Şimdi Ara

FUJİ S200EXR (ana başlık) (150. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.121
Cevap
3
Favori
171.486
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 148149150151152
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar makinamı DSLR'a geçeceğim için satıyorum. Yurtdışından almıştım kozmetik olarak herhangi bir sorunu yok, tabiri caizse sıfırdan farksız :) Öndeki ayar tekeri çıkmıştı, Hayyam Foto Teknik'te tamir ettirdim(90liraya metal protez yapılmış, nasıl bir şey ben bilmiyorum :)hatta satacağımı söylediğimde söylemezsen fark etmezler bile demişti) Orijinalinden farkı yok, o konuda içiniz rahat olsun. Kendi kullandığım ucuz bir çanta, uv filtre, yedek batarya ve kutusu ve kutu içeriği gönderilecek. İstanbul içi elden alımlar tabiki tercih sebebidir, kargo ile alımda da önce ödeme sonra kargo şeklinde satabiirim. Sitelere ilan vermeden önce almak isteyen varsa önce foruma haber vereyim dedim. Özetle;
    Fujifilm Finepix S200EXR Fotoğraf Makinası
    8gb transcend class10 hafıza kartı
    Çanta
    Uv Filtre
    Yedek batarya
    Orijinal kutusu ve kutu içeriği
    750 lira istiyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ugur851 -- 18 Mart 2012; 22:34:16 >

• hala kurtulamadım şu makinadan olmazsa birine hibe edip 550d alacağım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ayhan_eee

Teşekkürler.Sürekli paylaşımlarımı yapıyorum.Buradan 500px ten ve DH Sergimden takip edebilirsiniz.Kategoriye göre hepsini buraya koymayabiliyorum da

Hocam martı fotoğraflarını hangi modda çektin? Manuel moddaysa da exif bilgilerini verebilmen mümkün müdür?
  • quote:

Orijinalden alıntı: musAKka

quote:

Teşekkürler.Sürekli paylaşımlarımı yapıyorum.Buradan 500px ten ve DH Sergimden takip edebilirsiniz.Kategoriye göre hepsini buraya koymayabiliyorum da

Hocam martı fotoğraflarını hangi modda çektin? Manuel moddaysa da exif bilgilerini verebilmen mümkün müdür?

av de çek av de uğraşma boş yere
  • martılardan biri için exif:

ISO:100
    F3.2
    Enstantane:1/1500

Manuel mmodda çekildi.
  • Teşekkürler. Özellikle "İzmir Kanatlarımın Altında" fotoğrafın hoşuma gitti.

@ Pier, yerde tek ayak üzerinde duran martıları çekmek kolay tabi.
  • Teşekkürler sürekli bişeyler çekip gelişmeye çalışıyorum
  •  FUJİ  S200EXR (ana başlık)

DSCF5270 by AyhanKorkmaz, on Flickr

FUJİ  S200EXR (ana başlık)

DSCF5268 by AyhanKorkmaz, on Flickr

Beyler biraz hareket lütfen

• Can sıkıntısı ile bu kadar oluyor..

• Çiçekte netlik gayet iyi olmuş.Eline sağlık
  • quote:

Çiçekte netlik gayet iyi olmuş.Eline sağlık

Teşekkürler.

DSCF5280 by AyhanKorkmaz, on Flickr

• Elinize sağlık alan derinliği çok iyi olmuş.

DSCF5462 by AyhanKorkmaz, on Flickr

DSCF5440 by AyhanKorkmaz, on Flickr

• ilk fotoyu cok begendim biraz oynama var mıdır keskinlik gibi çünkü renkler çok belirgin ve güzel
  • bir s200 günlüğü.
    Arkadaşlar makinemi artık ağır olduğunu dikkat çektiğini, her yere kolayca taşıyamayacağımı düşündüğüm için satıp kompakt bir modele yönelmek istedim. İlan verdim satacağım diye. makineme bir değer biçtim. 2 seçenek vardı (tünel yada optik vizör şart) canon g12 ve nikon p 7000. G12 çok şık duruyordu. özellikler falan. Fakat makineyi elime aldım...hayal kırıklığı. s200 den sonra o vizörden bakmak çin işkencesi. bir de ele hiç oturmuyor. ergonomik değil. yada büyük makineye alıştığımdan öyle geldi. g12 yi eledim -dp reviewden teklif alırım artık bu eleştirilerle - nikon p 7000 e yöneldim. deneme fırsatım olmadı. dslr da düşündüm ama bu ranjda objektif bulacağımı sanmıyorum. bir 18-200 de biraz pahalıya patlar bana..ilan sitesinden de teklifler gelmeye başladı. ve sanırım ben makinemi satmaktan vazgeçeceğim en azından dslr alana kadar. yada ufak kompakt bir model alacağım bunun yanında.

• @omersss
    ne kadar fiyat istedin, ben de satmaya çalışıyorum da alan yok ya
  • quote:

Orijinalden alıntı: savaş03

ilk fotoyu cok begendim biraz oynama var mıdır keskinlik gibi çünkü renkler çok belirgin ve güzel

Sadece biraz keskinlik ve doygunluk verildi.
    Teşekkürler

DSCF5523 by AyhanKorkmaz, on Flickr

• Pasaport/İzmir

picassa ya yeni uygulamar eklenmiş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi omersss -- 5 Nisan 2012; 15:52:23 >
  • 
Sayfa: önceki 148149150151152
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.