Şimdi Ara

Fujifilm Finepix A235 Kulubü (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
264
Cevap
1
Favori
22.857
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: hamucera

quote:

Orijinalden alıntı: takara34

buda son çektiğim fotoğraf evdeki ismini bilmediğim bir çiçek..

Fujifilm Finepix A235 Kulubü

bu resimde HDR mi kullandınız acaba,

evet doğrudur.

• Arkadaşlar ben yeniyim hepinize öncelikle selam Nikon Coolpix L20 Makinem vardı ama bu kadar kötü çeken bir makine görmedim elin neredeyse hiç titrememesi lazım iade ettim yerine Fujifilm A170 almak istiyorum sizin yorumlarınıza dayanarak yalnız alacağım sitede yok acaba Fujifilm A235 i önerirmisiniz yine Nikon Coolpix L20 deki gibi sorun yaşarmıyım şimdiden teşekkür ederim...
  • quote:

Orijinalden alıntı: efekan57

Arkadaşlar ben yeniyim hepinize öncelikle selam Nikon Coolpix L20 Makinem vardı ama bu kadar kötü çeken bir makine görmedim elin neredeyse hiç titrememesi lazım iade ettim yerine Fujifilm A170 almak istiyorum sizin yorumlarınıza dayanarak yalnız alacağım sitede yok acaba Fujifilm A235 i önerirmisiniz yine Nikon Coolpix L20 deki gibi sorun yaşarmıyım şimdiden teşekkür ederim...

a.s
    Eğer a170 modelini beğendiyseniz ve o model alacağınız yerde yok ise a235 molerini gönül rahatlığıyla alabilirsiniz çünkü ikiside eşdeğer ürünlerdir,a235 de + olarak lcd ekran daha büyüktür,cihazla çektiğiniz fotoğraflarda titreşim sorunu olmaz çok sarsıntılı bir yerde olsanız bile cihazda bulunan Hareket modunu kullanarak net fotoğraflar elde edebilirsiniz,bu konuda arkadaşlarımızın çektiği fotoğraflar mevcut inceleyiniz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hfy44 -- 17 Mart 2010; 1:53:56 >

• Benzer bir sebepten L20 yerine A235 aldım. Tabii aradığımız sitede bittiği için.
  • Sikayetvar.com sitesine şikayetimi yaptım (umut kullanıcı adıyla sorgulata bilirsiniz yada fujifilm diye sorgulatabilirsiniz dün yazdım yakında yayınlanır) böyle saçmalık ne gördüm ne duydum bence herkes bu pille ilgili bir girişimde bulunmalı... Düşünsenize yeni araba alıyorsunuz ama benzin göstergesi hatalı böyle şey olmaz. Çözümü ben değil üretici firma bulmalı sonuçta ürün satıyor ve müşteri memnuniyeti esas olmalı...

quote:

fujifilm filmat ile ne telefon nede mail yolu ile ulaşım sağlanabiliyor.
    telefonlar arıza modunda çalıyor . iletişim kutusuda server error veriyor. :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: Shorin

Sikayetvar.com sitesine şikayetimi yaptım (umut kullanıcı adıyla sorgulata bilirsiniz yada fujifilm diye sorgulatabilirsiniz dün yazdım yakında yayınlanır) böyle saçmalık ne gördüm ne duydum bence herkes bu pille ilgili bir girişimde bulunmalı... Düşünsenize yeni araba alıyorsunuz ama benzin göstergesi hatalı böyle şey olmaz. Çözümü ben değil üretici firma bulmalı sonuçta ürün satıyor ve müşteri memnuniyeti esas olmalı...

quote:

iyi yapmışsınız.
    dün akşam 6 saatlerinde ulaşabildim. santrallerinde bir değişiklik yapılıyormuş.
    şikayetimizi 3 farklı kişiye 3 kez anlattım. en son birisi dediki" pillerden aşırı akım çektiği için öyle oluyor normal dedi."

e dedim napcaz? bişiy yapamayız piliniz bitene kadar çekim yapacaksınız. dedi. :D işe bak ya!

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Shorin

Sikayetvar.com sitesine şikayetimi yaptım (umut kullanıcı adıyla sorgulata bilirsiniz yada fujifilm diye sorgulatabilirsiniz dün yazdım yakında yayınlanır) böyle saçmalık ne gördüm ne duydum bence herkes bu pille ilgili bir girişimde bulunmalı... Düşünsenize yeni araba alıyorsunuz ama benzin göstergesi hatalı böyle şey olmaz. Çözümü ben değil üretici firma bulmalı sonuçta ürün satıyor ve müşteri memnuniyeti esas olmalı...

quote:

iyi yapmışsınız.
    dün akşam 6 saatlerinde ulaşabildim. santrallerinde bir değişiklik yapılıyormuş.
    şikayetimizi 3 farklı kişiye 3 kez anlattım. en son birisi dediki" pillerden aşırı akım çektiği için öyle oluyor normal dedi."

e dedim napcaz? bişiy yapamayız piliniz bitene kadar çekim yapacaksınız. dedi. :D işe bak ya!

pil göstergesini süs olarak yapmışlar o zaman saçmalığa bakın. aslında ingilizcesi iyi olan bir arkadaş yardımcı olsa da uluslararası sitesinden şikayetimizi mail atsak. belki frimware update ile sorunu çözerler. genel bir soruna benziyor çünkü.

• @ alpak
    bende düşündüm ama bilmiyorum firmware update olmaz galiba hani makina işletim sistemli bişey olsa tamam da.
    ne bileyim. makina çok iyi iyiliğine iyide bu pil işi neden böyle yaptı bilmiyorum.
    başta bendekinde bişey yoktu hiç problemsiz ancak 1 ayı geçtik bendede o pil bitti uyarısı geliyor. geliyor ama ben çekmeye devam ediyorum makina kapanmıyor.

tuhaf bir durum bence ortak bir karar alıp harekete geçelim. fujifilm türkiye dekiler bize makinanızı gönderin teknik servisimiz incelesin diyor. diyor ama şimdi sıfır makinayı pırıl pırıl cihazı teknikservise verip açtırmak ne denli içimize siner şahsen ben istemem.

nasıl bir yol izlerin ortak problemi olan arkadaşlarla bir karar alalım.
  • derdimizi ingilizce anlatıp üreticiye mail atmak lazım.http://www.fujifilm.com/support/digital_cameras/software/#firmware bu sayfada firmware güncellemesi olan modeller var. A serisinden cihazlar da var.
  • Gece Tripod modu.

• arkadaşlar aa piller çabuk dayanmaz zaten onun için hem şarj edilebilir hemde maH değeri yüksek modelleri seçin öğrn fotozeynepte makul fiyata gp marka pil buldum

http://www.fotozeynep.com.tr/?do=shop&show=viewproduct&productid=557

bu arada koyduğunuz gece çekilmiş fotoğraflar çok güzel çıkmış arkadaşlar .
  • bugün rastgele pencere önüne konan kuşu dayanamayıp çektim. arada çift cam olduğu için pek net çıkmamış olabilir.

• Bu fotoğrafın daha netini Tomografi cihazları çekiyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: NetqoLicK

arkadaşlar aa piller çabuk dayanmaz zaten onun için hem şarj edilebilir hemde maH değeri yüksek modelleri seçin öğrn fotozeynepte makul fiyata gp marka pil buldum

http://www.fotozeynep.com.tr/?do=shop&show=viewproduct&productid=557

bu arada koyduğunuz gece çekilmiş fotoğraflar çok güzel çıkmış arkadaşlar .

Bizim tartıştığımız konu üzerine eğer bu yorumu yaptıysan ne alakası var ? Bizim derdimiz başka Linkteki ürünün aynısını kullanmaktayım ve sorun devam ediyor ayrıca fiyat makul değil aynı ürünü 18 liraya sıradan bir elektronik ürün satıcısından aldım

• Arkadaşlar biraz önce şikayetvar'a yaptığım şikayet üzerine Fujifilmden arandım. Bu tür sorunların olabileceğini belirttiler ve düzeltme amaçlı ürünü gönderin inceleyelim ve değiştirelim dediler. İlgilenen arkadaşlar bana özelden mesaj atarsa adres telefon ve ilgili kişiyi bildiririm sizde görüşürsünüz.

Selamlar
  • hfy44 sende bi öylesin bi böylesin daha geçen gün gp pil öneriyodun noldu. hem ben sana mı cvp attım arkadaşlara bilgi olsun diye yazdım .

Alkalin pilleri sadece acil zamanlarda kullanmalısın(Şarjlı pillerin bittiği ve fotoğraf çekme mecburiyetin olduğu anlarda) normal zamanlarda Şarjlı pil kullanmanı öneririm,Vatra veya Gp markalarının 2700'lük pillerini tavsiye ederim,bu pillerle 200 kare üstüne çıkabiliniyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hfy44 -- 13 Mart 2010; 2:01:05 >

adam bugünde gp pil beğenmiyo işe bak
  • quote:

hfy44 sende bi öylesin bi böylesin daha geçen gün gp pil öneriyodun noldu. hem ben sana mı cvp attım arkadaşlara bilgi olsun diye yazdım .

Alkalin pilleri sadece acil zamanlarda kullanmalısın(Şarjlı pillerin bittiği ve fotoğraf çekme mecburiyetin olduğu anlarda) normal zamanlarda Şarjlı pil kullanmanı öneririm,Vatra veya Gp markalarının 2700'lük pillerini tavsiye ederim,bu pillerle 200 kare üstüne çıkabiliniyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hfy44 -- 13 Mart 2010; 2:01:05 >

adam bugünde gp pil beğenmiyo işe bak

Galiba sende okuduğunu algılayamama sorunu var,yazdıklarımı iyi oku gp pilimi beğenmemişim yoksa senin verdiğin linkteki fiyatımı ?

• hem sen 18 liraya alıyon o pili ,,ben 25 liraya kapıma kadar getirtiyorum hç uğraşmadan naber
  • quote:

hem sen 18 liraya alıyon o pili ,,ben 25 liraya kapıma kadar getirtiyorum hç uğraşmadan naber

Bu senin tercihindir
  •  Fujifilm Finepix A235 Kulubü
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.