Şimdi Ara

FUJİ S200EXR (ana başlık) (155. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
3.121
Cevap
3
Favori
171.486
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 153154155156157
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: raver

son 500 e vericem makinayı.

Hocam iusura bakmada eger farli bir makina almadiysan artik ogrenmeye calis. Boyle makina kotu diyerek nereye kadar ki kotu degil emin ol.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ayhan_eee

quote:

son 500 e vericem makinayı.

Hocam iusura bakmada eger farli bir makina almadiysan artik ogrenmeye calis. Boyle makina kotu diyerek nereye kadar ki kotu degil emin ol.

sattım sattım artık dahada uğraşmıcam atıcam bi kenara 550d almak istiyorum lanet ettim buna ölü piksel koskoca boyutunun adamı değil hayvan gibi yapmışlar birde 550d denen slr bile bundan ufak.
  • Neyse herkesin görüşü kendinie ama herkes fotoğraf çekmek zorunda da değil tabi
  • quote:

Neyse herkesin görüşü kendinie ama herkes fotoğraf çekmek zorunda da değil tabi

arkadaşım üzülerek söylemek zorundayımki sende fotoğraf çekdiğini sanıyorsun, tabi yanlış anlama s200 ile çekdiğini sanıyorsun demek isterim
  • quote:

quote:

Neyse herkesin görüşü kendinie ama herkes fotoğraf çekmek zorunda da değil tabi

arkadaşım üzülerek söylemek zorundayımki sende fotoğraf çekdiğini sanıyorsun, tabi yanlış anlama s200 ile çekdiğini sanıyorsun demek isterim

Ama bu söylediğinin sonu yok ki. 550d alsan başkası gelir sana da "fotoğraf çektiğini sanıyorsun" der çünkü kendi 5D Mark II kullanıyordur. Önemli olan eldeki cihazın sınırlarını zorlamaktır ve @ayhan_eee bunu fazlasıyla yapıyor bence.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi musAKka -- 25 Haziran 2012; 0:25:15 >

• @musAKka yorumun için teşekkürler benim için.Diğer noktada ise tamamen haklısın.Ayrıca en azından bu makina bozuk kötü deyip çekimi bırakmıyorum

s200exr öven bir tek ben değilim bu segmentte bana göre en iyilerden.Ayrıca diyelim ki kötü bu kötü diye oto modda 2 foto çekip bu kötü deyip bırakmayı gerektirmez
  • Her nekadarda makinayı sevmesemde çekdiğim bir kaç şeyi paylaşayım.PS v.s uğraştım biraz başka türlü sevmiyorum ham çekimleri

FUJİ  S200EXR (ana başlık)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi raver -- 17 Ağustos 2012; 12:38:24 >
  • Konu atıl kalmış... Bende Nisan ayında aldım makinemi. Çok memnumum. Eksileri yok mu, tabii ki var. Ancak verdiğim parayı düşününce gidip DSLR almadığıma seviniyorum. Zaten DSLR sahibi arkadaşlarım, çok uzun yıllar ciddi olarak fotoğrafçılıkla uğraşmış insanlar bile fiyat/performans olarak beğeniyorlar S200Exr'yi, üstelik sadece benim gibi acemi birinin çektiği fotoğraflara bakarak. Bir kaç fotoğrafta ben yükleyeyim az sonra. Gerçi buraya konan fotoların yanında benimkiler çok vasat kalacak ama, olsun:) Konuya hareket gelsin biraz:)
  • Eski makinamı görmek beni mutlu etti.Konu canlı olsa olur ama bunu kullananlar genelde DSLR e geçiyor
  • Kullanan pek kimse kalmadı heralde

• gönlümüz burada
  • quote:

gönlümüz burada

bi karıştır hocam arşivi çıkar bişeyler bence
  • raynoxla s200exr

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi famken -- 20 Eylül 2012; 22:12:38 >
  •  FUJİ  S200EXR (ana başlık)
  • güzel kareler tebrikler!
  • tşk ederim ayhan kardeş s200exr satılırmı
  • Valla DSLR almasam satmazdım da
  • ustalar merhaba size bir şey danışacağım.iki makine arasında kaldım biri s200 exr diğeride dslr giriş olan samsung nx 11 ikisininde fiyatı 600 tl civarı.malesef bütçemde bu daha geçemem.fotoğraf kalitesi ve kullanış açısından hangisini önerirsiniz ??
  • samsungda kıt len kullanacaksın ondan ötesinede biraz zor geçersin samsungun lenlerini bulabilirmisin bulursan fiyatı ne olacak bunları göz önünde bulundur samsung yerine o paralara canon eos 450d bakabilirsin yada sade fotoğraf dersen sony a230 sana kalmış s200 de güzel kafana göre takıl hs serisi ve panasonic fz100'e bulaşmada :))
  • quote:

Orijinalden alıntı: famken

samsungda kıt len kullanacaksın ondan ötesinede biraz zor geçersin samsungun lenlerini bulabilirmisin bulursan fiyatı ne olacak bunları göz önünde bulundur samsung yerine o paralara canon eos 450d bakabilirsin yada sade fotoğraf dersen sony a230 sana kalmış s200 de güzel kafana göre takıl hs serisi ve panasonic fz100'e bulaşmada :))

evet lens olayı benide düşündürdü ama adaptorle diğer lensleri kullanabiliyoruz sanırım.gerçi bir de adaptor maliyeti olacak fakat iki makinede aps.c sensor kullanıyor samsung yeni bir model temizi ve çekim sayısı az bir makine bulmak daha kolay.birde raw format ve hd video çekimi var.video çokta önemli değil ama raw format olması gereken bir format galiba.tüm bunlara rağmen canon faktorude var.ne yapacağıma karar veremedim

• 
Sayfa: önceki 153154155156157
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.