Şimdi Ara

FUJİ S200EXR (ana başlık) (149. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.121
Cevap
3
Favori
171.664
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 147148149150151
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaslar yine bilgilerinize başvurup bir soru sorucam. hs20 hala yüksek fiyatlı, s200exr yok, 2. el hs10 forumda satan bir arkadas var 550 civarı full set sizce nasıldır. hs20 ye göre çok mu altta kalır
  • Hocam bana kalırsa eğer 2. el bakacaksan 450D,K10d bakabilirsin bence.
  • Bisey sormak istiyorum, onceden s200 exr alicaktim sonra hs20 exr gorunce daha iyi geldi nesi mi iyi geldi?

Slow motion ozelligi war.Sadece bu ve daha fazla teferruatli geldi, sizce hangisini ve neden kisa yazarsaniz sevinirim.

Son olarakta hs20exr icin hic acici seyler duymadim, resimlerde zoom yapinca kumlanma oluyormus, peki bu sorun cozulur mu ?
  • Amacın fotoğrafsa kesinlikle s200exr!
  • quote:

Orijinalden alıntı: serdaraydinalay

Bisey sormak istiyorum, onceden s200 exr alicaktim sonra hs20 exr gorunce daha iyi geldi nesi mi iyi geldi?

Slow motion ozelligi war.Sadece bu ve daha fazla teferruatli geldi, sizce hangisini ve neden kisa yazarsaniz sevinirim.

Son olarakta hs20exr icin hic acici seyler duymadim, resimlerde zoom yapinca kumlanma oluyormus, peki bu sorun cozulur mu ?

Yalnızca iki cihaz için konuşuyorum,

HS20de günümüz teknolojilerinden birçok şey var ama, fotoğrafta bir S200EXR'a çıkamaz, söyleyeyim. @ ayhan_eee'nin de dediği gibi, fotoğraf ise, S200EXR. (Bu iki cihaz arasında seçim için)
  •  FUJİ  S200EXR (ana başlık)

DSCF4516 by AyhanKorkmaz, on Flickr

İlk Tomurcuklar!

• s200exr de hiç bir yerde yok ki. üretimi de yapılmıyor. tüh
     FUJİ  S200EXR (ana başlık)

• G1Y071N@ nick li Muhammet arkadaşımız makinesini uzun zamandır satmaya çalışıyordu..ben satmasaydım sana verirdim..istersen muhammet le görüş..ayrıca ikinci eli dahi alınabilecek sağlamlıkta bir makinedir..ben 1 yıl kullandım ve sattım pırıl pırıl bir şekildeydi..ikinci el alırken,makinenin satıldığı şehirden bir tanıdık bulursun gider makineyi inceler alır illa internetten yürütmek zorunda değilsin alışverişi...ben mardindeydim makinemi alan arkadaş muğlada..sonraki makine mi alırken de ben adanadaydım satan kişi izmirde..bu şekilde sıkıntısız alırsın..ama HS 10 veya HS 20 megapiksel ve zoom gibi müşteri kandırmacalarla dolu aletlerdir..ikisini de elime alıp uzun uzun inceledim..400 iso da bile beş para etmez çamur gibi fotolar çekiyor ikisi de..ayrıca 30x zoomla fotoğrafı tripodla bile net çekemezsin..10X den sonrası gereksizdir..megapiksele gelince s200exr kullanırken çoğunlukla 6mp kullandım çok nadiren 12 megapiksel kullanıyordum sadece ışığın bol olduğu harici flaş kullandığım veya güneşli havalarda..gereksiz bir detaydır megapiksel..nikon d70 veya d100 ün 6 mp lik fotoğraflarını incele..bunun gibi bir çok giriş seviyesi d-slr vardır piyasada..6mp 8mp gibi..

Minik Otlar by AyhanKorkmaz, on Flickr

• quote:

Orijinalden alıntı: petrucci82

G1Y071N@ nick li Muhammet arkadaşımız makinesini uzun zamandır satmaya çalışıyordu..ben satmasaydım sana verirdim..istersen muhammet le görüş..ayrıca ikinci eli dahi alınabilecek sağlamlıkta bir makinedir..ben 1 yıl kullandım ve sattım pırıl pırıl bir şekildeydi..ikinci el alırken,makinenin satıldığı şehirden bir tanıdık bulursun gider makineyi inceler alır illa internetten yürütmek zorunda değilsin alışverişi...ben mardindeydim makinemi alan arkadaş muğlada..sonraki makine mi alırken de ben adanadaydım satan kişi izmirde..bu şekilde sıkıntısız alırsın..ama HS 10 veya HS 20 megapiksel ve zoom gibi müşteri kandırmacalarla dolu aletlerdir..ikisini de elime alıp uzun uzun inceledim..400 iso da bile beş para etmez çamur gibi fotolar çekiyor ikisi de..ayrıca 30x zoomla fotoğrafı tripodla bile net çekemezsin..10X den sonrası gereksizdir..megapiksele gelince s200exr kullanırken çoğunlukla 6mp kullandım çok nadiren 12 megapiksel kullanıyordum sadece ışığın bol olduğu harici flaş kullandığım veya güneşli havalarda..gereksiz bir detaydır megapiksel..nikon d70 veya d100 ün 6 mp lik fotoğraflarını incele..bunun gibi bir çok giriş seviyesi d-slr vardır piyasada..6mp 8mp gibi..

Aynen abi benimki satılık hala. Artı alana çanta tripod vs. de veriyorum artık kim talipse benimle görüşebilir.:)

DSCF4665 by AyhanKorkmaz, on Flickr

• Bu makine bende var. Kesinlikle öneririm fakat birde HD olsaydı gerçekten tadından yenmezdi
  • quote:

Orijinalden alıntı: savaş03

s200exr de hiç bir yerde yok ki. üretimi de yapılmıyor. tüh

fz150 de çok başarılı bir makine . nikon ve panasonic makineler çok keskin kareler yakalayabiliyor . s200exr çok çok iyi ancak bulamazsanız s6500FD modeline de bakın derim . o da çıktığı zamanın en iyi like makinelerinden biridir
  • @ayhan_eee

hocam kareler çok güzel ve başarılı elinize sağlık . özellikle makrolardaki arkadaki bulanıklaşma efektini dslr makinelerle 18-55 lenslerde bile herkes başaramıyor . s200exr hala çok iyi bi makine
  • Yorumunuz için teşekkürler.Biraz uğraşıgerektiriyor.LCD de oynasaydı en mükemmeli olurde bence.Makrolarda bazen aranıyor.Onu da yerlerdesürünerek kapatıyorum

İzmir'imizden bir kaç kare:

Martı by AyhanKorkmaz, on Flickr

İzmir Kanatlarımın Altında! by AyhanKorkmaz, on Flickr

Saat Kulesi by AyhanKorkmaz, on Flickr

• hocam şahane gerçekten . son fotografta kontrast ile oynadınız mı hocam ?
  • Teşekkürler fotolara Photoscape de biraz kontrast falan veriyorum keskinik falan belli basit işlermler harici pohotoshop falan kullanmıyorum

DSCF5081 by AyhanKorkmaz, on Flickr

Birde makro koyalımOlmazsa olmazım

• anladım hocam çok teşekkürler . paylaşımların devamını bekleriz
  • Teşekkürler.Sürekli paylaşımlarımı yapıyorum.Buradan 500px ten ve DH Sergimden takip edebilirsiniz.Kategoriye göre hepsini buraya koymayabiliyorum da
  • 
Sayfa: önceki 147148149150151
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.