Şimdi Ara

Fuji Therma Klima tavsiye eder misiniz?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5
Cevap
0
Favori
1.676
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar 1.500 kadar bütçem vardı 1800e zorlayabildim en fazla. 12btu inverter FujiTherma klimayı 1780 TL'ye alacağim. Siz önerir misiniz , kullanan var mı yorumlar nelerdir? Vestel , Regal vs alana kadar Fuji Therma daha mantıklı geldi

• Zamanında FUJİ kalitesini kullanmış birisiyim, çok da memnun kaldığım bir klimaydı ama FUJİ FUJİELECTRİK FUJİTSU FUJİTHERMA iyi araştırmak lazım, forumda mağdurlar kulübü de açmışlar ama pek katılım olmamış demek ki ortada pek mağdur yok.
  • 18 lik modelini izmir de kullanan bir yakınım oldukça memnun, Fujitsu distribütörü abkay grubun malı, fujitsu ismini kullanma amacıyla basılmış bir isim, aslında fujitsu ile bir bağlantısı yok bildiğim kadarıyla.
  • Fujitsu ve Fujitherma kataloglarını aldım , ikisi de Akbay grubunun. Aynı fabrika olma olasılığı yüksek. Fujitsu Japon, Fujitherma Japon&Türk iş birliğiyle yapıldığını söyledi bi klimacı. Emin değilim. Vestel Regal vs alana kadar Fujitherma bütçe de daha mantıklı geldi
  • Bilindik bir markalı klima alsanız daha iyi edersiniz servis bakımından felan ama dediğiniz klimanın markasını ilk defa duydum soğutup ısıtır mı servisi nasıldır bilemem
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.