Şimdi Ara

fuji finepix f30 Hakkında Bilgisi olan var mı? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
30
Cevap
0
Favori
1.144
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • fuji aşmış.. williams ın fotografı 1600 ile çekilmiş.. ve gayet kullanılabilir gibi duruyo
  • evet fuji f30'u bekliycem gibi gözüküyo gördüğüm kadarıyla tek eksisi titreşim önleyicinin olmaması gibi gözüküyor. birde fujide aynı kareyi ard arda hem flaşla hemde flaşsız çekme özelliği varmış bu sayede flaşlamı yoksa flaşsızmı çeksem diye düşünmeye gerek kalmaz hemde nesneler hiç hareket etmeden
  • E hayırlı olsun şimdiden alpay.06, çektiğin fotoları bekleriz. Ya da F30 Türkiye'ye gelince F40 çıkar IS'li bu sefer onu mu beklesem dersin
  • benden geçenlerde bi arkadaş daha istedi bu makinadan bende ona son fiyat olarak 625 ytl teklif ettim sonrada bana fuji türkiye distribütörünün gönderdiği mesajı yolladı güya fiyatı 500 ytl civarı olacakmış türkiyeye gelince bende bekleyin dedim ozaman ama ben bugüne kadar yurtdışı fiyatlarından daha uyguna satılan bir makina görmedim türkiyede gerçekten bende merak ediyorum bakalım gelince ne kadar olacak fiyatı
  • Amerikada 400 YTL civarında satılıyor
  • orda satılırda buraya o fiyata nasıl gelir? asıl sorun o
  • arkadaşlar fuji F30 u 1-2 gün kullandım. fotoğraflar için birşey diyemicem. çünkü fazla kurcalamadım ayarlarını.. ama elime ilk aldıgımda özellikle makinayı sallayarak resim cektim titreme yoktu. şarjı mükemmel video kalitesi var. fakat cok yer kaplıyo saniyesi 1 mb civarı. tasarım olarak hoş fakat biraz kalın.
  • Fuji F10'u 2 yıldır işyerinde kullanıyorum.
    F11 ve F30 modellerini de çok detaylı inceledim. Bu üç makina da temelde birbirleriyle aynı. F11 ve F30 da manuel ayarlar imkanı eklenmiş, F10'da yok. Resim kaliteleri hemen hemen aynı, F30 biraz daha gelişmiş.
    F10 da ödül almıştı, F30 bütün ödülleri toplar.

Bence bu kategori, kompakt sınıfta resim kalitesi açısından rakipsiz. Mesela ben F10 ile, 1600ISO'da 2MP çözünürlükte noise-free resimler çekiyorum.

Bu ürünlerin bazı rakiplerine göre tek eksiği IS sistemi içermiyor olması ama, yüksek ISO kapasitesi ile bu açıklarını kapatıyorlar. Hızlı çalışıyorlar, f30'un display'i daha iyi, kasa çelik ve küçükler...

not: Bu forumda, Fujinin bu serisi ile ilgili epey yazıldı. SLR2ye yakın ISO performansı veridği tam olmasa da oldukça doğrudur!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Alehar -- 22 Kasım 2006; 10:17:41 >
  • Fuji nin sensörü daha büyük. Aynı yada yakın megapiksel durumunda, büyük sensörün faydasını mutlaka görürsünüz. Zamanında bende Canon A80 vardı, 4 MP ve 1/1.8" sensöre sahip - 1/1.7 de olabilir, hatırlayamadım şimdi, dp' ye bakmayada üşendim doğrusu ve resimleri gerçekten çok netti, çok başarılıydı. Diğer makinalarımdan asla o keskinliği ve netliği almadım.

Makinanızı şimdiden güle güle kullanın diyim. Saygılar.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.