardan satış yapılıyor,türkiyede şuan bile üretimi bitmiş onlarca model satılıyor ve aylarcada satılacak bugüne kadar hep böyle oldu
  • arkadaşlar uzun araşdırmalar sonunda f50 almaya karar verdım
    en ucuza nerden alabılırım
  • Grantili Türkiye piyasası diyorsan gold da 535 lira kampanya varmış site hakkında bilgim yok ama koysepete.com da 589 ytl 2gb sd kart ,çanta

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi askan22 -- 28 Mayıs 2008; 0:00:22 >
  • Fotoğraf makinası ve fiyatları konusunda u7110 nikli arkadaşımızı tek geçerim.
    Onunla görüşmeden makina alma derim.
  • arkadaşlar f50'nin video çekimi nasıldır memnunmusunuz? birde video örneği bulabileceğim nere var..
  • quote:

Orjinalden alıntı: KIZILDELI

Fotoğraf makinası ve fiyatları konusunda u7110 nikli arkadaşımızı tek geçerim.
    Onunla görüşmeden makina alma derim.

evet duydum ama mesajlarından anldım kadar şu an makına getıremıyormuş

@askan22
    bilgi icin sağol
  • quote:

Orjinalden alıntı: MaXiLoPeZ

arkadaşlar f50'nin video çekimi nasıldır memnunmusunuz? birde video örneği bulabileceğim nere var..

bu sitede var bitane
    http://www.steves-digicams.com/2007_reviews/fuji_f50fd_samples.html
  • @emirkann eğer spot almak istiyorsan şu anda gittigidiyorda güzel bir fısat var bi sürü hediyelerle 439 ytl
  • quote:

Orjinalden alıntı: emirkann

quote:

Orjinalden alıntı: MaXiLoPeZ

arkadaşlar f50'nin video çekimi nasıldır memnunmusunuz? birde video örneği bulabileceğim nere var..

bu sitede var bitane
    http://www.steves-digicams.com/2007_reviews/fuji_f50fd_samples.html

sağol arkadaşım baktım
    galiba video konusunda canon'un gerisinde kalıyor..

• 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.