Şimdi Ara

FUJİ S200EXR (ana başlık) (152. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.121
Cevap
3
Favori
171.486
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 150151152153154
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Uluç.

Fiyatı ne kadar bunun ?

Eğer ikinci el düşünüyorsanız ben satıyorum detayları konuşuruz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ugur851

quote:

Orijinalden alıntı: Uluç.

Fiyatı ne kadar bunun ?

Eğer ikinci el düşünüyorsanız ben satıyorum detayları konuşuruz.

Tamam yarın bi kaç yere uğrayacam karakol vb. Ondan sonra görüşürüz inşallah.
  • 2 sorum olacaktı.Raynox kullanan vardı herhalde aramızda makro için alsam mı acaba bi tane?Memnun kalırmıyım?

Birde YN460 flash alsam iş görür mi makrolarda kullananlar yorumlarsaiyi olur?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ayhan_eee

2 sorum olacaktı.Raynox kullanan vardı herhalde aramızda makro için alsam mı acaba bi tane?Memnun kalırmıyım?

Birde YN460 flash alsam iş görür mi makrolarda kullananlar yorumlarsaiyi olur?

Hocam ben Raynox un DCR-250 modelini ile çekilmiş fotolara baktım. Şahsen beğendim. Like makine için harikülade bence. 67 mm çapı da destekliyor almayı düşünüyorum ilerde ama Türkiyede 2.elini gördüm sadece nette. Onlarda 180 küsür TL istiyorlardı.
  • valla ebayden 76 dolara geliyor ama kullananlar memnun mu acaba?Vardı burada kullananlar bizde
  • Merhabalar herkese. Ben de artık s200exr kullanıcısıyım. Geçenlerde 580 Tl'ye refurbished ürün olarak aldım. Umarım herhangi bir sorun çıkmaz ama 2 haftadır kullanıyorum gayet iyi gibi :) Türkçe kullanım kılavuzunu upload edip verebilir misiniz acaba şu an ona çok ihtiyacım var.
  • S300EXR ne zaman çıkar bilgisi olan varmı..
  • Bir duyumum yok.Üst model olarak XS-1 sayılabilir oda 2000Tl den fazla olacak deniyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: ayhan_eee

Bir duyumum yok.Üst model olarak XS-1 sayılabilir oda 2000Tl den fazla olacak deniyor

çıktı ve şuan electro world'lerde var hocam . 2700 TL cik
  • Hadi ona niyetli olan varsa gelsin benim makinayı vereyim 800'e
  • valla şu ana kadar xs-1 ile çekilen fotografların gördüğüm kadarıyla hiçbiri s200 den iyi değildi hocam . xs-1 2700 tl ise ve savunan varsa s200 , 800 tl yi çok rahat hak ediyor
  • Onu geç Hs20 ye istiyorlar 1000 lira

Valla zaten bu aralar elden çıkarmayı düşünüyorum gibi
  •  FUJİ  S200EXR (ana başlık)

DSCF5848 by AyhanKorkmaz, on Flickr

Güneş topla benim için

• Türkçe kullanım kılavuzu gerek yazmıştım. Önceki sayfalarda link kırık biri bana atabilir mi lütfen
  • quote:

Orijinalden alıntı: omersss

bir s200 günlüğü.
    Arkadaşlar makinemi artık ağır olduğunu dikkat çektiğini, her yere kolayca taşıyamayacağımı düşündüğüm için satıp kompakt bir modele yönelmek istedim. İlan verdim satacağım diye. makineme bir değer biçtim. 2 seçenek vardı (tünel yada optik vizör şart) canon g12 ve nikon p 7000. G12 çok şık duruyordu. özellikler falan. Fakat makineyi elime aldım...hayal kırıklığı. s200 den sonra o vizörden bakmak çin işkencesi. bir de ele hiç oturmuyor. ergonomik değil. yada büyük makineye alıştığımdan öyle geldi. g12 yi eledim -dp reviewden teklif alırım artık bu eleştirilerle - nikon p 7000 e yöneldim. deneme fırsatım olmadı. dslr da düşündüm ama bu ranjda objektif bulacağımı sanmıyorum. bir 18-200 de biraz pahalıya patlar bana..ilan sitesinden de teklifler gelmeye başladı. ve sanırım ben makinemi satmaktan vazgeçeceğim en azından dslr alana kadar. yada ufak kompakt bir model alacağım bunun yanında.

selam. makineyi satmayı düşünüyor musun hala ? bende s2950 var eğer anlaşabilirsek takas edebiliriz.

• quote:

Orijinalden alıntı: cihatyildirim

quote:

bir s200 günlüğü.
    Arkadaşlar makinemi artık ağır olduğunu dikkat çektiğini, her yere kolayca taşıyamayacağımı düşündüğüm için satıp kompakt bir modele yönelmek istedim. İlan verdim satacağım diye. makineme bir değer biçtim. 2 seçenek vardı (tünel yada optik vizör şart) canon g12 ve nikon p 7000. G12 çok şık duruyordu. özellikler falan. Fakat makineyi elime aldım...hayal kırıklığı. s200 den sonra o vizörden bakmak çin işkencesi. bir de ele hiç oturmuyor. ergonomik değil. yada büyük makineye alıştığımdan öyle geldi. g12 yi eledim -dp reviewden teklif alırım artık bu eleştirilerle - nikon p 7000 e yöneldim. deneme fırsatım olmadı. dslr da düşündüm ama bu ranjda objektif bulacağımı sanmıyorum. bir 18-200 de biraz pahalıya patlar bana..ilan sitesinden de teklifler gelmeye başladı. ve sanırım ben makinemi satmaktan vazgeçeceğim en azından dslr alana kadar. yada ufak kompakt bir model alacağım bunun yanında.

selam. makineyi satmayı düşünüyor musun hala ? bende s2950 var eğer anlaşabilirsek takas edebiliriz.

satılmıştır. bununla beraber s2950 yi de yabana atmayın. avantajı hafif olması ve zoomu( gerekliyse)dur. bu makine de acemiliği atıp dslr a geçersiniz daha sonra.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi omersss -- 2 Mayıs 2012; 16:15:11 >

• quote:

quote:

quote:

bir s200 günlüğü.

satılmıştır. bununla beraber s2950 yi de yabana atmayın. avantajı hafif olması ve zoomu( gerekliyse)dur. bu makine de acemiliği atıp dslr a geçersiniz daha sonra.

teşekkürler hocam. kaça satıldı öğrenebilirmiyim mahsuru yoksa, netten araştırıyorum fiyatlar çok değişken. :/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sebastianbjk -- 2 Mayıs 2012; 17:50:24 >
  • quote:

quote:

quote:

quote:

bir s200 günlüğü.

teşekkürler hocam. kaça satıldı öğrenebilirmiyim mahsuru yoksa, netten araştırıyorum fiyatlar çok değişken. :/

zamanında yurtdışından almış olduğum için çok yüksek tutmadım rakamı. bi ara yurtiçinde rakam 1800 leri bulduğu için fiyatlar değişkendir.

Ayhan nasıl çektin bu makroyu dehşet !

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi omersss -- 2 Mayıs 2012; 18:09:20 >

• 
Sayfa: önceki 150151152153154
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.