Şimdi Ara

FUJI F50FD KULLANICILARI BİLGİ VE FOTOĞRAF PAYLASIMI (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
480
Cevap
3
Favori
32.164
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar lütfen beni yanlış anlamayın ama açılan şu topic 100 defa cevaplanmış, hala fuji f50'nin performansını ve kalitesini anlatacak şekilde fotoğraflar yok bence (fotoğrafların boyutları da ilginç) Ben de bu makineden almayı düşünüyorum, incelemeleri falan takip ettim ama dh forumda da fotoğraf görmek istiyorum İnanın ben önce almış olsaydım makineyi, burasını fotoğrafla doldururdum
  • quote:

Orjinalden alıntı: u7110

arkadaşlar kullanma klavuzu hazır ama pdf yapamadım zipledim fakat boyutu 30 mb kadar oldu nasıl yapalım şimdi?

rapide yükleyebilirsen tam süper olur uğur kardeş...
  • işte link FUJI F50 FD TÜRKÇE KULLANIM KLAVUZU

yada

http://rapidshare.com/files/116441848/tara00099.zip.html

vatana millete hayırlı olsun
    sayfa 11 den başlıyor jpeg formatında dosya noları aynı zamanda sayfanın numarasıdır

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi u7110 -- 21 Mayıs 2008; 13:09:00 >
  • uğur saol çok makbule geçti valla.
  • quote:

işte link FUJI F50 FD TÜRKÇE KULLANIM KLAVUZU

yada

http://****.com/files/116441848/tara00099.zip.html

vatana millete hayırlı olsun
    sayfa 11 den başlıyor jpeg formatında dosya noları aynı zamanda sayfanın numarasıdır

bu link görüntülemiyor uğur kardeş...bi bakabilirmisin...

• linkte sorun yok sadece **** olan yeri silip r a p i d .... olarak tamamlayacaksın.
  • evet hocam aynen öyle r a p i d s h a r e yazın **** olan yere

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi u7110 -- 21 Mayıs 2008; 15:42:28 >
  • güzel olmuşmu arkadaşlar? valla çok uğraştım ancak bu kadar çıktı
  • teşekkürler mirim kılavuz için. çok faydalı kesinlikle. hem makinesi olanlar hem de makineyi araştıranlar için. u7110' ve kılavuzu ona ulaştıran AYTACH'a çok teşekkürler.
  • arkadaşlar slm
    yaklaşık 1 haftadır fotograf makinesi almak için siteleri harmanlıyorum, beynim döndü resmen. nihayetinde seçenek sayısını 2 markaya indirdim. bu topic iyi oldu zira modellerden biri f 50fd diğeri ise sony nin W130 ve 170 modelleri. aranızda bu işin üstadı arkadaşlar var, en son kitlendiğim soru şu;
    fiyat olayını işin içine sokmadığımızda şu modellerden hangisini nie tercih edersiniz?
    f 47fd-f 50 fd veya sony W 130-W 170 ??????sonynin kullandığı BIONZ işlemci bu makineyi almam için bi sebep olmalı mı sizce???
    şimdiden yardımlarımız için teşekkür ediyorum...
    saygılar
  • arkadaşlar önemli değil. inş. işe yarar . uğur hocam sizede teşekkür eederim.
  • Aytach ve U7110

Ellerinize ve emeğinize sağlık
  • quote:

güzel olmuşmu arkadaşlar? valla çok uğraştım ancak bu kadar çıktı

teşekkürler ellerine sağlık kardeş...çok makbule geçti...
  • Arkadaşlar paylaşım için teşekkürler
    ilacı 1.sayfa ilk mesaja ekler ise @KIZILDELİ arkadaşım daha makbule geçer. En azından temmenni ettiğim gibi bu topiğin 10 sayfanın üzerine çıkması durumunda millet defalarca bu soruyu sormaz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FatihKOC -- 22 Mayıs 2008; 16:31:31 >
  • Sizi gidi korsan klavuzcular sizi
  • Desailles kardeş bu çekim gece modunda çekildi.Ayarlar tamamen makinaya ait.İstersen gece modunda pozlama süresini artırabiliyorsun

FUJI F50FD KULLANICILARI BİLGİ VE FOTOĞRAF PAYLASIMI
  • teşekkürler selçuky1. peki tripod kullandın mı ya da IS aktif miydi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi desailles -- 23 Mayıs 2008; 8:59:15 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: AKINLASINN

Sizi gidi korsan klavuzcular sizi

aarkadaşlar niyetimiz kötü değil halka hizmet
  • çok güzel olmuş Teşekkürler resimler bile bayağı net herşey net çıkmış emeğine sağlık ben başka bir modelin pdf şeklinde indirmiştim başka bir arkadaş yapmıştı çoğu şey net değildi ayrıca pdf haline getiremediğinde iyi olmuş jpeg şeklinde tek tek daha iyi açılıyor sağolasın
    quote:

güzel olmuşmu arkadaşlar? valla çok uğraştım ancak bu kadar çıktı
  • korsan kılavuzcu ne demek abicim? kılavuzun korsanı mı olur? adam brezilya'dan fotoğraf makinesi almış ve beraberinde türkiyeye getirmiş diyelim. tamamen yasal. bir başkası da türkiyeden faturalı almış. bu da yasal ve elindeki kılavuzu brezilyadan makine aldığı için türkçe kılavuzu olmayanın kullanımına açıyor. buna kim ne diyebilir?
    quote:

Orjinalden alıntı: AKINLASINN

Sizi gidi korsan klavuzcular sizi
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.