|
FUJİ S200EXR (ana başlık) (156. sayfa)
-
-
quote:
Orijinalden alıntı: mcroses
bu makinanın günümüzde sıfır satılan güncellenmis modeli hangisi.
hs serisi denilebilir belki ama fuji s200 den sonra o kadar kaliteli bir makine üretemedi maalesef -
hs serisi asla karsilamaz.anca xs-1 mi ne var o olabilor o da en so 2700tl idi.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
-
-
Arkadaşlar fuji modellerinden s4500 mü, finepix s100 mü yoksa 200exr mı tercih edilir? Neden? Almayı düşünen arkadaşım var yardımcı olursanız sevinirim -
quote:
Orijinalden alıntı: Ottoman 1453
Arkadaşlar fuji modellerinden s4500 mü, finepix s100 mü yoksa 200exr mı tercih edilir? Neden? Almayı düşünen arkadaşım var yardımcı olursanız sevinirim
200exr ile s100 ün algılayıcıları büyük.daha kaliteli fotoları var diğer modele göre..artık yüksek yakınlaştımra istiyorsan s100,cepte taşınabilirlik istiyorsa 200exr alabilirsin.ama dikkat etmen gerekn bir nokta daha var. bu iki model HD video kaydı yapmıyordu sanırım.bu dönemde çok büyük eksiklik. -
quote:
Orijinalden alıntı: olağan_şüpheli
quote:
Arkadaşlar fuji modellerinden s4500 mü, finepix s100 mü yoksa 200exr mı tercih edilir? Neden? Almayı düşünen arkadaşım var yardımcı olursanız sevinirim
200exr ile s100 ün algılayıcıları büyük.daha kaliteli fotoları var diğer modele göre..artık yüksek yakınlaştımra istiyorsan s100,cepte taşınabilirlik istiyorsa 200exr alabilirsin.ama dikkat etmen gerekn bir nokta daha var. bu iki model HD video kaydı yapmıyordu sanırım.bu dönemde çok büyük eksiklik.
Hocam hs10'a ne dersiniz?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
quote:
quote:
200exr ile s100 ün algılayıcıları büyük.daha kaliteli fotoları var diğer modele göre..artık yüksek yakınlaştımra istiyorsan s100,cepte taşınabilirlik istiyorsa 200exr alabilirsin.ama dikkat etmen gerekn bir nokta daha var. bu iki model HD video kaydı yapmıyordu sanırım.bu dönemde çok büyük eksiklik.
http://www.ephotozine.com/article/fujifilm-finepix-hs10-digital-camera-review-13479
örnek fotolar var burda..ona göre bak.beğenirsen ona göre de kararını verirsin.
-
quote:
quote:
quote:
quote:
http://www.ephotozine.com/article/fujifilm-finepix-hs10-digital-camera-review-13479
örnek fotolar var burda..ona göre bak.beğenirsen ona göre de kararını verirsin.
Teşekkürler hocam bi bakalım
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
satılık s200exr var. -
Satılık S200exr var mı? Ve fiyat? -
Konuyu hortlatıyorum ama türkçe kullanım klavuzu olan varmı pc de kayıtlı olan varsa link paylaşsın lütfen -
quote:
Orijinalden alıntı: silverdream
Konuyu hortlatıyorum ama türkçe kullanım klavuzu olan varmı pc de kayıtlı olan varsa link paylaşsın lütfen
Sanırım bu linkten indirilebiliyor. Şu an başkasının 3g internetini kullandığım için indirip denemedim ama büyük ihtimalle işinize yarar.
http://pdfretriever.com/frame_ref_sien.php?ID=4255963&lg=T&src=
-
Makine eskiyince konu da güncelliğini kaybetmiş. :)
Makinem MF modunda takılı kaldı. Ne menüden ne de fokus ayar tuşundan değişiklik yapamıyorum. Menüdeki fokus bölümü pasif konuma geçmiş. Üzerine gelip değişiklik yapılamıyor.
Fabrika ayalarına döndürmeyi denedim o da işe yaramadı. Yardımcı olabilen çıkarsa sevinirim. -
Bursa veya Antalya'da olup şarj aletini ödünç verecek, satabilecek veya bu şehirlerde şarj aleti satan var mıdır? Şarj aletini bulamıyorum acil lazım. yardımcı olabilecek var mı? pm lütfen -
Beyler konu baya eski ama hortlatmak zorunda kaldım.
dolap içini boşaltırken eski kameramı buldum öle niyetimde yoktu çok eskiden alınmıştı varlığını bile unutmuşum.
Size sorum sizce iş yapar mı bu.
FUJİ S200EXR
-
Ben halen kullanıyorum. Beklenti çok yüksek olmasın ancak gerek supermacro'su, gerekse yüksek optik zoom ile iş görür. Sadece tripodsuz karanlık ortam çekimlerinde biraz üzecektir.
-
Hocam öle dolaptan çıktı iyisini kötüsünü bilmiyorum ki telefon ile çekim yaparken bir anda kameraya geçersem herhalde çağ atlayacam buda bana yeter.
-
Aradan 11 yıl geçti, malesef bu makinenin yerine alacak yeni bir makine bulamıyorum, eski S200EXR kullanmaya devam ediyorum. Bunun gibi yarı profesyonel, 30+ megapixel çözünürlüklü, daha hafif bir yarı profesyonel makina alabilsweydim iyi olurdu.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X